Kişilik & Karakter Karşı cinse bir özellik ekleyecek olsan ne eklerdin? PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Diyelim karşı cinsin kodlarına hakimsiniz ve bir özellik eklemek istiyorsunuz, ne eklersiniz? Ben kadınlara biraz tutumluluk eklerdim malum kredi kartı görünce kendilerini tutamıyorlar 😄 Karşı cinse bir özellik ekleyecek olsan ne eklerdin? Cevapla Kadın Soruları Kredi Kartı Soruları Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl romantizm ekleyelim sıkılmayı çıkaraın bide ilgi ekleyip sinirliliği çıkaralım ekstra düşüncelilik ekleyip gereksiz kıskançlığı kaldıralım gereğinden fazla olmasın... 1 5 Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Bir kaç kaşık da bonkörlük eklersek tarif tamamdır 😄 Yorumla Lady_Elly +1 yıl çokta abartmayım dedim 😀 Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Zaten böylesini bulursan kaçırma çünkü yok denecek kadar az 😄 Yorumla Lady_Elly +1 yıl o yüzden ekleme çıkarma yapıyoruz. olsa yapmamıza gerek olmaz Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sadakat.. Her şeyi yaşamaya her şeye razı olur tolerans gösteririm ihanet dışında. Kırmızı çizgim. 1 0 Yorumla
Dafne--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl empati yeteneğiniz arttırmak iyi olurdu 1 0 Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alçakgönüllülük sadakat ve ne istediğini bilmek. Ayrıca klasik araba sevgisi xjdjdj 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Herkeste her özellik var bulabilmek önemli 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tek ekleyeceğim özellik sadakat olur 1 0 Yorumla