Bilerek first date demiyorum çünkü dil erozyonuna karşıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçma demeyelim çılgınca diyelim. Kafenin 2. katında kızı yemiştim. Baya dakikalarca. Kız da efsane öpüşüyordu benim gibi. Dillerimizi kullanıyorduk arada da dudaktan. :) Sonra konuşmaya geçiş tarzım çok komikti. Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ettim. Ama önce 5-10 saniye duraksadım ve kahvemden 1 yudum aldım. Kız da latte mi ne içiyordu işte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmak için defalarca teklif ettiğim kıza hastayken son kez deneyim nasılsa kabul etmez dedim etti hasta hasta gittim oturduk kahve içiyoruz cırcırdım yavaştan salıyım derken büyük ihalede varmış kaçıverdi 😄 kızın yanından bişey demeden kaçtım taksiye binip gittim kızada dürüst olayım durumu anlatayım diyerek mesaj attım Allah uzun ömür versin diyip engelledi 🙈
01 Yorumla
+1 yılBen değil de, karşı taraf hep filtreli resim atmış. Bir görüştük. Alakası yok aahahah. Tabi son görüşme oldu. Kötü olduğu için değil,, yalan söylediği için..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki kafeye oturmuştuk, ikisinde de limonata içmiştim. Gerçi biri çilekliydi ama olsun. Sonuçta limonataydı, artık kök salacaktım içimde limon ağaçları falan çıkacaktı.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç ilk buluşmam olmadı maalesef. çünkü sevgilim olmadı ama olsaydı da muhtemelen eğlenceli geçeri önce sinemaya giderdik film izlemek için sonra da kafe de kahve içerdik diye düşünüyorum.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKafede oturalım dedik biraz zaman gecti kız tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi tek basıma otururken yekten bi lavuk geldi 45 46 yaslarında bana kızdan uzak dur seni s... Dedi dolayısıyla eski erkek arkadaşı falan sandım hafif ortam gerildi kafa attım nerden bilebilirdimki o kardeşim kızın dayısı oldugu kız geldi adam yerde yatıyor dayı diye bağırınca kim yaptı deyince beni gösterdi dürzü tokatı yedim tabi sonrası malum kızla dayısı arasında 5 yas fark olur mu arkadas dedesini seviyim
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim dedesinden uzak durmak lazım nolur olmaz 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmak. Dürüst olduğum için, abazan olmadığım için kendi teklif eden kezban tarafından bırakılmam, umrumda mı? Hayır. Bağımsızlık benim karakterimdir, herkesin olmalıdır. Bütün karşı cinsi kafalarındaki kalıplarda olduğunu düşünenlere basit olduklarını yüzlerine çarpmak bir zarurettir. Böyle olmayan kadınlar da var tabii, mühim olan onlara denk gelmek, onları arayın.
50 Yorumla
+1 yılYıl 2019 ilk sevgilimle ilk buluşmamızdı. ikimizde heyecanlıydık özellikle ben doğru düzgün yüzüne bile bakamıyordum heyecandan. hep beraber sinemaya girdik. ama sinemanın gerçek yüzünü bilmiyorum O zaman.. Bu sürekli bana sarılıyordu bende fena nezleydim burnum akıyordu sürekli bana sarıldığı her fırsatta burnumu sırtına silmiştim sksmsmsm
53 Yorumla- +1 yıl
😀😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılErozyon kelimesi de Fransızca+Latince karışımı bir şeydir. Türkçe olarak “aşınma” demektir. Madem erozyona karşısın o zaman sorundaki tüm kelimeleri Türkçe kökenli seçseydin sjlfpvlslsç
812 Yorumla- +1 yıl
@Master81 Biraz etimoloji çalışın öyleyse. Özetle hepsinin Türk kökenli olmadığını görürsünüz. Sevgiler. 🌸
- +1 yıl
Erozyon kelimesi zaten dilimize geçmiş kullaniyoruz. Ama först deyt först deyt diye gezinmiyoruz. Bu akademisyenlerin de gereksiz egoları hiç çekilmiyor ya 😄 havalara bak ya söhöhshdjd tamam ablacım en çalışkan en etimolog sensin:p
- +1 yıl
@Neyebakacaktimben Akademisyen değilim zaten. Dikkatli okumayı öğrenin lütfen. Nickim de öğrenim yazıyor öğretim değil. Ayrıca sorunun sahibi olan hanımefendi ile aramda herhangi bir münakaşa olmadı. Ben eleştirimi yaptım, o da yorumumu beğendi. Bir durum olsaydı biz iki medeni kadın olarak durumu zaten çözerdik. Özetler sizlere laf düşmüyor arkadaşlar. İyi günler. 🌸
- +1 yıl
Nickinde ne yazdığının önemi yok, sendeki o komik egoizme narsistliğe vurgu yaptım zaten ben ve koskoca insanlara laf düşüp düşmediğine sen karar veremezsin anladın mı :) sana terapi öneriyorum mutlaka terapi al çocukluğuna inilsin :) güle güle 🙋🏻♀️
- +1 yıl
@Neyebakacaktimben Teşekkür ederim tavsiye için. İyi günler.
- +1 yıl
@öğrenimelemanı saçmalamışsın erozyon dilimizde kabullenmiş bir kelime Türkçe zaten tamamen saf bir dil değil ama first date kelimesi ile bir tutman ayrı bir saçmalık gereksiz yorum yapmışsın.
- +1 yıl
@Dessertsbaby Tamam arkadaşlar siz haklı olun hakdkfllslsls sıktı bildirim almak
- +1 yıl
@öğrenimelemanı önce bir kendinize öz eleştiri yapın. Erozyon dilimizde kabullenmiş bir kelime first date dilimizde olmayan bir kelime nasıl bir tutuyorsunuz nickinizdeki elemanı kelimesi de Fransızca kökenli o zaman Türkçe konuşamayız ki? Çok saçma bir yorum olmuş tamamen ego kasmak için bir boş yorum yapmışsın.
- +1 yıl
@Tessllaa Demek istediğim aslında sizin dediğinizdi. Çok fazla yabancı kökenli kelime var. Hanımefendi birisini kullanmak istemezken diğerini mecburen kullanmış, ben de buna dikkat çekmek istemiştim. Linç edilecek bir durum yoktu aslında ki egolu birisi de hiç değilimdir ama arkadaşların canı sağ olsun 💘🌸
- +1 yıl
@öğrenimelemanı yazdığımı anlayamamışsın.
- +1 yıl
@Tessllaa Doğrudur beyefendi. İyi günler diliyorum, sevgiler. 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nargile yaninda şu an eşim olan sahsı-muhteremin önerisine uyup nutellali muzlu süt söylemek hayatimin hatasıydı. Bir yerden sonra bulantidan duramadim lavaboya gidiyorum deyip kusmuş, sonra da bişey olmamış gibi geri dönmüştüm. Bu yetmezmiş gibi beyefendi 'begenmedin mi' deyince 'yoo çok güzel' deyip icmeye, ve ardindan surekli lavaboya gidip icimi boşaltmaya devam etmiştim 😅 vayy bee 10 yılı devirdik kendileriyle 🥰🧿
26 Yorumla- +1 yıl
Allah nice 10 seneleri devirmeyi nasip etsin inşallah
- +1 yıl
@BlackJack_0642 teşekkürler 🥰
- +1 yıl
caNözüMm Allah azınızın tadını bozmasın inşallah 👏👏🙏🙏🧿🧿
- +1 yıl
Allah evliliğinize çınar ağacı gibi ömürler versin inşallah tabi bundan çok mutlu güzel bi evlilik önemli de nutellalı muzlu süt nedir ya içinden şey dedi mi acep hani ilk görüşme ya
Bebe gibi nutellalı muzlu süt mü içicem ciddi ciddi Acep bunu içinden dedi mi ben hep merak ederdim böyle bi durum olsaydı 😜😝
+1 yılEn absürdü sanırım mendireğin ucuna gidip balıkçılara beraber anlamsızca bağırmamuzdı, lakin yaparken acayip eğleniyorduk.
12 Yorumla- +1 yıl
Fazla saçma fksfgj
- +1 yıl
Güzelliği saçmalığında zaten ;) Mantık çoğu zaman eğlendirmiyor :/
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Saçma değilde benim için güzel olan bir anı var. İlk buluşmamız bayramdaydı. Birisi ona çikolata ikram etmiş. O da bana getirmiş. Çok mutlu olmuştum.
20 Yorumla
+1 yılBen buluşmaya giderken çocuğa el sallamıştım ve çocuk benim ben olduğumu anlamamıştı. Kışın ortasındaydık ve 10 kat giyinip kafamıza kadar atkılıydık. Ama el sallamıştım yani başka kim olabilir
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ellerim çok terliyordu sevgilimle elele tutustugumuzda nezaman elim terlese sevgilime elimi bırak terliyor dedim ve çantamda peceteyi çıkarıp sildim
15 Yorumla- +1 yıl
Of bu bende de oluyor napcaz
- +1 yıl
Eyvahh ellerin terlemesine acill çözümmm
+1 yılYanlış adres verip saatlerce ağaç ettim çünkü en yakın arkadaşımla ikimizi birden yürüttü sene 2019 falandı 😅😅
42 Yorumla- +1 yıl
Ohoo 😂😂
+1 yılSaçma mı tam bilmiyorum ama salgın zamanıydı ilk buluştuğumuz zaman, dezenfektanı sıkarken çocuğun gözüne azıcık sıkmıştım, tam bir rezilim.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşındayken birinin aracılığıyla tanıştığım kız, fotoğraftaki haliyle aynı çıkmadığı için uzaktan bakıp gitmiştim. 🙈🙈
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öpüşmek ama kendisi müsade etmişti eski flörtlerimden birisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen degil tavsan yapti. Niyet tavsani vardi seviyim diye kucagima aldim basta sessizdi sonra huysuzlanip kacmaya calisti ve straplezimi indirip goguslerimk acti, sutyen yoktu
36 Yorumla- +1 yıl
Vay şerefsiz tavşan 😀
Cevap sahibi+1 yılAcildi hem de ne acilma☺️
Cevap sahibi+1 yılToparlandim tavsani da adama geri verdim gittik☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşlık ve açıklamanıza derin saygı duydum ve beni çok mutlu etti. Cevabım ise, buluştuğum kızı bir yere kadar bırakacaktım çok heyecanlandım ve yol boyunca hemen hiç konuşamadığımı hatırlıyorum heyecandan :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma mı bilmem ama ilk buluşmanın ilerleyen saatlerinde elimi hem göğsüne hem de pantolonundan içeriye sokmuştum.🤭🤗
12 Yorumla- +1 yıl
@Boze_ noldu ki saçma mı değil mi sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoynunu öptüm ilk. Şaşırdı bana bakarken bu sefer o dudağımı öptü
18 Yorumla- +1 yıl
Değişikmiş
Cevap sahibi+1 yılVe parkta buluşmuştuk. Biz öpüşünce karşımızdaki çift de başlamıştı 🤣🤣
- +1 yıl
Bu daha bir tuhafmış
Cevap sahibi+1 yılŞu an olsa yapamam. Onu nasıl yaptım hala aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Boze_ şu an 35 yaşına giriyorum. Bu olayı 21 yaşında yaşadım.
Cevap sahibi+1 yıl@Boze_ orasını rastgele girmiştim. Meğer düzelmiyormuş
+1 yılDile gösterdiğiniz değer için teşekkürler. Soruya verebilecek bir cevabım yok :) Türkçeyi yarı İngilizce kullanarak daha havalı olduğunu düşünenlerden nefret ediyorum, havalı değil komik görünüyorlar
10 Yorumla
+1 yılkahve içmeye çıkmıştık ve kuzenim diye tanıttığı sevgilisi de vardı
27 Yorumla- +1 yıl
amaçları kuzenim diye her fırsatta kızla takılmak
- +1 yıl
millet ben gibi değil ki herkes geniş 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHastane otoparkında arabada sabaha kadar oturup sohbet etmek🤭☺🙏☕
117 Yorumla- +1 yıl
@Boze_ arada oluyor böyle ☺🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
O bi kere fantezi değil reelde olmuş bir şey 😂
- +1 yıl
@Boze_ tamam ben bıraktım sen tut☺😜
- +1 yıl
@Boze_ hastane otoparkında araç içinde oturmaya fantezi diyorsan oohhhoooo ooo😜😂😂😂😂
- +1 yıl
@Boze_ ama şu bi gerçek cidden oturduk yani , hiçte tahmin ettiğin gibi değil mevzu🤭😜😂😂😂
- +1 yıl
@Boze_ tabi tabi ben çektim uyuss☺🙏🍀🦋☕😂😂😂
- +1 yıl
@Boze_ son harf z ile değil dikkatini çekerim s ile yani biraz daha sempatik gibi☺🙏🍀🦋☕😂
- +1 yıl
@Boze_ tek geçtiğim kapı 98 hyundai ön sağ kapısı idi 😂😂😂 başka kapıdan geçmedim valla☺🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
@Boze_ ben seni inandıramayacağım galiba ☺😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOturuyorduk arkadaşım aradı kiminlesin dedi yengen dedim o baya saçmaydı kız biraz bozulmuştu
11 Yorumla
+1 yıl“Academy High veya Yandere Simulator Oynayalım sıkıldıysan” deyişim sjskskalskks
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErgen zamanlarım di böyle kıza hava atmaya çalışırken rezil oldum büyük bir dersdi benim icin
12 Yorumla- +1 yıl
@Boze_ kıza hava aticam diye hocaya kafa tutmak gibi sonra kızın önünde şamari yemek gibi 😄
Öpüşmeye yelteneceğini anladığım için yanağımı çevirmiştim karanlıktı çevirdiğimi fark etmemiş yanağımla öpüşmüştü. Boşa gitmesin bende seni yanağından öpeyim demiştim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılSenin Allahına kurban be… Açıklamayı gördüm geldim cevabım yoksa da yazacam dur düşüneyim. Gerçi yaş olarak yakınız sen de eski dönem sayılırsın henüz “biz olan ve Türkçe konuşabilen” nesile dahilsin.
00 Yorumla Kafede buluştuk ama mekân kalabalık diye yeni gelenler yan mekâna geçiyordu. Başka bir hatun beni kesiyormuş diye oturduğum sandalyeden kalkıp arkamı dönmüştüm dakka 1 gol 1 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sevgilimle bir tenhada oturup sarılıp elini filan tutunca benim kobranın uyanması ve onu indiremem ve onu kızın görmesi ve benim utançlığım😂tabi ki ders aldım ve onu öncesinde zincirle bağlıyordum hsjsjsjs
01 Yorumlasevgilime çiçek almıştım bide bana trip atıyor erkek gibi hisetmedim lan seni dinleyemedim çiçekçi abla saysinde
04 Yorumla- +1 yıl
Yazdığın anlaşımıyor
Ama merak ettim - +1 yıl
@Apokalipsisa biz buluştuk manitayla ama orada hunharca çiçekçi abla var gitmiyorlar çiçek vermeden bi tane çiçekçi abla bizi kestirdi gitmiyor ben manitimle konuşmak istiyordum en sonunda ne kadar istiyorsun dedim 20tlydi o zmn çiçek verdim aldım manite verdim manit erkek gibi hissetmedim diyip trip attı sonra tatli bir buluşma yaşadık
- +1 yıl
Haa komik olmuş)) o alaydı erkek gibi hiss etmek istiyordusa)
Trip yani surat etti?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok heyecanlıydı. Ve korku da vardı. Fakat konuştuğum adamın iyi kalpli bir erkek olduğunu anlayınca kendimi biraz zaman sonra daha güvende hissetmiştim.
10 YorumlaÇantamı çıkarmayı unuttum bir süre 😂😂 heyecan fena birsey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılheyecandan birinin masadaki ickileri uzerine devirmistim 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArabada sevişmek. Böyle bişey olamaz ya rezalet ben kendimden iğrendim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. hatırlamıyorum ki onca zaman geçti 😂😂😂 kim bilir ne mallıklar yapmışımdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yanlış durakta birbirimizi 1 buçuk saat beklemistik 🤦♂️
10 YorumlaRakıyı adamın üzerine dökmek heyecandan elim çarptı oda saolsun hiç bozuntuya vermedi
00 YorumlaSpor salonu muhabbeti yapmıştım ne saçmaydı
00 YorumlaÖncelikle dil hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz, soruna cevap olarak da.. kaybolmak olabilir 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızı öldürmek için hamle yapmıştım yakaland 😂
Bunun dışında ilk buluşmada yaptığım en saçma şey kızı silahla öldürmek oldu.
Bıçak daha güzel.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Boze_
Dizi izlemiyorum uzun süredir
Film de yok
Varsa bu tarz konusu olan film isim verir misin?
+1 yılBen değil de karşı taraf yapmıştı. Sevgilisiyle gelmişti m. l
07 Yorumla- +1 yıl
@cool_boy_ harbiden, bir de gezmistik onlarla, s. lak kafam 😂
- +1 yıl
@cool_boy_ bilmiyorum. Büyük ihtimalle beni kullanıp çocuğu kıskandırdı
Bilmece olmuş dilde heyelana uğramışsın bile. 😃
00 Yorumla
+1 yılHiç saçmalamdım. Hep rahat ve relakstım. Kimse tanrıça degil.😈
00 Yorumla
+1 yılİlkinde değilde ikincide çok saçmalamıştım ya.
00 YorumlaBöm böm gözüme bakıyordu konuşmadan sinir olmustum suratsız nevale
10 Yorumla
+1 yılYüzüne bakamıyordum.. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk 3 ay sonra buluştuk, utanıp durdum canım gibi ya. 1 yıldır da sevgiliyiz, uzaktan da oluyor kankiler alakasız soruyla ama olsun burdan demiş olayımm.. 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma gayet açık ve net bir tabir bencede
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAma kızmıştım. Oda küsmüştü 😁😁😁
14 Yorumla- +1 yıl
Ama değil ona... Kafamı attırınca ilk ya da son farketmez benim için 😂
- +1 yıl
Neden kızmıştın k?
- +1 yıl
Hatırlamıyorum çok. Daha buluşmadık zaten. 30 yaşındayım deyip 45 yaşında çıkmıştı zaten
- +1 yıl
Kızmakla çok haklısın
+1 yılİsmi yerine soyadıyla seslenmiştim rezillik
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüştügüm cocugu benı bırakırken bu apartmanlarda ki kaçış merdiveni gibi olan yere sokmuştum sonrası malum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma değil ama biz menemen yapmıştık 😅😅😂 yediğim en güzel menemendi ama bidaha yarabiliriz inşallah 🥺🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinemaya gitmeyi istemek.. merak ettiğim bi filmdi ama nereden bilebilirdim onun bir şeyler yapmak isteyeceğini.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Boze_ hahahahahahaha :D
+1 yılKızla buluştuk baya iyi vakit geçirdik falan akşamına evine çağırdı öğrenci evinde kalıyordu tek başına. Sonrası malum ama işin garip tarafı kızla sevişirken arkadaşı aradı o da eve geldi fnksncksnckzbdksj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok geçen günü arkadaşım yanımda hapşırınca tüm kolanyayı yüzüne sıktım kötüydü ama bakteriler oldukları yerde öldü (tavsiye etmiyorum ama)👍
00 YorumlaKarnımız acıktı kumpir soyledik ben yerken ağzımın içine bakiyordu kibar kibar yiyeyim derken 3. Kasikta tıkandım guzelim kumpiri oldugu gibi biraktim aklim hâlâ o kumpirde
10 Yorumla
+1 yılKebap yerken yazık hayvanlar kesilmesin dedim 😅 Allah'tan bozuntuya vermedi
21 Yorumla
+1 yılBen bu ilk buluşma konularında aktif ve etkin değilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Heyecanlanmak dışındı olmadı
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada gözüme çok büyük geldiği için abi demiştim o da abi deme lazım olur dedi ve evlendik zaten 😂
21 Yorumla- +1 yıl
@Sanliserife iyimişş
Gizli Üye(18-24)+1 yılOsurayim dedim ses çıkmaz sandım zort etti. Bende dedim koltuktan geldi filan pek inanmadı bidaha da bulusmadim
30 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem