+1 yılGeçirebilir, geçirmeli. Partnerler birbirini ne kadar sevse ve iyi anlaşsada, eğlenip birlikte olmaktan keyif alsa da bazen yanlız kalmaya ihtiyacı var..
Erkeklere biçilen "çapkın, aldatan" rolü bana çok önyargılı geliyor. Arkadaşlarıyla bir eğlence mekanında deli gibi içip eğlenmesinde, ya da bir mekanda yemek, alkol, sohbet etmesinde, maç keyfi yapmasında... vb ne sakınca var? İlla aldatacak mı? Sadece böyle ortamlarda mı aldatılır?
Aynı şekilde kadınların arkadaşlarıyla geçireceği vakitte illa aldatır mı? Sözlü veya fiziki saldırıya mı uğrar?
Güven...
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için erkekler adına
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal gece olabilir ama öyle felek melek onun gözlerini oyarım.
24 Yorumla- +1 yıl
hsjsh çok tanıdık geldi
- +1 yıl
Sende bendeki ışık var ondan tanidik
- +1 yıl
İyi ki 🙏
- +1 yıl
❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim genelde öyle şeyler yapmazdı ama kendi kız arkadaşları ile tabi ki zaman geçirebilir ama karşı cins olmazdı. bunların dışında kız gecesi de yapabilir veya pijama partisi de yapabilir veya yastık savaşı hiç önemli değil ama kızlar ile yapabilir. bunun dışında karışmazdım tabi ki. arada bir yapabilir ama sürekli beni ekip kendi arkadaşlarıyla zaman geçiriyorsa olmaz tabi ki ben ilgi seviyorum çünkü bu yüzden sanırım istemezdim. ama zaten sevgilim nerede nasıl davranacağını bilirdi.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok artık daha neler diyorum. Efendim geçiremez eğleneceksek beraber eğleneceğiz. Arkadaşları ile oturur kafede buluşur sohbet ederler tamam o olabilir sorun değil. Ama çalgılı çengili eğlenceliymiş bilmem neymiş ben buna müsaade etmem istemem de.
İlla ısrar ediyorsa ben de gittiği yer gibi bir eğlence bulurum elbet. Bakalım kendisi bu durumdan rahatsız olacak mı? Jfhfhfh17 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana helal olsun djdk
- +1 yıl
Bensiz burnunu pencereden dışarı çıkabilecek mi acaba sjdj 😅 dansöz falan olursa para takmasına bile gerek kalmaz. Eski aşkım olur djdj
- +1 yıl
Etmem diyemem, yalan olur djd
- +1 yıl
Rica ederim 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalamaz, ben gelemem öyle şeylere
16 Yorumla- +1 yıl
Ne çalamaz sjdjdj
- +1 yıl
Felekten bir gece çalamaz sjsjhs
- +1 yıl
😬😬😬
- +1 yıl
Erkek erkeğeyse sorun yok tabii, kız olmayacaksa😄
- +1 yıl
Bilemedim ya, şimdi sevgilisi olmayan erkek arkadaşları daha rahat olacak :D aslında sevgiliye güven de arkadaşlarına güvenme djdk
- +1 yıl
Tabii orası da doğru, sıkıntılı işler jsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yapabilir istediği zaman
21 Yorumla- +1 yıl
Atış serbest
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçirebilir. İnsanin sevgilisi/ eşi var diye olayi şu güldür güldür skecine çevirmeye gerek yok. İnsanin sevgilisi/eşiyle eğlenmesi başka arkadaşları ile eğlenmesi başkadır. Eş arkadasin , arkadaş da eşin yerini tutamaz. Çıksın , arkadaşları ile vakit geçirsin, eğlensin. İzin vermeyi boş ver, bu durumu desteklerim bile. Bu fikrim aslında soruna cevap değil sadece , reel yaşamımda da uyguladığım şey. Tam tersi benim için de geçerli tabii ki.
https://youtu.be/bjUJml8puGg121 Yorumla- +1 yıl
sjsj evlilik böylesi bir şey, ilişkiler de böylesi bir şey her yerde sevgili sevgili sevgili 😃 beni düşünmediği bir an olsun istemem, dürterim hatırlatırım
- +1 yıl
Geçeeer, geçmeyeceğini düşünenler o kafayla bir ilişkiye veya evliliğe başlar. Sıkılırlar. Hep açtır gözleri işte, başkalarına kayar hsjsj her şeyi.
- +1 yıl
Ya tamam çıkabilir ama şey her anından haberim olacak. Valla gider bakarım ne yapıyor diye uzaktan :D kıskancım lan ben duramam
- +1 yıl
Alakası yok ya dışarı normal bir şekilde çıkmıyor, felekten bir gece çalmaya gidiyor :D ne diyorsunuz siz. Kontrol manyağıyım o zaman bana farketmez sıfatım
- +1 yıl
Adamlar boşuna yaratıcı fikirler bulmuyor desene 😂😂
https://youtu.be/KwADc_Y9PLY - +1 yıl
Sonra erkeklere neden güvenmiyorsunuz? Ne güvenecez ya ne güvenecezzz
- +1 yıl
Siz de böyle çözümler bulun, sonra o kadına güvenmeyin bence. Kadınların her şeyden haberi vardır. Geri dönüşü mutlaka olur
- +1 yıl
Allah Allah insan bazen emin olduğu şeylere ispat arar ok? Bunun güvenle falan alakası yok ayrıca. Biz adamın tuttuğu bardağı kıskanıyoruz diyoruz, sen ne anlatıyorsun
- +1 yıl
😅 random atıyor
- +1 yıl
@ElleBella bu bravo kime geldi
- +1 yıl
Teşekkür ederim @Ellabella ✌️🤞
- +1 yıl
Şımartmayın şunu beyfendiyi djdj
Hayır tabi ki bende evimde oturan bir insanım bunu yapmaya hakkı yok bir yere gezemeyen bir insanım beraber gideceksek olur ama 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Beraber gezilmeli tabii
Dansözün böyle memesine para sıkıştıracaksa olmaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Yoksa ne tadı kalır
- +1 yıl
@MustiEmre :dd
+1 yılnormal bir geceyi anlarımda felekten gece ne alaka hayırdır derler insana :)
10 YorumlaHaberim olduğu ve kimlerle gittiğini bildiğim sürece sorun etmem. Hayatı benden ibaret değil onun da ayrı zaman geçirmeye hakkı var benim de.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ama bu felekten bir gece 😅
- +1 yıl
Heh işte bu
+1 yılNe yani 2. ci görsel gibi bir gece de mi olcak 🤪😁daha neler
14 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle olacak shjs
- +1 yıl
Katiyen olmaj😒😳😁
Bi kere dan sözün kıyafetin başına takılıyor, orada kızlar , nyse 😜 - +1 yıl
Hee parmaklarını kıt kıtlamak lazım öylelerinin
- +1 yıl
😀😀🤣
+1 yılTabiiki de yapabilir.
Arada sırada kafasını dağıtması enerjisini atması ona ve ilişkimize çok iyi gelecektir.
Ben hiç problem yapmam, o yapıyor diyede yapmaya kalkmam, kendini mutlu edicek şeyleri yapıp sonra beni mutlu etmeli.10 Yorumla
+1 yılGeçirebilir, insanları bunaltmamak gerekiyor
19 Yorumla- +1 yıl
Felekten bir gece deyince aklımıza ne geliyor
- +1 yıl
2. görseli kastetmiyorsun umarım 🤔
- +1 yıl
Kastettiğim şeyin görselini paylaşmışım :D
- +1 yıl
Sen o görselin videosunu izledin mi hiç 🤔
- +1 yıl
Yaa hayır ne alaka 😃
- +1 yıl
Bu dediğinin yapılması imkansız bir şey, videosunu izleseydin bunu daha iyi anlarsın. Öyle birisi benim hiçbir şeyim olamaz
- +1 yıl
Neden ne yapıyorlarmış orada :D en fazla para sıkıştırıyorlardır, nasıl erkekler dansöze para takıyorsa öyle
- +1 yıl
Neyse susayım, hesabım kapanmasın : ))
- +1 yıl
:D tamam
+1 yılOlabilir oda insan arkadaşları ile
eğlenmeye Hakkı var güven önemli18 Yorumla- +1 yıl
Evet felekten bir gece :D sonu nerde bitecek acaba
- +1 yıl
Sonu sevdasında bitmiyorsa sorun vardır demektir 😅
- +1 yıl
Hangover filmini biliyor musun :D
- +1 yıl
Yok bilmiyorum canıms nasıl bir film 😅
- +1 yıl
İşte Türkçesi felekten bir gece bir grup erkeğin :D sonrasında hatırlamadığı bir geceyi anlatıyor
- +1 yıl
konu Türk kadını ise Böyle şeyler Sadece filmler de olur gerçekleri nadir 😅
- +1 yıl
Türk kadını yes, Türk erkeklerinden emin değilim 😅
- +1 yıl
Bende djjd 😂
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kendi özel hayatı tabii ki olabilir. Bu tarz şeylerin olması da gerekir. Bence birliktelikteki en önemli hususlardan birisidir; özel alana saygı. Sadece benimle olsun diyen bir ilişki yürümez ömür törpüler.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşları ile eglenebilir vakit geçirebilir kısıtlayacak onu hayattan sogutacak birisi değilim. Ancak her şey dozunda güzel ve sevgilim olacak kişide olmasını istediğim karakter özelliklerini düşününce gorseldeki gibi bir eğlence anlayışı olacağını sanmıyorum 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil.
Ben de bıraktım barda takılmaları. Gelecekteki eşim/sevgilimin aklı kalmaz. Tek gece hayatım kahvede okey artık emekli amcalar gibi 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
bir şey olmaz. Geçmişte bir nane yiyeydim dediğin doğru ama😂
- +1 yıl
Sıkıntı yoooh😂
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah olursa eşim, tanıdığım kız arkadaşlarıyla gezebilir, arada sırada bende bu bekletime tâbi olarak erkek arkadaşlarımla gezebilir, haftada ya da iki haftada bir olabilir.
10 Yorumla
+1 yılResimdeki gibi şeylerden zevk alıyorsa, tutmak zor. Garantiye alıp öyle yerlerden keyif almayan biriyle sevgili olmak isterim.
20 Yorumla
+1 yılAdam dediğin sevgili/karısıyla eglenir. Adam olmayan da başka kadınları gece eglencelerinde ümit eder.
10 Yorumla
+1 yılgeçirebilir ama o felekten gecenin içinde ben de olmalıyım aksi halde böyle bir durum söz konusu olamaz
10 YorumlaBen de gelirsem anca geçirebilir, yoksa hiçbir yere gidemez ben çevreye güvenmem zaten böyle şeylerde sevgilinin arkadaşlarından çıkar ne çıkarsa 😂😈
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu tür ortamlara zaten gitmezdim bulduğum insanda gitmiycek birisi olurdu birlikte farklı şeyler yaparak da eğlenebiliriz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette takılabilir, o gezerken bende kız arkadaşı grubumla mini eteğimle sabaha kadar clupten çıkmam. Sapıtana kadar da içerim.
10 Yorumla
+1 yılGözlerini oyarım onun.. Başka kadına dokunmak mı aynı ortamda bulunması bile kıskançlık krizine girmeme sebep.. Öyle bir gece olamaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBir insan Arkadaşları ile eğlenebiliyorken Eşi ile eğlenmekten zevk almıyorsa zaten niye evlenirki.
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki gibi olmasına tahammül edemem ama çay partisini sadece kız kurularıyla yaparsa memnun olurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok nadiren olabilir ama bu şekilde değil tabii erkek erkeğe içsinler sohbet etsinler... O kadar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGörseldeki gibi bir gece geçiremez.
Ama arkadaşları ile vakit geçirebilir vukuatsız bir şekilde.22 Yorumla- +1 yıl
Vukuatsız hmmm 🙄🤔😀😀🙏☘🦋☕
+1 yılArkadaşları erkekse geçirebilir, ben de kızlarımla çıkarım ama 😄
10 YorumlaNormal neyse de felek melek olmaz o işler ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılFelekmi ben olmam hayatında felekle sevgili olsun ozaman
10 Yorumla
+1 yılÇalabilir tabi bende aynı şekilde çalarsam sabaha kadar o da çalar
10 YorumlaYok artık daha neler.. böyle bir şey mümkün değil olamaz.. izin vermem..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGidebilir ama feleği böyle döndürürse bir ömür kendine gelemez 🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle dansözlü mansozlu olmaz. Başka kadınlarla flört vb olmaz.
10 Yorumla
+1 yılkızlar baya genişlemiş ya ben izin vermem katliam çıkar
10 YorumlaBöyle bir ortamda işleri olmazdı heralde en evet diyorum djjx
10 Yorumla
+1 yılHemcinsiyle gidecekse olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ancak bir huyum var o beni bırakıp bir yere gitmek istemez aklı kesin bende kalır ve hatta derimki aşkım geç gel🤣🤣🤣
Eşim oldu diye kölem değil ya eğlensin 7 24 benle takılacak hali yok...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal gece geçirebilirler felekten istemem mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılGörsellerde ki gibi felan yapacak ghöt ararım okadar büyükmü kaç karış ölcer bi görürüz.. 🥂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArada sırada mı bana bir şeyler oluyor asla izin vermem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlümümün üzerinden 128 yıl geçtikten sonra yapabilir tabii.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ola bilir, çünkü bende kendi arkadaşlarımla isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlence mekanına bensiz gidilmesi şu erkeğin donuna takılan para bir elleşme boşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılKız kıza olacaksa neden olmasın 😂🙄
10 Yorumla
+1 yılerkek erkeğe gideceklerse olur
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek erkeğe aaa sürpriz “valla haberim yoktu aşkım, dansöz çağırmışlar” sjdjk
- +1 yıl
çağırsınlar kıskanmam ki dansözü 😂😂😂 isterse kalksın dansözle kıvırtsın 😂
karakteri dansöz olmasın yeterli 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de geçiririm onsan sebep ona izin veririm 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Al işte benim kafadan :D misilleme uygundur cuk oturur
- +1 yıl
Kana kan göze göz bebeğim 😅
- +1 yıl
Yanii Aşkta her şey müşterek 😬
- +1 yıl
Hhahah kesinlikle
Ortam görseldeki gibiyse geçiremez.
20 YorumlaN ahhh geçirir
hele bu görseldeki gibi sıkar... 🦂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şirket arkadaşları dışında pek gönlüm istemez. Ama tutacak da değiliz.
00 YorumlaBöyleyse olmasın 😄
10 Yorumlakısa ve net asla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beraber yapariz😎
10 Yorumla
+1 yılHayır canım ne münasebet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNayır nolamaz
10 Yorumla
+1 yılElbette olması gereken bir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO geceyi onun başına geçiririm 😃
10 Yorumla
+1 yılEvet hatta oradan bir dansöz bulup öpüşsünn
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO feleyi başına geçirir ortada ayı oynatır gibi oynatırım aslaa
10 YorumlaO felek ona çarpmasın sonrada
10 YorumlaGeçiremez
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler