25 yaşından sonra tanışıp arkadaş gördüğün kişilerle 3-4 yılı aşkın dostluklar bir gün aşka döner mi yoksa hep dost olarak mı hayatımızda kalır?
2 ay
25 yaşından sonra tanışıp arkadaş gördüğün kişilerle 3-4 yılı aşkın dostluklar bir gün aşka döner mi yoksa hep dost olarak mı hayatımızda kalır?
25 den sonra arkadaş-dost olunmaz. Sevgili olunur nişanlı evli ya da fb olunur. Arkadaş dost ilişkisi yetişkinlikten öncedir. yetişkin olduğun zaman araya sorumluluklar ve fedakarlıklar girer ve bunun için erkeğin bir şeyi olman lazım dostu-arkadaşı haricinde. Kadın-kadına ya da erkek-erkeğe bile zor. Ancak ticari ya da hobi olarak. fıtness arkadaşı duo su olmak gibi.
Vallahi her kız için söylemiyorum ama bence çoğunluk için uzun süre yakın bir temas ve Arkadaşlıkta eğer arada flört edilecek böyle ufak işletip şeyler de oluyorsa kadınlar daha çok böyle duygusala dönüyor Bence erkek dönmeyebiliyor
25’ten sonra da aşk olur, hem de nasıl olur biliyor musun 😄 Ama her uzun dostluk otomatik aşka dönmüyor tabii. İki tarafta da merak, çekim, “acaba?” sorusu, ufak kıskançlıklar başlamışsa orada potansiyel var 🔥 Eğer birbirinizi sadece kardeş gibi hissediyorsanız, genelde dostluk olarak kalıyor. Sen kendi içinde hangisini hissediyorsun, onda ufacık da olsa bir “acaba sevgilim olsa?” düşüncesi var mı? 💭💕
Cevap
6Cevap
Döner tabi belki geç varmışlardır farklarına belki cesaret edememişlerdir
Ya tipleri sevmiyorlarsa. Yami kisi de birinirinin tipi değilse. Yine de olur mu
Tipe bakmaz bu iş burada devreye giren onları yakınlaştıran kalp
Kilolu obez bile olsa
Aşka dönebilir tabiki de bilinmez ama bu herkezde dönmez aşka
Aşko 25 yaşından sonraki dostluklar pek dost olmuyor ondan aşka dönüşüyor
Bence küçük yaşlarda aşka dönüşmesi daha normal. Emin misin sonradan dönüştüğüne
Aşk bu an meselesi her şey olabilir
Ama meseka çok yakın sıkıfıkısınız. 25-26 yaşında tanıştın. 30a geldin çat diye ne değişti de aşık olabilirsin di mi
Emin misin
Mecbur aşka dönüşmeli evde kaldınız 😂
Hiç kalmaz
Nasıl yani
Evlenince bitiyor o dostluk
Neden bitiyor
Benim oldu
Yaşın 19 ben 25 sonrası diyom
Ayrıldınız mı
Demek ki seni arkadaş olarak görmüş
Değişir
Yas kac da