Sevdiğim çocuğu 3 yıldır unutamıyorum?

Şimdi ben sevdiğim çocukla aynı okuldaydım bende büyüktü sınıf olarak bı gün yanıma geldi senin adın ne dedim seni ilgilendirmez dedi bana ismimi sordu bende ilgilendirmez dedim o günden sonra bu çocuk benle çok yakın olmaya başladı kendine aşık etmeye çalışıyodu başardıda. Sevdiğim çocuk okulun popüler çocuğuydu tüm kızlar aşıktı. Sevdiğim çocuk benle konuşuyo benle ilgileniyo sanki oda bana aşıkmış gibi davranıyodu hepsi yalanmış. Sürekli umut verdi bıraktı verdi bıraktı ben daha çok bağlandım takıntı oldu bende. Tam 3 yıl oldu hala seviyorum kaç kere ortak arkadaşlarımız konuştu onla istemiyorum elektirik yok arada sevmiyorum diyo. onu seven bütün kızlara şans verirken bana bir kere bile vermedi. bana karşı hep farklıydı. bi tek beni istemiyordu tip olarak desem tıp olarak okadar iyi bı çocuk değil eğlenceli ortama ayak uyduran biriydi ondan herkes çabuk bağlanıyodu. Bazen arkadaşlarım sen onun neyine baktın sen taş gibi kızsın onu sal başka erkekmi yok diyolar yok diyorum ben tipe bakmadım ilgisine aşık oldum diyorum. aradan 3 yıl geçti onu gerçekten tek seven bendim ben onu kendi ailesinden çok sevdim ama bana bı şans bile tanımadı yani konum özeti ben 3 yıldır birine çok aşığım takıntı oldu bende unutamıyorum aklımda rüyalarımda o unutmak imkansız. Bu çocuğu nasıl kendime aşık edebilirim dönmesini sağlayabilirim biliyorum istemiyo ama o böyle büyük bı sevgiyi kaybetcek onu her koşulda sevicek birisini kaybetcek ona üzülüyorum beni bı kere sevsin istiyorum unutamıyorum çünkü ne yapmalıyım geri dönmesi için?
Sevdiğim çocuğu 3 yıldır unutamıyorum?