Kadınlar erkekleri, erkekler de kadınları sık sık bazı özelliklerinden dolayı eleştirip durur. Peki sizin elinizde bir güç olsaydı, karşı cinsin hangi özelliğini ele alırdınız? Ne olsun ya da olmasın isterdiniz? Karşı cinsin bir özelliğini değiştirme şansınız olsaydı, bu ne olurdu? Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..#SihirliDeğnek
Karşı cinsin bir özelliğini değiştirme şansınız olsaydı, bu ne olurdu?
Duygularını yansıtma şekillerini değiştirmek isterdim. İstisnalar hariç çoğu erkek bu konuda pek de başarılı değil. Genelde hissetmekten ve bunu göstermekten korktuklarına ya da aşırılığın her noktada yansıtılmasının çözüm oldugunu düşündüklerine sahit oluyorum, bu da aslında yetiştirilme tabanlı bir durum bence. Bunun değişmesini isterdim.
Karşı cins hemcins olması farketmiyor. Sadece patavatsız, kendini bilmez insanlardan pek hoşlanmıyorum hepsi bu. Sanırım değiştirmek istediğim özellikleri bunlar olurdu.
Bizim toplum olarak en büyük sorunumuz insanları sevdikten sonra onları oldukları gibi kabul etmek yerine kendi istediğimiz şekle/kılıfa/kişiliğe sokma çabamız. Oysaki insanları olduğu gibi kabul edebilsek ne güzel olacak dünya. İlişkiler başlar başlamaz ilk icraat özgürlükleri kısıtlamak oluyor. Onu kabul edince devamı geliyor ve leveller sürekli yükseliyor. Bir gün bakıyorsun ki sen sen olmaktan çıkmışsın. Niye? İlişkin var diye. Saçmalık bu. Sonra bunun farkına varıp da kendin olmaya çalışınca da başlasın tripler, tartışmalar hatta kavgalar, Ben karşı cinsin hiçbir özelliğini değiştirmeye çalışmaz, olduğu gibi kabul etmeye çalışırdım.
Ne dersin @Sosyetic_SheqiiL haksız mıyım? Sence de aşklar bundan ibaret değil mi?
O kadar doğru ki bu yazdıkların, bence baştan sona her kelimesinde haklısın.. Diyecek birşey bırakmamışsın.. 😌👏🏻👏🏻 herkes birbirini istediği şekle sokmaya çalışıyor, kısıtlamalar, kıskanmalar, kavgalar.. Yine de Aşk güzel şey 😃😅