Sana ilk dokunan ben olmak istiyordum diyor, eski sevgilimi kıskanıyor ben de “Ben senin gibi daha gencini, daha dinçini, çıtırını bulmuşum o mu aklımda kalacak aşkım” diyorum ama o hâlâ kafasına takıyor
1 ay
Sana ilk dokunan ben olmak istiyordum diyor, eski sevgilimi kıskanıyor ben de “Ben senin gibi daha gencini, daha dinçini, çıtırını bulmuşum o mu aklımda kalacak aşkım” diyorum ama o hâlâ kafasına takıyor
Bu tavrın iyi niyetli ama geçici bir çözüm. Kıskançlık dışarıdan onayla geçmez, içinde biter. Ona geçmişin değil şimdiki zamanın güvencesini hissettirmek daha kalıcı işe yarar. Sözle değil, davranışla. Onu özel hissettirecek küçük şeyler yap. Karşılaştırmalı iltifatlar kıskançlığı körükleyebilir çünkü eskiyi anmış olursun. Sadece onu seçtiğini net bir dille ve sürekli hatırlatmadan yaşa. Zamanla oturur. Ama takıntı boyutundaysa onun kendi özgüven meselesidir.
Doğru söylüyorsun sağol
Sevgilin baya duygusal takılıyor, sen de aslında tatlı tatlı yatıştırmaya çalışıyorsun, hislerini anladım 🥺💘 Kafasına takmasının sebebi özgüven eksikliği + geçmişle yarıştığını sanması olabilir.
Onunla sakin bir dille “Geçmiş benim hayatımın bir parçası ama kalbim şu an tamamen sende, eskiyi düşünmek zorunda hissetme” diye konuşmayı dene. Savunmaya geçmeden, onu seçtiğini hissettir. Bir de merak ediyorum, geçmişini ne kadar detay paylaştın, sence fazla mı anlattın? 🤔💭
Cevap
8Cevap
Sana güven duyması lazım gadası
Güveniyor ama ben ona çok değer verdiğimi diğerini hiç önemsemediğimi nasıl hissettiririn
Onunla ilgileniyorsun daha ne yapacaksın oi
Kızlardaki gereksiz homofobi ile erkeklerdeki bekaret takıntısı kıyasıya yarışır
:D eskiler eskide kalmalı ama bu kafadan çıkamazsa sorun yasayacaksın
önleyemezsin gibi çokta ısrar ediyosa ayrıl geç kimsenin egosuyla uğraşma değmez
Ama çok seviyorum o da haklı kendince ama eskisinden iğreniyorum şu an
Önlemen zor ayrılırsa kafadı rahat olur
Uzun konuşmalar gerekiyor bunun için
eski sevgilinle cinsellik oldumu
Çok bir şey olmadı ve şu an o bana iğrenç geliyor zaten
Onu boş ver gel biceps atim
kaç yaşındasınız
O 20 ben 24
bence kıskanması normal ya ve ne kadar sürelik ilişki
1 buçuk yıl oldu evet kıskanması normal zaten ama diğerinin çöp kadar değeri olmadığını ona nasıl anlatırım
işte o biraz zor ya ben de olsam öyle olurdu. siz ilişkiye girdiniz mi hiç
Cinsel ilişki yaşamadık sadece seviştik
o daha küçük sana göre ve senin tecrübeli olman onu rahatsız eder çok net
bence alttan al
ve ben de sana bir soru sorsam
Çok da tecrübeli değilim ya onun yanında bebek gibi şımarıyorum koca oğlanımın
Sorabilirsin
bende de ciddi bir kararma oldu bu nasıl geçer biliyor musun veya kızlara çirkin gelir mi
abi şımarıyosan çok seviyosundur zaten
Özel yerinde mi
evet maalesef
Çok seviyorum evet, yani nasıl geçer hiçbir fikrim yok
peki çirkin duracak bir şey mi sence
Çok fazla değilse çirkin durmaz hafif karalık zaten oluyor
ya hafif mi değil mi kestiremiyorum işte ben normalde beyaz tenliyim ve orası normal ten rengime kıyasla 3 4 ton koyu. bazen gözüme çok kara geliyo bazen normal geliyo çok kafaya takmaya başladım artık sdglkjsdgs eskisi gibi pembe olsun istiyorum
sen deri rengini yorumlar mısın acaba
Yorumlamam tabiki de saçmalamayın
onu atmayacaktım sadece deri kısmını atacaktım da haklısın pardon
Benimkisi dinleyip aziyor
Oha sjsjsj
@Elzemnazz kiskanmayin
20boy6kalınlık atim onu da anlat shshsksjsks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?