12 yaştan fazla da olabilir, ben seviyorum. Olgun ve tecrübeli olsun istiyorum. Görücü usulü evlenmek istiyorum, keşke öyle bir adam gelse, beni istese hemen kabul ederim. Çok güzelim ve daha gencecik bir kızım.
Şöyle kendimden 12 yaş büyük bir adam ile evlenmek istemem normal mi?
Yaşıtın erkekler çocuk gibi falan davranan, birbirine karşı el şakaları yapıp küfürlü konuşan ve sohbet olarak sadece oyun konuşan tiplerse bu isteğin gayet normal. pekiyi görücü beklemektense neden sen birisine şans verip ilerlemeyi istemiyorsun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Bir yerde okumuştum, bu olgun birine ihtiyaç bazen çocuklukta olgun bir baba ile büyümemekten geliyordur diyordu. Sizdeki o hesap mı?
Bunu istemen tek başına garip değil, yaş farkı bazen gerçekten huzur ve güven de hissettirebiliyor 😊 Olgunluk, tecrübe, sahiplenilme duygusu cazip gelebilir, çok normal. Ama sadece yaşa ve görücü usulüne değil, karakterine, saygısına, seni gerçekten sevmesine bakman önemli 💕 Kendini genç ve güzel hissetmen süper, ama lütfen acele karar verme. Peki, sence seni en çok ne çeker; ilgisi mi, güven mi, maddi güç mü? 🧐✨
Evet bunlar doğru ama emin ol ben ne bu kadar evlenmek istiyorum nede evlenmeye heves ediyorum. Ayrıca az önce sorduğum sorulara, ve yanıtladığım sorulara yanıtlarıma da baktım, hiçbir yerde evlenmek istediğimi ve evlenmeye heves etmek istediğimi belirtmedim. Uydurma, ve benim ile inatlaşma, daha fazla rahatsız da etme lütfen.
En İyi Cevaplar