Tabi ki, ortak arkadaşlarımız olsa da arada kendi çevremizle vakit geçirmemiz normal. Bazen arayıp bir yerlere davet ediyorlar, sevgilim de müsait değilim falan diyor. Ben de ısrar ediyorum zaten bir planımız yok bu akşam, git hadii eğlenceli olur diye..
Ben kendime köle aramıyorum. Hayatımdaysa hala güveniyorumdur zaten. Arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir bundan doğal bişey yok. Hatta ben teşvik ederim. Güvenimi kırarsa beni kaybeder. Beni kaybetmeyi göze alan herkes istediğini yapmakta özgür. Her dışarı çıkan da saçma sapan şeyler yapmıyor sonuçta. Kısaca çıkabilir sorun yok.
Bilakis bunu yapmasını isterim. Sevgilim sosyal bir insan olsun tek hayatı ben olmayayım çünkü asosyol bir insanla sevgili olmak demek tüm gün işinin gücünün sen olması demek.. hayatı benden ibaret bir insanla mutlu olamam.. sevgilim ya da eşim arkadaşlariyla dilediği kadar vakit geçirebilir
Her insanın kendine ve arkadaşlarına ayıracak vakti olmalı. Gidebilir arkadaşlarıyla sorun yok. Felekten bir geceyi abartmadığı sürece. Hangover filmi geldi aklıma 😃
Eski sevgilim her hafta sonu barlar agiderdi yakın erkek arkdaslriyla bir defa gönderdim bu yine hitmek istedi izin vermedik bana dedemlerdeyim işim var dedi kankasi hikaye atmış benimkinin kolu gorunuyor barda kavga etmiştik çok senin dedenin evi barmi diye bagarip soylenmsitim😂
Sevgilimin felekten geceden anladığı şeye bağlı bir durum bu. Zaten mantıken, felekten geceyi absürt durumda anlayacak bir kişiyle sevgili olmayacağım için. Evet eğer sevgilim istiyorsa bilgim dahilinde ve iletişim halinde istediği geceye gidebilir
Tabiki herkesinde kendine biraz zaman ayrimasinda bir sakinca erkeli kizli takilabilirler aam abartmasin yani iki uc takilsin gelsin.. cokta civkini cikarmaya gerek yok.
Sevgilim olması sahibi olduğum anlamına gelmiyor. Benim dışımda da bir hayatı elbette olmalı. Bu konu problem malzemesi bile olamaz benim için. Saygı, anlayış ve boğucu olmamak lazım.
Tabi ki cala bilir.. insan sevgilisi var diye niye kendi hayatindan taviz versin? Sevgililik hayatini kendi hayatinla uygunlastirmak lazim, her daim birlikte olunacak diye birsey yok..