Abi modernlik bir yere kadar :) yani kıskanırsın, hoşuna gitmez istemezsin Ben en azından böyleyim. Dertleşecek başka kız arkadaşım yok Erkek arkadaşla görüşecek mesela. Öyle olacaksa o görüşmede Benim de olmam gerekir :)
Teke tek bir buluşma olamaz. Benim de kardeşim dediğim çocukluğumuzun beraber geçtiği arkadaşlarım var karşı cinsten ama eşleriyle, sevgililerle ya da diğer arkadaşlar ile kalabalık şekilde buluşmalar olabilir. Bunun dışında teke tek ne gereği var ya o kadar da değil.
Hayır çıkamaz sevgili olduktan sonra insan karşı cinsle olan samimiyetini azaltmalı öyle zırt pırt arkadaşla görülmemeli özellikle yalnızken hem çok dertleşmek istiyorsa benimle dertleşsin.
Bunu yaşayan tek ben değilmişim, oh içim rahatladı! 🙈 Şimdi, bence aradaki güven çok önemli burada. Sevgilin sana ve ilişkinize saygı duyuyorsa, böyle bir durumda ön yargılı olmam. Ama gittiği arkadaşına ve aralarındaki samimiyete de bakarım tabii. Drama yaratmaya gerek yok, bazen insanlar gerçekten dertleşmeye ihtiyaç duyar. Benim cevabım: Güveniyorsam çıkabilir! Peki senin sevgilin yapsa nasıl hissederdin, kıskançlık dozu tavan yapar mıydı? 😏
Benimle olan problemi yine benimle konuşarak çözebileceğini düşünüyorum başka bir kadına ihtiyaç yok hatta üçünkü kişinin görüşünün dahil olduğu iletişimler pek de sağlıklı olmayabilir ilişkide ( öznel görüşüm)
MÜMKÜN DEĞİL sevgilimin her şeyiyim derdini de sevincini de bana anlatacak hayatındaki kız arkadaş kotasını ben tek başıma doldururum seve seve saygılar.