İlişkide karşı cinsle sohbeti kıskançlık yapmadan nasıl sınırlarız, iç sıkıntıyı nasıl aşarız?

Çok güzel giden bir 3 aylık ilişkim var, çok güzel bir hanımefendi ile sevgiliyim. Yalnız şöyle bazı durumlar var. Toplulukta okulda başkan yardımcısı çok fazla erkekle münakaşa halinde oluyor etkinliklerde, hatta bir keresinde ben yanındayken karşı tarafın niyetini anlamamıştı, ben söylemiştim ona, ondan sonra özür dilerim, öyle anlamamıştım falan dedi. O günden sonra ben onun yanında olamadığım bütün sosyal ortamlarda benim içim hiç rahat değil, hatta genel olarak hep bir içsel sıkıntım var ilişkide. Aynı şey de bende, koşu etkinliğine gideceğim, aynı şeyleri o bana söyledi, kızlarla münakaşa halinde olmadı, merhabadan başka diye. Uzun ilişki yaşayan insanlara soruyorum, çalışacağız, edeceğiz, birbirimizin karşı cinsle kuracağı sohbetleri nasıl engelleyebiliriz veya engellemeden bu içsel sıkıntıyı ikimiz nasıl aşabiliriz?

İlişkide karşı cinsle sohbeti kıskançlık yapmadan nasıl sınırlarız, iç sıkıntıyı nasıl aşarız?