Karşı cins sohbete pek hevesli degilse ne yapmak gerek?

Sohbet ettiğin kişi ile iletişimin ne kadara dayanıyor bunu bilmek lazım.. Eğer başlarda iyi olup sonlara doğru monotonlaşan bir iletişimse bu çok normal.. Çünkü hayatsal koşullar bazen insanı yalnızlığa ve iletişimsizliğe itiyor.. O yüzden çok üzerine gitmeden kendi haline bırakmak gerekiyor o kişiyi.. Kafasını toplayıp eski enerjisine kavuşunca o güzel pozitifleşen sohbetler geri gelecektir. Fakat başlarda süregelen bir hevessizlikse net konuşmak istemiyordur.. Bu durumda da sohbeti devam ettirmemek daha doğru olur.
Sonlandırmalısın arada diyalog ve tutku yok ise yürümez. Son konuşmayı da gönderme yapmadan direkt bitirebilirsin işim çıktı yorgunum kötü hissediyorum vs. Ya da espritüel bitirebilirsin karşındakine bağlı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sal ipini gitsin.. Ben öyle bir durum olunca direk kesiyorum sohbeti. Zorlamanın bir manası yok, illaki senin de elektriğinin tutacağı biri olur..
Hiç öyle bir durumda olmadım lan nasıl kendinizi o duruma layık görüyorsunuz anlamıyorum 🙄
Baskan layik gordugum bisey yok guncellemede de yazmisim zaten hic ugrasmam yanliz kalma pahasina hep yol vermisim
Öyleyse sohbet etme gerek yok
Peki son birsey olarak ne soyleyip sohbeti bitirsem ama icine oturacak bisey olmali?
etme sohbet sal kızı bence
Peki son birsey olarak ne soyleyip sohbeti bitirsem ama icine oturacak bisey olmali?
Muhabbet değil röportaj sizinki
Öyleyse onunla konuşmamak gerek
Sessiz kal yazarsa cevap verme ve yazmayı sonlandir icine daha çok oturur bana yapilmisti ordan biliyom
Sonlandır eziyet iki tarafada
Sonlandırmalısın
En İyi Erkek Görüşü