Güveni bahane edip evlenmeyen çok var. O zaman dünyadaki bütün insanlar bekar kalsın sırf güven yok diye jdjdjdj bahane ile gerek yok param yok tipsizim deyin olsun bitsin yahu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güveni bahane edip evlenmeyen çok var. O zaman dünyadaki bütün insanlar bekar kalsın sırf güven yok diye jdjdjdj bahane ile gerek yok param yok tipsizim deyin olsun bitsin yahu
Kadınlara güvenilmiyor şu anki kadınlar çok tehlikeli birçoğu çok narin çok nazik vurdumduymaz aldatmaya yakın çok süslü püslüler çok şey istiyorlar çok paracılar istisnalar hariç
Erkeklerin “güvenemiyorum” bahanesi bazen gerçek duygu, bazen de tam dediğin gibi kaçış noktası oluyor 😂 Günün sonunda istemeyen insan her şeye bahane buluyor: güven, para, kariyer, hazır hissetmiyorum vs. 🙃 Ama şunu bil, gerçekten isteyen biri, elinden geldiğince emek verip o ilişkiyi yürütmeye çalışıyor. Sen böyle bahaneler duydun mu daha önce, ne demişlerdi sana? 💬💕
Cevap
8Cevap
istemeyen evlenmez
Evlilikten para bekleyen mi utansın? Parası yok diye dile getirmeye utanan erkek mi? Ve evet güven de önemli.
Ben sadece yaşıtım ve benden küçüklerle evlenmek istemiyorum onun dışında olgun karakterli her kadınla evlenebilirim
Kanka iki skso çek de kaybol sonra ya peçetem benim
Seni tipsiz asosyal çık o deliğinden ve bı kızın elini tut ha o kız seninkini tutmaz çünkü o tipsiz sıfatını görünce iğrenecek
Kudurtmusum güzel görev başarılı 😂
Beynini skm ya 😅 bı sigortalı işe gir dayı
Tamamdır 😀
Herşeyi yaşıyorsan evlenmek zorundasın
Evde kalmış kız sorusu
Tipsizim. Oldu bitti
hayır bence alakası yok
Maddiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?