Sevgilim benden ayrıldı, panik atak ve gelecek kaygısıyla her şeyi mahvettim şimdi ne yapmalıyım?

Sevgilimle uzun yıllardır beraberiz, o 2 sene önce atandı, bu sene evlenecektik. Doğuda bir köye atandı. Benim oraya gelmemi istedi, ben de işimi bırakıp oraya gidecektim çünkü orada iş imkanı da yok, burada kendinle ilgilenirsin vs dedi ama ben korktum sürekli. 30 yaşındayım, 2 yıl orada kalsam İstanbul'a dönünce çocuk yapsak iş hayatım da tamamen bitecek, ya benden uzaklaşırsa, ben maddi gücüm de olmadığı için zor durumda kalırsam diye düşündüm. Bu arada panik atak hastasıyım ve bu ataklarım artmıştı. Nisana bir hafta kala ertelemek istedim, o da haklı olarak benden ayrıldı. Senin ve benim kaygılarımla bu ilişki artık yürümez, ikimiz de ilişkiyi tükettik dedi. Wp ve instagramdan engelledi. 17 gün sonunda onu aradım, açmadı, sms attı, ne oldu diye konuştuk. Yine senin yüzünden bu haldeyiz, hevesimi kursağımda bıraktın. Aramamı açmamasının sebebi sesimi duyunca unutmakta zorlanmasıymış, sonra onu aradım, biraz da öyle konuştuk. Hala beni suçluyor, ilişkiye dair umudunun olmadığını söylüyor, buna rağmen hala duygum var dedi. 10 gün sonra iş wp durumumu görmüş, sonra beni oradan silmiş, ben de oradan mesaj atınca beni oradan engelledi. Sms ve aramadan da engelledi. Bugün tam ayrılığın üzerinden 1 ay geçti. Onu çok seviyorum ama onu çok üzdüm. Korkularımla, endişelerimle yordum ama babam olmadığı için maddi güvencem olmazsa diye çok korktum. Şimdi ne yapmalıyım

Sevgilim benden ayrıldı, panik atak ve gelecek kaygısıyla her şeyi mahvettim şimdi ne yapmalıyım?