Ben napim daha uzun lütfen boş cevap vermeyin?

Biriyle tanıştım iyidi güzeldi mutluluk saçıyordu resmen ara ara geç yazıyor bazen görüldü yapıp bir saat sonra yazıyor, dediği en güzel şey konuşmaya anlatmaya ihtiyacım var işlerim bitsin arayacam olmuştu çok hoşuma gitmişti düne kadar herşey güzeldi sonra dün eski sevgilisi yazdı bende kalan eşyalarını al diye konu tekrar onların ilişkisine döndü ve çocuk tamam dersen yaz sonu nişan yaparız demiş bende sordum sen ne düşünüyorsun diye bilmiyorum dedi ama önceden olmaz bitti vs gibi şeyler söylerdi düne kadar herşey güzeldi dün o çocukla konuşurken ben 11 e kadar bekledim canım başka şeye de sıkkındı sonra gittim içtim gece iyi geceler yazdım o da gece yarısı uyanmış mesajı gördü bişe yazmamış ve sabah günaydın da demedi sabah tartıştık numaramı sildi tekrar konuştuk şimdi bir sıkıntı yok diyor ama o nişan ve eski sevgiliye kafam takıldı ben napim yol gösterin ama ona sorsan önemsiyor değer veriyor ve bir keresinde yine tartışmamız da git dedi bende gerçekten gideyim mi dedim hayır gitme dedi
Ben napim daha uzun lütfen boş cevap vermeyin?