En rezil first date anınız neydi?

Ben şakasız 4 saat beklemiştim ha geldim ha gelecem diye oyalamıştı annesinin yanına gitmesi vs gerekiyormuş. Hatta şarjım falan da bitmişti bir Cafe'den rica etmiştim gittiğim günün öncesinde yağmur falan da yağmıştı her yer çamur beklerken dolaşayım dedim ayağımın yarısı girdi o çamura üstüm falan da mahvoldu makyajım aktı sarjım tekrar bitti gittim güvenlikten rica ettim zar zor 5 oldu. etrafıma bakıyordum bazıları kız arkadaşlarını bekliyordu ben o pzvngi bekliyodum birde asıl bomba o gün mini etek giymiştim 1 hafta hasta salya sümük yattım sonrasını daha rezil :)

Güncellemeler
11 ay
Sonra bu geldi falan burun kıvırdım her cümlesinin içinde on kere özür diledi neyse dedim gel mekana gidelim dedi tamam dedim arabasını yanında getirmemiş e gel benden gidelim dedim yok kızım öyle şey mi olur saçmalama bi dayılandı ben kendimi minibüste buldum oturduğum koltukta kırıkmış
Güncellemeler
11 ay
Ben inerken kalkmamla altımdaki koltuk yere düştü bildiğin yerde sonra herkes bakıyor falan bu kolumdan tuttu indirirken beni önümdeki kaldırımı görmedim bi yere yapıştım Allahtan eteğin altına kısa şort giymişim bacağım kanadı falan sonra
En rezil first date anınız neydi?