Bir arkadaşım yerine ben buluşacağı kişi ile buluşmaya gitmiştim. (O gün öyle gerekiyordu sebebi uzun süreceği için yazmayacağım) adam beni aslında Şebnem adında biri olarak biliyordu (arkadaşım) ve her şey güzel ilerliyordu. Kafalarımız da uyumuştu, gayet eğleniyorduk pot kırmamıştım. Sohbet devam ederken başka bir arkadaşım ile aynı mekanda denk geldik ve masaya “Buseee seni nasıl özledimm” diye koştu resmen. Anlatacaklarım bu kadar 😄
Tam bir rezillikti yemin ediyorum ya. Adamla bir alakam olmamasına rağmen gerçekleri öğrendikten sonra bir samimiyet oluşmuştu aramızda. Çok gülmüştük sonradan. 😄
Bir kadınla randevuya gittim Ben 8 yaş büyüktü 37 yaşındaydı. Mesajlarda sıcakkanlı dünya tatlısı Fotografı görmedim Geldi gördüm esmer güzeli zayıf minyon bir kadın Eşi aylar önce vefat etmisti Buluştuk Elini tuttum elini kokladım öptüm alnından öptüm Yanağından öptüm sana aşık oldum dedim Cidden aşık oldum İki kızınla beraber seni kabul ediyorum dedim Ama o ailesinin korkusundan kabul etmedi gitti Edepli , akıllı, yüzünde tek bir gram makyaj dahi yoktu Evleneceğim kadın bu işte demiştim Ama işte inat etti olmaz olmaz Sen hic evlenmedim Ben dulum Artı senden yaşça büyüğüm Keşke yanımda olsaydı sakin , akıllı , edepli güzel bir kızdı
O kadını boğmak istedim 😂 delimidir nedir hem bekar olduğunu biliyor hem yaşça küçük olduğunu biliyor iş ciddiye binincemi aklına o dedikleri geldi 😂 kesin ya maddi imkanın onu mutlu etmedi ya da beğenmedi seni
Evlilik icin görüşmeye gittiğim evde kız kapşonlu biseyle eve geldi. Odada görüşmemiz istenmişti. Kız bana araba kullanmayi cok sevdigini, yeni yerler görmeyi yeni kisilerle tanisma hayali olduğunu söyleyince. Dedim ben sana engel olmayayim demiştim. 🤣🤣
Bunda da gittik bekliyorum ki evin kızını göreyim. Birini gördüm ama annesi mi ablası mı falan sandım. Neyse gittik oturdum bi baktım karşımda bu kişi. Neyse Allahtan benden büyük çıktı da bisey uydurabildim. Kimseyi kırmadan vedalaştık.
Baska birinde de daha net bilmediğim birinde ise çalıştığım yere gelip beni sormuş abisi. Arkadasim da demis hayırdır ne için arıyorsun. Adam da cevap vermeyince arkadaşım demis ki burada oyle biri yok 🤣 Beni aradi peşine. Dedim iyi demişsin. Sonra teyzesinin yanında tlf. la aradim arkadasi dedim anlat. O da anlattı dedi sordum soylemeyince bende yok dedim 🤣
İlk buluşmada geleneksel aile hayatı isterim, geleneksel kadın isterim diyip fular takması, hesabı bana ödetmesi, çıkıştada öpmedim diye sinirlenmesi shndsjbdlsbd
İlk randevu fiyaskosu bende boldur aşkım 😂 Bir çocukla buluştum, profilinde “sporu hayatının merkezine koymuş” yazıyor. Dedim ki sporcu, fit falan. Gerçekte geldi, nefes nefese, “merdiven çoktu” dedi, kafede 3. kata çıkmışız 😅 Üstüne hesabı öderken kartı geçmedi, “sistem bozuldu” deyip beni ödetti. Sonra bir daha da yazmadım 💅 Seninki ne, anlat biraz 🙈