Baştan anlatayım kim haklı belki de kimse okumaz 4 yıl vs önce ikiz gibi olduğum bacım vardı kaç yıllık yakın arkadaştık neyse sonra benim sevmediğim kız onu evine çağırıp onunla yakınlık göstermeye başladı tabi ama ben hala bacımla iyiyim biz biriz ama dert ettiğimi söyledim dedim ki neden bana söylemedin ona gittiğini o da çok abartıyorsun psikolojin bozulmuş vs dedi güldük geçti ama yine o sevmediğim kız bacımı çağırıp durdu storyler attılar o kadar çok bozuldum ki içime attım dedim ki sen görürsün gruptan başka bi kızla İstanbul'a gezme ayarladım yakın bacıma söylemeden tak diye story atınca bacım bunu gördüğü an benimle asla konuşmadı değişti kız. O gittiğim kıza yazdı bana neden söylemediniz gittiğinizi diye ama bana asla yazmadı istedim ki o da hesap sorsun tartışalım barışırız ama asla yazmadı gönderme nispet yaptı o sevmediğim kızla İstanbul'a gidip en yakın arkadaşım yazıp paylaştı şok oldum gülmeler kahkahalar kız değişti düşman oldu benim de psikolojim kaldıramadı ve bir gecede sildim onu bi daha arkama bakmadım ama son zamanlarda aklımdan çıkmıyo ve stalkladım eski yakın arkadaşlıkla ilgili laf vurmalı bi şey paylaşmış ben miyim diye düşündükçe iyice aklıma girdi her neyse kim haklı abi yazın lütfen
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer