Yeni biri gerekiyor bulamıyorum ondan daha yakışıklısı daha iyisi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVar anam var ama her seçimin bir karşılığı olacak elbette acı cekeceksin biraz sonra sanki onsuz dünya tadı yok yaşanmaz gibi hissedeksin ama bir süre maksimum 1 ay uyuşturucu bağımlılığı gibi birşeydir aşk ve dediğim gibi maksimize 1 ay sürer sonra toparlanma süreci başlar aynaya baktın mı kendini daha güzel hissedersin 6 ay sonrası yep yeni bir sen çıkar ortaya ve geçmişi düşünce ne canım mısın nelere uzulmusum dersin
Erkek olun Kadin olun 5 yıl birisi olsa da vazgeçilmez olarak görmeyin kendinizi geliştirin kendinizi daha çok sevin eğer dedigim gibi yaparsanız herkes sizi sever kimse sizden gidemez sma siz baskasini giderse ben ne yaparım korkusu yaşarsan o kişi mutlaka gider.
Akıllı olun daima kendinizi geliştirin ve kendinizj sevin kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin.
İnşallah anlayabilmişimdir fıstık anlatamadiysam yanıma gel daha açıklayıcı anlatırım 😛😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 yıldır ayrısınız, hala olmayan duaya amin diyorsun ve şans kapılarını kapatıyorsun. Zamanına yazık. Belki daha yakışıklısını bulamazsın, ama illa ki seviye olarak yakın birini tutturursun.
Bir 5 sene daha mı geçecek bu depresyonlarla? Bir baktın yaşlandın hayattan bir şey anlamadan.00 Yorumla
Birini unutmanın en iyi yolu onunla ilgili kötü deneyimlerini söylediği ve yaptığı kötü şeyleri kendine hatırlatmak aklına geldiği her anda ancak böyle soğutuyorsun içindeki sevgiyi zor olacaktır ama bir gün başaracaksın.
00 Yorumla
Sana öyle geliyor 2 hafta aklına geldiği an amann çok iyi biri olsaydı ayrılmazdık de üzülsende kıyamasanda de bunu asla foto eşya ona ait ne varsa sil asla acıma bitti sonuçta ondan sonra yavaş yavaş etrafındaki erkekleri gözlemle sonrada sevmeye başlarsın ama eskisi kadar saf olmazsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
18Cevap
+1 yılBir kere ona fazla anlam yükleme onla var olmadın onla yasamayacaksın önüne bak artık takıntı yaparsın sonra tedavi görmek durumunda kalirsin okb ye kadar gider artık o cocuk seni kurtarmayacak bunlarla boğustuğunda
125 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor daha yakışıklı birini bulmam gerekiyor
- +1 yıl
😄cok fiziksel bakmissin seninki beğeni daha mental bak ya da ruhsal
Soran+1 yılRuhsal da olmuyor
Soran+1 yılOnun hissettirdiklerini hissettoremiyor kimse
- +1 yıl
Daha zamanin cok var değisecek bunlar
Soran+1 yıl5 yıl oldu
Soran+1 yılNiye degismiyor
- +1 yıl
Sen onu düsünmeyi ve unutmamayı seviyorsun bence:)
Soran+1 yılBen onun en çok sahiplenici oluşunu seviyordum aklıma o geliyor yoksa daha yakışıklı olanlarla konuştum ama hiçbir hissiyat oluşmadı sadece yakışıklı çocuk diyip geçeceğin tipler
- +1 yıl
Madem sahiplenici neden hala sahipleniciliği artık hüküm sürmüyor sende? bunu kendine sormalısın seni isteyen yanında olur tabi sende istiyorsan onun yaninda olurdun
Soran+1 yılİşte başta öyle ümitler vererek aşık ettirdi
- +1 yıl
Erkekler o ümitleri hep verir:) ama icraate bakmak lazım
- +1 yıl
@bayram511 hangi kiz tam bir?
- +1 yıl
@bayram511 Kullanır?😅😅sen iyi okuduğuna eminmisin takıntı insanı ne hale getiriyor belliki örneklerini görmemissin son cümlemde acik ve gayet gercek gerceklere nedense insanlar sinirleniyor tıpki su anki tepkin gibi ne olsun deli gibi dağlarin eteklerinemi ciksin bir cocuk icin he bu arada bir cocuk derken kücültmek icin demedim iliski devam edecek olsa yaninda olurdu o yüzden artik adı bir cocuk olarak kalıyor kadin erkek diye ayirdiğimdan değil erkek sorsa kizada aynisini derdim😌😌
- +1 yıl
@bayram511 ciddi diyorsan gercekleri dedim dalga geciyorsanda senin kararın yazı dilinde hangi ruh halinde dediğini anlayamam bu yüzden bunu yazıyorum
- +1 yıl
@bayram511 fark etmez görüslere açığım🙃
- +1 yıl
@bayram511 Ederim ederim kafan rahat olsun😄
- +1 yıl
@bayram511 Haha valla iki satır cümleye tüm vaktimi enerjimi harcayacak değilim her cümleye takılsam bu hayat çekilmez😄😄
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 yılı 1 günde unutamazsın zaten unutmaya calisicam dersen o iş hiç olmaz sadece zamanla yaran iylesicek senin için çok kolay olmiycak bu süreç o yüzden arkadaşlarınla kafa dağıtmaya konusunu geçirmemeye çalış niye biliyo musun kime daha çok anlatırsan baglanirsin da ondan akisine bırak o yokken hayatın nasıldı bı düşün ama geri dönecektir hep olduğu gibi...
00 YorumlaSpor salonuna giderek yapabilir'sin bunu 3,5 yıllık ben de emek verdiğim ilişki vardı üzüntümü kizginligimi herşeyimi ağırlık kaldırarak attım, sen'de yapabilir'sin, yakışıklılık konusuna gelirsek o zaman sen secicisin oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBazen unutmak gerekir. Sevsende gönlünü yüreğine tuz basmak gerekir.
Ne kadar sevsen de üzülmemek için üzülmeye yönelmeli insan , insan böyle karmaşık bir olaydır sevmek..08 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum intihar edecem
Soran+1 yılDedikleri aşırı kırıcı
- +1 yıl
Seni yaralayan birini sevmek demek, kendini boş çöplük gormekten farksızdır.
Seni karşılıklı seven uzmeyen kişilere yönelmeyi dene
Soran+1 yılKarşılıklı seven biri mi yok ki
- +1 yıl
İşte o zmn sevme , o kalbini boşa üzme
Soran+1 yılKolay mı nasıl oluyor anlatır mısın
Soran+1 yılFormülü ne
- +1 yıl
"Aşk ne kadar kısa ve unutmak ne kadar uzun."
+1 yılOndan daha iyi daha yakışıklı bulup hiç bir duygu beslemeden insanları yara bandı niyetine kullanmayın bir zahmet acınızı içinde yaşayın birileriyle konuşmadan sevgili olmadan da yaşanabiliyor başkalarının duyguları ile de oynamamış olursunuz birini unutmak için başka birilerini alet etmeyin lütfen inzivaya çekilin yalnız kalın yeni hobiler edinin psikoloğa gidin insanları harcamayın …
10 Yorumla5 yıldır sevdiğin birini unutmak tabiki de kolay bir şey değil ama gözünü bir yandan dışarıya da açmalısın ki belki senin sevgini hak edicek daha güzel kalpli insanları göresin. Vazgeç, unutmaya çalış. Farklı aktiviteler yap mesela kursa git belki orada daha iyi biri çıkar karşına ya da spora git yani kimin ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin o yüzden fırsatları değerlendir ve pozitif biri ol❤️🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna çok benzeyen birini bulursun elbet. Bu iyi bir şey mi bilmiyorum gerçi her baktığında aklına o çocuk gelecek. Nereden mi biliyorum? :)
00 Yorumla
+1 yıl5 yıldır unutamadiysan unutamazsin artık psikoloğa görün
08 Yorumla
Soran+1 yılBir ara unuttum 2 3 yıl tekrar başladı
Soran+1 yılPsikolog nasıl unutturuyor ne yapıyor
Soran+1 yılBana yeni bir sevgili mi bulacak
Soran+1 yılDaha yakışıklısını
- +1 yıl
Psikoloğa gidiyorsun anlatıyorsun neden unutamadığını neyi bu kadar çok kafaya taktığını atamadiğini anlatıyorsun çünkü 5 yıl çok uzun bir süre insan 1 gün 1 saat bile düşünse kendinden geçiyor hiç bir şey anlamazken sen 5 yil düşündüğünü ve unutamadığını söylüyorsun senin zihnin artık yok olmuş bitmiş bunalımın dibini görmüş olman lazım bu yüzden belki de psikiyatrist kliniğinde ilaç tedavisi bile görebilirsin
Soran+1 yılEee gece gündüz anlatamıyorum en yakın arkadaşıma ilaç zaten kullanıyorum 8 aydır
Soran+1 yılPsikolog ne yapiyor
Soran+1 yılDiyorum ya intihar edecem
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Takıntılısın psikiyatriste git okbn var herhalde çüş kızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi diye bir sey yok karakterle alakalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadıysa, seni yorduysa daha çabuk unutursun. Birini bulman şart ama henüz erken demekki.
00 Yorumla Bende aynı durumdayım yapavilsem ilk kendim yaparım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAşıksan daha iyisini göremezsin zaten önce unutmalisin oda birden olucak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılSırf onu unutmaya yönelik birini aramak onu unutmak için bir adım değildir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke olsa ben de unutamadım kafamı dağıtıyorum hani hatırlamamak için ama olmuyor, hep kalbimin bir yerinde yaşıyor hatıralar ama bir işe yaramıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun evlenmesi lazım benim ki evlendi sonra unuttum evli kadınla bir olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz variz öyle dene 5 yil seni inlete inlete unuttururuz ister misin
00 Yorumla
+1 yılformül var tabi ki de. buyur.
10 Yorumla
+1 yılBnce onu gerı dondursen kapına kole etrafında pervane etsen daha iyi bunları yapabılırız
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey imkansız
- +1 yıl
3 gunde hemde ne ımkansızı
Soran+1 yılHangi büyü
- +1 yıl
Degil dua ispatlı hemde sana anlatabilırım ıstersen
Soran+1 yılOfff o günkü saçma hesap uğraşamam dolandırıcılarla
- +1 yıl
Ne duası o
- +1 yıl
Sen ıstıyomusun
- +1 yıl
Ne duası olduğunu merak ettm
- +1 yıl
Detaylı anlatım
- +1 yıl
Anlat
- +1 yıl
Kabul et anlatım
Yaa aynisini yașadım zor bir durum cidden ne desem bilemedim
04 Yorumla
+1 yılçıkarıp gösterelim o halde slknds
08 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı mısın
- +1 yıl
yakışıklıyımdır ama önce seni görmek lazım sdklnsa sen aşırı güzelsen, o zaman sana göre tipsiz gelebilirim
Soran+1 yılO çocuğu göstereyim daha yakışıklıyım diyorsan olur
- +1 yıl
tamam mantıklı :)
- +1 yıl
ulan bişi yazıyorduk durduk yere engellenmişiz dsflkss tipsiziz diye 2 kelam da ettirmiyor ruh hastası
Soran+1 yılUğraşamam isim gücüm var
- +1 yıl
işin gücün = onu düşünüp ağlamak ve intihar etmeye kalkışmak saflksd
Soran+1 yılYemek yiyecem yazma bana
+1 yılZamanı bırakmaktan başka çare yok
00 Yorumla
+1 yılsen onu sevmemişsinki
00 Yorumla
+1 yılBen varım yanında yalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek
142 Yorumla- +1 yıl
dengini bulursa iyileşir
- +1 yıl
şu an çok iyi sanki
- +1 yıl
ben unutmanın formülü evlenmek dedim kötüyken evlen demedim erkeklere tapmakta ayrı mallık bu devirde 5 yıl ne mk bu aşk değil saplantı
- +1 yıl
Ayrıca kendiside yeni biri lazım diyor
- +1 yıl
zamanında bunu yaşadığım için söylüyorum zaten biraz mantığın varsa tecrübe olduğunu kavrayabilirsin
- +1 yıl
mantıklı konuşunca nasılda ağızı bozuldu klasik tc vatandaşı işte
- +1 yıl
tipimede laf yemedim demem. TC vatandaşı olduğun buram buram belli oluyor Pp den değil mantığından. yaptığım yorumlama gayet yerinde işine gelmeyene kötü gözüküyor sadece.
- +1 yıl
et derdinde olsam dm kutunda olurdum şimdi sütünü iç yat
- +1 yıl
Kıyamam yazıcam sandı
- +1 yıl
napıcan annene mi şikayet edicen
- +1 yıl
klavye delikanlısıda oldu ee
- +1 yıl
hanım hanımcığım s*kli bayan olma hedefim yok
- +1 yıl
normaldir yorulması neyse
- +1 yıl
çok kafa yorma sen hoş yorsanda kabiliyet yok
- +1 yıl
hasetimden kudurdum aynen
- +1 yıl
Garibanı sevindirmek sevap
- +1 yıl
host
- +1 yıl
yüz bulamayınca böyle kudurursunuz
- +1 yıl
Saf olma
- +1 yıl
kalktınmı tosbağa
- +1 yıl
üzümlü kek yorulmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yakisikliyim
15 Yorumla
Soran+1 yılBen begenemedim
- +1 yıl
Sen olgun seviyon o yuzden
Soran+1 yılHayır dur fotosunu atayım
- +1 yıl
Ahaahha benden 5 yas buyuk kalsin😂😂
+1 yılBaska birisiyle takıl heryerden cıkar hiç görme
00 Yorumla
+1 yılİllaki birgun vazgeçersin unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlayı anlat knka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılCok basit
00 Yorumla
+1 yılYok formülü
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 yıldır sevdiğim çocuğu nasıl unutacağım, bunun bir formülü var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım