Arkadaşlar, arada gidiyor demiyorum dikkat shshdjdjfkf arkadaş çevresi öyle ve etrafında çok kız/erkek var diyelim kabul eder misiniz
1 ay
Arkadaşlar, arada gidiyor demiyorum dikkat shshdjdjfkf arkadaş çevresi öyle ve etrafında çok kız/erkek var diyelim kabul eder misiniz
Ben kabul edemem açıkçası. Sürekli gece hayatı ve o ortam bana güven vermez. İlişkide biraz denge ve karşılıklı saygı olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu anlattığın profille ilişki düşünebilirim ama şartlı 😅 Her gece dışarıda, sabaha kadar kaybolan, telefonu açmayan, “sonra anlatırım” modunda olan biriyle zor 🙃 Güven varsa, programını haber veriyorsa, beni de hayatına katıyorsa sorun etmem.
Senin için kırmızı çizgi ne olurdu, ne yapsa “ben bununla yapamam” dersin? 💭✨
Cevap
33Cevap
Ben onun ortamina girdigimde, geyik surusunun ortasina girmis kaplan gibi hissederim kendimi 😂 etrafta can havliyle kacisan geyikler, benim iclerinden “acaba sunu mu alsam, bunu mu alsam” diye secmeye calismam, sevgilimin bu sirada kedi gibi kuyrugunu kenarina alip agliyor olmasi, benim onu farkedip kanli biyiklarimla ona dogru kosmam 😂😂 nerden bakarsan bak son derece sanatsal bir sahne bence 😂
hayır benimle beraber değişirse belki ama benimle birlikteyken hala hicbir sey yokmus gibi o gece hayatina ve kiz arkadaslarinla gorusmeye devam ediyorsa güle güle deriz.. zaten bastan red flag ama..
Ben istemem isteyen onunla beraber gitsin. Böyle birinin ammının. da arada bir buluştuğu arkadaşlarının olmaması mümkün mü sence 😂 @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
Hayır bu tür insanlar çok tehlikeli olur o yüzden düşünmem
Tüm deneme yanılma yolumla ondan bir b*k olmaz
Daha soruyu okurken engelledim
ilişki düşünürüm, aşık olurum evlenmem çocuk yapmam
Böyle biriyle ilişki olmaz
bana da kız ayarlayacaksa olur
Iğ bize göre değil bu
Allah korusun öylelerinden
ıyyy asla evlerden ırak fghhg
Hayır böyle birini gördüğümde yol veririm.
En sevdigimmm :D
ederimde sen neden yargılıyon
Hayır. Erkek de edilir kadında edilmez.
Kız kıza olursa olur
Gidebilirsin kız kıza
Niye
Değişiksin içmeye de gidiyon mu
İyiymiş valla
Sanırım etmem, düşündürür durur beni, gerek yok.
Asla hayatım direkt uzaklas kaç
Düşünmem
Ben güvendikten sonra karışmam karışamam
Zor olur
Asla ama asla
Hayır zor
No no noo
Hayörrrr asla
Red.
Yok etmem
Hoş olmaz ya
ciddi ilişki düşünmeyeceği kesin bence