- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayFırsat date degilde.. Babam yazlık kiralqmisti yaz başı gittik neyse Ağustos gbi aradı ben şehir dışına cikiyorum yazlık sende kalsın dedi gel anahtarı vereyim. Bende aldım.. Tabii 2 kız 2 erkek hemen plqnlar yapıldı hafta sonu kaçtık yazlığa.. Yazlıkta merkeze uzak. O yüzden merkezde alışveriş vs yaptık.. Bri dqhq inmeyelim diye 1 hafta kalicaz herşeyi aldık içkiler karton sigaralar yemekler 4 kişi el kol dolu neyse aksmq saatleri vardık yazlığa açtım kapıyı bir girdim.. İçerde oyuncaklar.. Çocuk eşyaları bildiğim babamın bebeği yok.. Dedim bri terslik var site görevlisine gittik dedim evde birileri var dedi sen şunu nesisin babami soruyor dedim oğluyum dur bekle dedi 10 dakika sonra.. Bütün site yönetici ya. Otelin müdürü havuzun çalışanları kafedeki bqrlzrin resteurant ların sqhip'eri herkes geldi.. Ellerinde bir yabayla meşale eksik.. Sardılar etrafı.. Dediler baban nerde.. Meğer babam herkesi dolandırmış ama öyle böyle değil.. O kadar ki hala adqm gelece' merkezden çevre yerlerden.. Jandarma geldi.. Babamı arıyoruz ulaşılamıyor.. Neyse gece artık 2 gibi felqn saldılar bizi.. Aldiklri bıraktık.. Cpteki paraları yo eticiy2 verdik aidsr vs bilmem ne diye.. Jandarma bizi merkez bıraktı 5 kurusumuz yok.. Sagolsun 3 gibi bir taksici havaqalanina yolcu almaya gidiyormus adamı ikna ettim de biz şehre bıraktı eve... Harika bir aniydi:))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
11 ayFirst date değil de, İspanyol bir kız arkadaşım vardı. Kanarya adalarında görüşecektik. Uçaktan indim bekleyeceğini söylediği yerde 1 saat bekledim yoktu. Gittim yerel hat aldım aradım telefonu kapalı, yemek yedim sonra havalimanından ada merkezine geçtim gezdim dolandım 2 saat hala haber yok. Bende otelin birine yerleşip 1 hafta tatil yapıp ne telefonlarına ne mesajlarına cevap vermedim :) Böyle bir anı. Başka şehirlerde okul okuyan 2 kız arkadaşıma da benzer tarife uyguladım. Ben 7 saat otobüs yolculuğu çekiyorum hanım efendiler 1 saat bekletiyor. Birinci ikinciyi affedip 3. den sonra otobüse geri atlayıp evime döndüğüm oldu.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
11 ayKefıfıfı geçmiş olsun. Mal herif ya dhdjdj. Kaçırmış kızı.
Ben de anlatayım. Sene 2000 falan. İnternetten tanıştık. Ama flört olasılığı masada yok. Bu kız bana bakmaz dedim zaten, ama başladık muhabbete.
Benim lisedeki kadın profiline sallayıp duruyodum. Yan masada da bizim liseden kızlar varmış. "Sen nasıl böyle laflar edersin cart curt" diye söylendiler massya gelip. Ben de "gak guk" kaldım tabii. Kız da sessizce bu gerginliğin geçmesini izledi. Sonra da bir bahaneyle kalktı.
Demek ki neymiş, bi kızın gözüne girmek için başka kızlara sallamayacaksın kfkfv00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
11 ayGerçekten de çok kötü bir aniymis. Keşke 10 dk bekleyip gitseydin. Benim first date değil ama last date anim var 😄 lisede beni üzen bir sevgilim olmuştu. Ben uniyi bitirdim geldim son kez görüşmek istedi. Onun için son olmayacaktı zaten barışmak ve devam etmek istiyordu. O Avrupa Yakasında ben Anadolu Yakasında oturuyordum. Kadıköy'de buluşuruz dedik, ben tabi hazırlanıp çıkamadım. Maltepe'ye gelir misin hazirlanamadim dedim, tamam dedi, ben tabi yine hazırlanamadim, Kartal'a gelir misin, hazirlanamadim dedim, tamam dedi, Pendik'e gelir misin hazirlanamadim dedim, tamam dedi. Sonra ben gitmek istemedigimi anladim, gelmiyorum dedim.
04 Yorumla- 11 ay
🤣🤣🤣
- 11 ay
Baya bir uzun sürdü ne istemediğimi anlamam 😄
- 11 ay
Oha komşu sayılırız hshshsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
11 ayBöyle rezil diye denecek bir anım yok ama bir kere karanlıkta birlikte yürürken mezarlık görüp korkmuştum korkudan ayağımı burkup yere düşmüştüm o an çok şey hissetmiştim tuhaf..
02 Yorumla- 11 ay
ne hissettin
- 11 ay
@mutlukurbagaa o beni tutmuş ve romantik bir an oluşmuştu o yüzden çok şey olmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Hatun fake çıkmıştı, çok çirkindi! 😅
Yıllar önceydi! 😅
Başka yok! 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 11 ayDüştüm işte, takıldım düştüm jdfk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇocukla buluştum o zamanlar 19 yaşındaydım çocuk beni nasıl gördü sağa sola baktı sen misin dedi sonra bende evet dedim o da şaşırmıştı azıcık gezdik 10 dakika sonra annemgil beni çağırıyor dedi vedalaştık eve geldim baktım engelledi beni bunu kaç kez yaşadım bazı erkekler o kadar kötü kalpli ki anlatamam çok çirkin veya çok filtre kullanan biri olsam anlardım ama ne çirkinim ne de filtre kullanıyorum yazık oldu bana hemde çok sırf bu yüzden sanaldan bir erkekle konuşmaktan çekinmiyorum konuşsam bile buluşmamak için elimden geleni yapıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇok fazla hastaydım sanırım hasta olduğuma inanmadı takmış kafaya buluşalım diye yok dedim ama şehir dışından gelmiş mecbur çıktım evden ama berbat görünüyorum. Bu arada buluşmaya kadar görüntülu falan konuşmuştuk sohbetde boyumu falan da biliyordu. Neyse kahve içmek istememe rağmen çay içtik tutturdu fotoğraf cekilelim diye istemedim anı kalır dedi iyi dedim çekildik ama daha ilk buluşma dilinde evlilik planı dedim önce ben seni tanıyım neyse eve gitmiş ailesine göstermiş önce buna sinirlendim ne hakla ben sana izin verdim mi erken bu tarz konuşmaya dedim sonra babası benim boyum uzunmuş neredeyse oğlu ile aynı boymuş olmaz demiş. Saçma sapan konuştu bende konuşmayı bitirdim sonra köpek gibi pişman oldu ama yok benden uzak olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBuluşmadan önce sürekli boyuyla övünüyordu ama korkunç derecede çirkin çıkmıştı, uzaktan gördüğümde kaçacaktım ama "abartmıyim ya, belki iyi biridir" dedim kaçmadım. Büyük hataymış... Ağzı ve üstü-başı aşırı pis kokuyordu, o konuştukça midem ağzıma geliyordu. Çok özensizdi ve kadın gibi dedikodu yapmaya çalışıyordu. Kafeye girdiğimiz andan itibaren insanlar bize bakıp gülerek bir şeyler konuşmaya başlamıştı zaten, çok utanmıştım. 🙂 Ben kaçmak için yer ararken o bana yaklaşmak için uğraşıyordu. Hatta o kadar dibime oturmuştu ki bacaklarımı hareket ettireceğim yer kalmamıştı. Aşırı tatsız bi muhabbetten sonra asla istemediğim halde zorla evime kadar eşlik etmeye çalışmıştı, ben de evimin yerini öğrenmesin diye başka sokağa sapmıştım. Eve geldiğimde tesadüfen X hesabına da denk gelip küskün incel olduğunu da fark edince her yerden silip engellemiştim. Bayağı kötüydü 🙂
01 Yorumla- 11 ay
Of off
11 ayYavrum yaa. Neler çekmiş. Ben hiçbir buluşmaya geç kalmam. Bu karşındaki insana saygı göstermektir bence. Bir insanı en fazla 20 dakika beklerim ben. Kimse zamanımdan o kadar çalamaz. Ayrıca ilk buluşmada bu kadar bekletse 2. buluşma diye bir şey olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. 😄😄 tipini beğenmesem de annem çok övdüğü için biriyle buluşmuştum. Ama aslaaaa tipi benlik değildi. Tupturuncu saçları olan ama yakışıklı biriydi. Yine de dedim ki karakteri mükemmelmiş cok övduler gitmeliyim😄 adam görüşmenin ortasında ben sarışın seviyorum dedi. Bu cümleyi kara kaşıma bakarak dedi. Kara..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ay1.60 olmama rağmen boyu benimle aynıydı hatta bazen yukardan bakiyordum heralde bot giydiğim için oysaki 1.70 arkadaşım benimle aynı demişti. Narsisti bazen yururken beni geride birakiyodu baya aliyodu basini gidiyordu. yemeğinin parasini bana ödetmeye çalışmıştı ama daha lisedeydik o kadar param yoktu bir bana yeterdi ama akşama doğru çok iyi anlaşmaya başlamıştık baya uyumluyduk yine de narsist olduğu, sürekli kendini övdüğü, için bir daha konusmamistim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBuluştuktan sonra benden çok hoşlandığı için fazla güzelsin gülüşün insanın içini ısıtıyor falan diyen birine karşı ben aynı duyguları hissedemediğim için 2. Kez buluşmak gereksiz dedim. Sevilmek için yahut sevişmek için filan kimsenin duygularını kullanmak bana doğru gelmiyor kendimden uzaklaştırmaya çalışırken biraz saçmalamadım o da dedi ki şizofren olduğunu düşünüyorum sonra ne diyorsun be dedim engelledim 🤦🏻♀️ öyle saçma bir anımdır ben 22ydim o 27 yaşındaydı bi'de
01 Yorumla
Cevap sahibi11 aySaçmaladım ***
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim açımdan çok rezildi arabası olduğunu bilmiyordum ve ilk buluşmamizdi ortak noktada buluşalım demişti. Normalde arabası olmayanlarla görüşmem bu arada. Tamam dedim iki saat otobüste perisan oldum ve oruc tutuyordum bayilcak gibi olmuştum indiğimde gözümün önü kararıyordu havada buz gibiydi. Neyse buluştuk yemek yemeye gittik ben elimi yıkamaya gittim benim yerime sipariş vermiş. Beklesene hayvan dağdan mı indin dimi belki ben başka bi şey soylicem? Sonra kahve içmeye gidiyoruz elini omzuma attı yahu ne alaka zaten en başından beri red flagsin bide elini omzuma atiyorsun? koluna girdim bu sefer kahve içerken uykum geldi demeye başladı okuz okuz at arabası valla 🤣Sonra beni arabayla evime bıraktı allahın okuzu
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBoyu benden kısaydı her anlamda bakımsız, rezil, pespaye, özensiz bir şekilde gelmişti karşıma şok olmuştum. Ağzını kapatmadan yemek yiyordu ağzının içindekileri görüyordum mk. Yıllar öncesiydi ama gerçekten en tiksindiğim ve en rezil first date anımdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay15 yasindaydim ve hiç tanımadığım biriyle bir tanıdık araciligiyla bulunacaktım. Evdeki en parlak kıyafetim miki mouse'lu bir tişörttü ve üzerimde kot ceketi altına kot pantolon giymistim. Buluşacağım tip 17-18 yasti sanirim yanlis hatırlamıyorsam. Buluşacağımiz noktaya geldim uzun bir sure bekledim yanıma sarışın bir genç geldi ve bana sadece sen kardeşim gibisin sana sevgili gözüyle bakamam dedi cekti gitti. Aslinda aşırı haklıymış simdi bakiyorum da 😄😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEğer aramızda yeni başladığı ilişkisinin evine gitmişken pandemi yasağı gelince orada mahsur kalıp üstüne patlamalı ishal olan birisi yoksa seni geçemeyiz bence. İlk buluşmada üstüme atlamaya çalışanlar, kaldıramayan biri ve çok ayarsız davranan biri vardı, onlar olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen finansal köleyim. Cashmeet yapmıştım bi sahibe ile (yani avmde buluşup ödeme ve alışveriş yapmak amaçlı buluşma) bi kişisel bakımı mağazasında kasada aldıklarını öderken sıradayken arkadan kafama 3 lü satılan kadın iç çamaşırı paketini atıp bunu da öde lan pasif köle demişti orada çok utanmıştım.
09 Yorumla- 11 ay
Sende haketmişsin sanırım birazz
Cevap sahibi11 ay@Youbetterbejoking gizliliğe önem veriyorum demiştim kabul etmişti zaten daha sonra hizmet etmedim ona efendim
- 11 ay
isminiz Kuki mi?
Cevap sahibi11 ay@azizisteknks hayır farklı bi isim taşıyorum
Cevap sahibi11 ay@Berus34 evet efendim ama ifşa olmaktan korkuyordum kapıların arkasında zaten sınırım yok ama public maalesef sınırım efendim
Cevap sahibi11 ay@Berus34 sonuçta Türkiye gibi bi yerde yaşıyoruz ve gizililik açısından ben her iki tarafın mahremiyetine özen gösterirken bunun tek taraflı aşılması hoş olmadı efendim. Bu itaatkarsızlığımla değil , güvenli alan kapsamında değerlendirilebikecek bi durumdu o konuda da anlaşamadık
Cevap sahibi11 ay@Berus34 yazdım efendim
Gizli Üye(25-29)11 ayBir kere kekonun biriyle sözleştim buluscaz diye ben gittim ne aradı ne yazdı hiç bir şey yok sonra sordum niye gelmedin diye annem rahatsızlandi doktora götürdüm dedi bahaneyle gel hdjdjdj bende eve gittim yıllar sonra öylesine aramıştım işletmek için ben en iyisi karıma vereyim telefonu sohbet edin demişti sohbet etmiştik karısı da arada bir ara canım sıkılıyor demişti dhhdjdjs engelledim bir daha da konuşmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayFirst date nedir ya arkadaş. İngilizce metin okutsan anlamazlar. Çeviri yap desen yapamazlar. Ama Türkçe cümlenin içine bir iki kelime sıkıştırırlar. Sözüm sadece soru sahibine değil bu arada. Çok duyunca bu şekilde yazayım dedim
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYa işte köy pantolon gömlek birde ayagimada 10 cm stiletto giymistim işte çocuk geldi falan lavoboya gidecekken topuk kırılmasınmi yedek ayakkabıda yok oglanda 44 giyiyormus yalinayak gezmek zorunda kaldiydim oğlan sağolsun şoktan geçici bir spor ayakkabı almıştı 2 numara büyük olsa bile
018 Yorumla
Cevap sahibi11 ayKot pantolon yazcaktim klavye cevirmis
- 11 ay
İyi çocukmuş yinede, ben olsam kucağımda taşırdım seni :)
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 oda utandı işte
- 11 ay
Utanacak bir durum yok cidden taşırdım nolacak ayakkabın zarar görmüş
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 işte ayakkabisiz kaldım o sıkıntıydi yani yalınayak yürütmek yerine 10 dakika falan yalınayak kaldım sonra gitti şoktan geçici spor ayakkabı aldi
- 11 ay
Anlıyorum ama ben olsaydım arabay nerede olursa olsun oraya kadar kucağımdan indirmezdim seni nolacak belimi kıracak kadar kilon yoktur bence :)
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 işte zayıfım hatta ama gerek yoktu arabasida yoktu zaten
- 11 ay
Kız taksi tutardım nolacak, hangi şehirdesin
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 kayseri
- 11 ay
Hmm yemekleri güzel değil mi 😊
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 güzeldir yani
- 11 ay
Merak ediyorum sizin oraları
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 sen nerdesin
- 11 ay
İstanbul
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 hee
- 11 ay
Gelirsen haber ver olur mu
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 olur
- 11 ay
Kutum açık bir mesaj atar mısın unutmayın seni
11 ayCüzdanımı evde unutup 5 parasız kızla oturmuştum kalkarken farkedip utançtan gebermiştim, üstüne üstlük kız da çantasını evde bırakıp çıkmış ne hikmetse. Kafe sahibiyle ters düşmüştüm yaş 18 falandı. İğrenç bir deneyimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlk buluşmaydi karnım da aç değildi ama niye gurulduyordu bilmiyorum ama ök*Z gibi gurulduyordu sonra işte şey demişti diş taksak konuşacak demişti gülmüştüm falan ama ölmüştüm utançtan 😄😄😄😄😄
26 Yorumla- 11 ay
süper lan AHAHDNWKZJRJ
Cevap sahibi11 ay@azizisteknks evet şu an öyle benim için ama o gün süper degildi 😄😄😄
- 11 ay
ne süre önce oldu bu facia? 😁
Cevap sahibi11 ay@azizisteknks valla bir 5 sene oldu sanırım 😄😄
- 11 ay
harika ya, gerçekten. çok tatlı bi diyalog olmuş 😅😅😅
Cevap sahibi11 ay@azizisteknks evet hiç unutamiyorum yani o diyaloğu 😄😄
Bulustuk güya güzel bi kafeye götürdü ama amacı farklı sürekli temas etmeye calisiyor en son kafasını kaldırıp kamerayı görünce uzaklastı sonra kalkalım dedi durakta otobüs beklerken bir daha görüsmeyelim sakın yazma diyip engel atmıştı o anının siniriyle ağlayarak eve gittim
03 Yorumla- 11 ay
Kamerayi mi gördü? Ne kamerasi, kimin kamerasi? Mekanin kamerasiysa senin suçun yok. Sen mi çekiyordun onu kamerayla. Ozaman yaptığı hakli adam
- 11 ay
Iyide, adam mekanın kamerasını görüyor sonra birden soğuyor vazgeçiyor falan. Sen öyle diyince bizde sandik sen onu kameraya çektin falan. Mekanin kamerasiysa senin suçun ne? Adam ne oldu da birden 360° döndü
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 aySacma sapan okadal yol gidip bidekovulmaktan beter olmam
25 Yorumla- 11 ay
nası nası, açar mıdın?
- 11 ay
Yanina gittim
- 11 ay
5 saat yol gittim
- 11 ay
1 saat oturdu yanımda gitti
- 11 ay
nası lan, açsan ya biraz?
11 ayIyi olmuş sana freni patlak kamyon gibi yaşarsanız böyle olur Batı özentisi Bence yaşadığın ülkede ana dilini konuşmayı öğren
00 YorumlaDate olduğunu bile anlamadım çünkü arkadaş olarak falan geziyoz sanıyordum o yüzden onu arkadaşıma ayarlamaya çalıştım evet malım 🫡
00 YorumlaBeni arkadaşlarına Rus olarak tanıştırdı arkadaşları da yalancı alman dediler benim için utanmadım ama göçmen olmamla hava attığı için ayar olmuştum
01 Yorumla- 11 ay
Yabancı kızlara benziyorsunuz gerçekten
Gizli Üye(36-45)11 ayBana sahilde rakı balık yapalım demişti..
Bir iki kadeh içince dudağıma yapışmaya kalktı orada...
Biz sormadan hesabı getirmişlerdi (E biraz da geçirmişlerdi😂😂)
Bazı kadınlar erkeklerden abaza 😎😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayDoğum günüydü okul çıkışında işten zorla izin almışım pasta almıştım yeriz diye bekledim gelmedi şansa kuzenim denk geldik onunla yemiştik 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aySorsam Türküm der ama dili gavurun dilinden. First date ne lan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hafif balık etliyim demişti, orkinosum dememişti...
11 Yorumla- 11 ay
Ahshahahahahha
Gizli Üye(25-29)11 ayHahaha çok iyi ya, bi erkek için bu hallere düşmeyin bence bi de anne kuzusuymuş değmez sevgili işlerine ya tek takılın en iyisi
15 Yorumla
Cevap sahibi11 ayYa kusura bakma da aynı wattpad hikayesi gibi geldi bana 🤣
Cevap sahibi11 aySeni oyalaması ekmesi bekletmesi boşuna değilmiş anlaşılan, yaşın doğru mu, öyleyse kendinden büyük evli adamı nasıl buldun knk ya
Cevap sahibi11 ayAnladım sana herhalde kendini bekar olarak tanıttı ki sen de inandın
11 ayPek rezil bi durum olulmadı ya, hepsi güzeldiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kız evren sana daha ne mesajı göndersin. Bunla olmaz diye 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayKendi hikayesini anlatmaya first date ne ona googleden bakmak zorunda kalacaktım Allah razı olsun 🤣
00 Yorumla
11 ayYa siz neden dateli mateli konuluyorsunuz nerden geliyor bu yabancı merakı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayÇocukla vedalaşırken asker arkadaşı gibi tokalaşmıştm sadece
00 Yorumla
11 ayGergindim fark etmeden sigarayı ters yakıp irezil olmuştum😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayÖnume gelenle bulusmadigim icin kotu anilarim yok bu anlamda 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİlk görüşme de dk bir gol bir çocuğun kıcağına bayılmıştım
Sebep: Gözlerinin yeşilliğinden 🙄
Sonra ben bi 🚾 deyip başka bi yerden kaçtım tabi
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@benalhan doğrudur 🤷♀️
11 ayBu buluşma olayı nerden nasıl tanışıp karar veriyorsunuz
00 YorumlaBu ne şimdi 20 yaşında arabanmi var dateleremi cikiyorsun minimi giyiyorsun oldu olacak bir de seviş diyecem ama eminim cinsel hayatın bile vardir
05 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBir buçuk saat geç geldi kaldırım taşında oturup beklemiştim, kuzenini getirmişti yanında. Avmden şeker çaldılar yanımda?
00 YorumlaOkulun kantininde buluşmuştuk ben platoniktim ve o tost yiyordu ben de sakız çiğniyordum 😂 bir süre sonra su sakızı çıkar diye kızdı çıkardım sonra da hiç bir araya gelmedim. platonik olduğuma pişman oldum
01 Yorumla- 11 ay
Ne masrafsız kız, bir şey yemiyor sakız çiğniyor maks 50 kuruş, bizimkilerde otel odası beğenmez hshsh
Gizli Üye(30-35)11 ayGeldi peki o kadar beklemene sonrası ilişkiniz nasıl oldu
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayFilim gibi😂😂
Gizli Üye(25-29)11 ayKız çok soğuk bi tipti espri yapıyorum bakıyor öyle boş boş kahve içiyoruz konu açıyorum konuşkan da ama espri anlayışı pek yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen bütün gün boyunca beklemiştim günün sonunda gelmeyeceğini söylemişti saf zamanlarımdı
14 Yorumla- 11 ay
Baya safsın :)
Cevap sahibi11 ay@KaradenizliBeyfendi Sorma valla
- 11 ay
Çocuksun
Cevap sahibi11 ay@KaradenizliBeyfendi şu an öyle olduğumu kim söyledi? Sende çok kabasin
Gizli Üye(36-45)11 aykafama o kafe şemsiyelerinden biri düştü :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayRezil olan yok
00 Yorumla
11 aybulusacagımız yere giderken topuklu giyim dedim yürürken topuk bi kırıldı yere kapaklandım ayak parmagımı kırmıstım date iptal oldu sonra bi anda konuşurken her yerden engelledi anlamadım yani🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHepsi birbirinden rezildi haliyle aynı zamanda lastest date oldu 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayParkta bulusmustuk nescafe 3ü 1 arada çıkardı cevincen sıcak su termosu falan ..
07 Yorumla- 11 ay
Şaka dimi
Cevap sahibi11 ayDeğil
- 11 ay
Oha ya bir kafede çay ısmarlasaydı daha iyiydi
Cevap sahibi11 ayBen dedim zaten kafede oturalm lafın arasında ben ısmarlarım da dedimde parkta bulustuk nescafe içtik şka gbi bi de niye surat asıyorsun diyordu
- 11 ay
Harbi şaka, ben olsam yerinde kalkardım, hangi ildesin
Cevap sahibi11 ayYa engel attım zaten ankaradaym
- 11 ay
İyi yapmışsın, havalar nasıl sizin orada
11 ayBilmem first date ne ki? Aman ben o kadar özlüyorum ki... Dokunmayı öpmeyi sevmeyi sahip olmayı gezmeyi... lanet olsun hep eksik. Ne zaman bitecek bu acı...
02 Yorumla- 11 ay
bol şans.
- 11 ay
@azizisteknks teşekkür
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
11 ayFirst date nedir biz Türküz özenti değiliz başka dilleri işimiz dışında konuşmuyoruz Türkçesi nedir
00 Yorumla Arkadaşını da yanında getirip hesabı kitlemişti ya para var öderiz sıkıntı yok da erkekliğinizi görelim biraz
00 Yorumla
11 aykadınlar asla bekletilmez benim kuralım budur.
ama sürekli bekleten kadın da bi zahmet gitsin gelmesin
00 YorumlaArabasina binerken ayagim takildi kahveyi doktum o an cok bisey soylemedi ama sinirlenmisti bidaha da bulusmadik😔
00 Yorumlabeni eve bırakırken köpekten korkup arkama saklanmıştı beni koruyacağına :(
11 Yorumla- 10 ay
Hımm
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. 4 saat çok beklemişsin. 10 dk gecikmişse dönmelıydın
11 Yorumla- 11 ay
20 dakikaya kadar okayim, sonrasındaysa her yerden basarım engeli.
11 ayBen de 1 buçuk saat beklemiştim sonra tam çıkarken kapıda çarpışmıştık
00 YorumlaFiffty first dates. Çok efsane filmdir yalnız. 😄 rezil bi anıya sahip değilim görsele düştüm
00 Yorumla
11 ayBen seni öyle rezil etmezdim keşke etekli halini görebilsek 🥳😍
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler