Arkadaşımın sevgilisi bana fazla sırnaşık ve rahatsız edici, bunu arkadaşıma nasıl söylemeliyim?

Kız arkadaşımla çok samimiyiz. Ben 23, arkadaşım 19, sevgilisi 25 yaşında. Çocuk fazla ergen ve aşırı sırnaşık. Kız arkadaşımı tek başına hiç bir yere bırakmadığı için yanımızda geliyor. Geldiğinde kombinimi yorumluyor, etek giyince kızıyor, bacağıma dokunuyor. Gece 3 4 gibi beni arıyor, arkadaşıma evlenme teklifi edecekmiş, onu danışıyor ama sen nasıl bir teklif isterdin, sen nasıl erkeklerden hoşlanırdın diye soruyor. Rahatsız oluyorum. Bir anda sarılıyor, arkadaşıma söylediğimde o senin abin knk nolacak diyor. Arkadaşımı çok seviyorum ama durumdan çok rahatsızım, arkadaşımla buluşmuyorum. Durumu nasıl söyleyebilirim?
Güncellemeler
2 ay
Nişanlılar çocuk nişanda bile o gelmezse bende gelmem demiş ben çalışıyordum katılamayacaktım arkadaşım aradı ağladı knk nolur gel sen gelmezsen nişan iptal diye. İlişkilerinde bu kadar etkili olmak vicdan azabı çektiriyor
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar ben safmışım. beni gruba ikna etmeye çalışıyorlarmış
Arkadaşımın sevgilisi bana fazla sırnaşık ve rahatsız edici, bunu arkadaşıma nasıl söylemeliyim?