İki senelik mesele ancak hiç somut bir adım atılmadı ben geçen hafta yazdım buluşalım dedim kabul etmedi ara konuşalım dedi ben de onu kabul etmedim yine yarım kaldı başlamadan bitti
1 ay
Ara konuşalım demiş yaa. Ne bekliyordun ki? Kendi önüne kendin set çekmişsin.
Bi bakaydın ne konuşuyoruz?
Ayrıca nice aşklar unutuluyor merak etme. Bol bol aşık olabiliyoruz, sen de olursun. Takma kafana. 1 kişi üstünde de çok durma. Sürekli onu düşünürsen çıkamazsın, bazen bazı şeylerin olmaması daha iyidir.
Ara konuşalım dedi ancak aynı şehirde yaşıyoruz buluşma şansımız ve samimiyetimiz vardı buluşma teklifimi kabul etmediği zaman bitti zaten bemde
O an sağlıklı düşünemedim buluşma teklifimi kabul etmeyince gözüm döndü çok sinirlendim hayal kırıklığına uğradım şimdi merak ediyorum arasam ne diyecekti acaba diye ancak belkide iyi oldu arasa yine umutlanırdım baksana buluşma teklifimi bile kabul etmediğine göre istemiyormuş ya da cesareti yok
Bak şimdi hiçbir zaman Fevri kararlar verme. Her olumsuz durumda gözünü döndürme.
Evet hayal kırıklığına uğradın belki, biz ne hayal kırıklıkları yaşıyoruz sen biliyon mu? Bak sen sadece 1 tane yaşadın gözün döndü. Onun için olaylara bir de bizim penceremizden bakmayı dene.
Her zaman Empati yeteneğin olsun, acaba ben karşı taraf olsam ne yapardım gibi düşün. Veya o ne yaptıysa acaba ne için yaptı? Yanlış anlaşılmamak adına da her daim teyit almanı tavsiye ederim.
Şimdilik önüne bak. Ben de nice Platonik sevdim, bişey olmadı hala hayattayım.
Teşekkür ederim istek attım
İçin acı çekiyor, bunu hissediyorum… 💔 İki senelik bir his kolay silinmiyor, hele hiç tam olarak yaşanmamışsa unutması daha bile zor oluyor, çünkü “ya olsaydı?” kısmı insanı yiyor. 😞
Kendini suçlama, gururunu koruman çok normal. Bir süre onunla hiçbir temas kurmaman, sosyal medyada bile görmemeye çalışman iyi gelir. Kendine alan aç, hayatını doldur, yeni insanlar, yeni aktiviteler… Zamanla o yoğun duygu hafifliyor, gerçekten hafifliyor. 🌿
İstersen biraz daha detay yaz, mesela onu en çok ne zaman aklına getiriyorsun, gece mi, okulda mı, sokakta mı? Beraber strateji geliştirelim mi? 🫶✨
Cevap
3Cevap
Yeni birine şans ver ve birlikte vakit geçir
2 sene abartiyorsunuz kızlar
Doğru söylüyorsun
Unutamıyorum aklımda belirsizlik olarak kaldı
Pardon hangi platondan bahsediyoruz
Başkasına şans vermelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?