Herkes “ben kovalanırım” demeyi seviyor… Ama konu gerçekten hoşlandığın biri olunca, o gurur ne kadar dayanıyor¿

Herkes “ben kovalanırım” demeyi seviyor… Ama konu gerçekten hoşlandığın biri olunca, o gurur ne kadar dayanıyor¿

Haberde ki adam benim gençliğim gibi, benimde sonum öyle olacak. tabi herkes kovalanmayı seviyor ama nedense konu aşk olunca yarış atını geçiyorlar kovalamakta sdjsj
Ahahaa Barış :D bu sefer yer Ankara
Olsun da kalpten gitmeye razıyım sdjss
Delii 😄😄
İlk adımı atmak.
Çünkü kimin sevgiyi hat etmediği öyle güzel görmek öyle güzel belli oluyor ki.
Her defasında bütün iyi niyetimi ceplerime koyuyorum.
Mutluluk huzur sevgi kaçarak yaşayacaklarına inananların faaliyeti olmamıştır.
İnsan ne istediğini biliyorsa ne kaçar nede kovalar.
Zaten bunu yaşamak için aramış koşmuş nefes nefese kalmıştır.

İlk adımı atamayanlara tavsiye ederim 😂
Ahzhdha hiç komik değil
hadi ordan et ilişki bilmem neyi kardeş yabancı kızlar daha iyi havalarından geçilmiyor Türkiye de ki kızların %80 nin ne uğraşıcaksın tanişmayla yürümeyle ya
@Umutreymondson ah bir de anlasam 😂
@Sosyetic_SheqiiL tavsiyemdir 😌
Ne dedi bu sjdj
Klavye yanlış yazıyor ve ben arapça yazmadım ki neyi anlamadın birde komik kanka?
Ne gülüyorsun :)
@Umutreymondson dediğini anlamadığım ve ne alaka diye gülüyorum 😂 arapça değil ama tek anlamayanda ben değilim
Ikiside cok hosuma gitmez. Mesela birinden hoşlaniyorsam o bana adim atsin bende ona adim atarim. Gercekten kacan kovalanir yapmam ona duygum varsa, benim için doğru kişi olduğunu düsünuyorsam ben "el ele" yürümemiz gerektiğini düşünürüm.
Haklısın cano
:)♡
Bu görsel tam “gurur dayanamaz, kalp devreye girer” anı gibi 😅🥹 Ben net ilk adımı atmayı seviyorum ama sonrasında biraz kovalanmak da hoşuma gidiyor, yalan yok 🙈 Hem enerji veriyor hem flörtü tatlı tutuyor 💘 Sen daha çok ilk adımı atan tarafta mısın, yoksa peşinden koşturmayı mı seversin? 💭💕
Cevap
41Cevap
Karşı taraftan ufak bi işaret alırsam ilk adımı atarım 😄
Adım atamam kimse de kovalamasın 🎈
Ne olacaktı gelsin evde sana çarpsın mı :D
Tamam öyle dedin ya kesin bulur jdfj
İşaret gelirse atarız adımı 😂
İlk adımı atmak daha iyi gadası
İlk adımı atmaktan haz etmem, erkeğin kezbanıyım aya gitsem ilk adımı aydan beklerim. Kovalamasına da gerek yok tabii, ilk adım atılsın gerisini hallederiz hehe
Prenses 🥲
🙏 Memnun olduk, tacınız düşmüş djdj
Ilk adımı atarız çok hoşlandıysak ergen gibi peşimde koşsun kovalasın diye mi uğraşacağım amann nsnsjsjs
Vay pe :D
Kovalamaca yorucu, beklemekse sıkıcı. Benim tercihim; iki tarafın da birbirine doğru aynı heyecanla adım atması.🙂
Mantıklı djd
İkiside hoşuma gitmez ama yok birini seçmek gerekirse ilk adım olsun birini kovalamayan koşamam koşucu değilim kcjdjdksk
İlk adımı atarsan kovalayan sen olursun 😅
Kovalamak ne demek senin için jdjdjdhskdj
İlk adımı atan yolu açar kovalayan değil. Karıştırmayalım kdjd
İlk adımı atana yol açılmıştır shdj
Yolu yürümek için açarız ama kovalamaca oynamak için değil kdndks
Yok o yürüsün diye açarız 😅
Hoşuma giden ya da gitmeyen diye ayırt etmiyorum.. Bir ışık hissedersem adım atmaktan çekinmem.. Bana adım atılmasına da yok demem..
Atarsın sen hıhı
Atamazsın
Bundan sonra atamazsın
İstersen sakatlayalım
Şimdi de kim seviyorsa o sevmeye devam eder
Ben..
Zaten olacaksa oluyor. Bazı şeyleri okuyabilmek lazım. İşte o dakikadan sonra kimin ne yaptığının bir önemi yok. Ancak bana karşı hisleri olupta hiç belli etmeyen birine bende hoşlanıyor olsamda asla gidipte tek elime etmem.
Kovalamayı ya da kovalanmayı sevmiyorum
Birini kovalasam benden sürekli kaçıyor
Beni (hiç olmadıda) biri kovalasa hemde güzel biri benimle dalga geçiyor neden ben diye kızı bırakırım
Yani ikiside benden geçti 😃
Ben ilk adımı atmam, atamam da djsndkd bunun gerginliği yaşanıyo arkadaş grubumda maalesef😂
Niye 😅 sussunlar onlar djfj
Orası öyle
Kan şekeri düşmüştür belki adamın, vertigosunun azmadığını ne biliyoruz mesela 🙄
Olabilir :D heyecan tetiklemiş
Senin kovalanmak heralde 😂😂😂😂😂
Hee
Adım atmaktan çekinmem ama değer gördüğümü hissetmek için kovalanmanın verdiği o güveni hissetmeyi daha çok severim. Karşı tarafın çabasını görmek her zaman daha etkileyici.
Birinden hoşlanıyorsam ilk adımı atarım belki atmaya da bilirim utanırsam hiç belli olmaz hele hele Türkiye de ki kızların çoğuna asla çünkü selam versek sapık oluyoruz Türkiye de ilişki yapmak bir kızla tanişmaya çalışmak boş iş hiç olmasın daha iyi hiç gelemem trip yemeye ego çekmeye falan.
Bana adım atıyorsa kız sıfırdan ve benle tanışmaya geliyorsa o iş olmaz yüzde 90. Ben avcıyım. Ben başlatmayı seviyorum. Av değilim ben. Erkeğim ben.
Adım atacak olursam hevesim kaçar. Karşı taraf adım atarsa daha istekli daha heyecanlı oluyorum. Macera gibi geliyor 🙂↔️ erkek atmalı
Bence ilk adımı atmak , yani ilişki güzel ilerlerse düşünsene tüm güzel sorumlulukların adımını sen atmış olacaksın falan 😌
İlk adımı atarım gocunmam. Kovalatıp da kimseyi de yormam. Varsa vardır yoksa yoktur bişeyler.
Kovalanmayayım lütfen, ben bundan rahatsız oluyorum. Ben gerekirse ilk adımı atar, sahiplenen kadın tutuşunu sergilerim sdfsasfh
Yani güzel soru ilk adımı atmayı daha doğru buluyorum onun dışında tabiki birinin bana deger vermesi hosuma gider
Ikisi de olabilir insan severse kovalamayı da kovalanmayıda sever
Bakışlarımla iltifatlarımla kendime çekmek hoşuma gidiyor
Kovalanırsam sogurum.
İlgimi çektiyse Allah’ına kadar yürürüm ben
Fazla naz aşık usandırır.
Biraz kovalayalım, sonra yakalansın. Öylesi makbul 😊
Haberin gerçek olma ihtimali yok adam doğuştan kalp hastasıdır belki de
valla istemiyorum kimse kovalamasın , ben zaten uğraşmam
İlk adımı atmayıda kovalanmayıda sevmiyorum. Benlik şeyler değil
İlk adımı atarım geri çekilirim. İlgisi varsa o dolanmaya başlar zaten peşimde.
Eve gitmeden milkshek alıp içmek hoşuma daha çok gidiyor 😁
Konu milkshake midir jdjd
Şuara milkshek, e duyduğum aşkı kimseye duymuyorum 😅
Kovalanmak tercihimdir
Kovalanmak güzel
Yani normalde bir erkek olarak hep kovalayan taraf oldum ama bir defa kovalanan oldum oda ruh hastası biri çıkınca gerçekten kızlara hak verdim
Yorulana kadar kovalarız meselaa dhdhdhdhd
😅😅
Fazla kovalayabilceğimi sanmıyorum zira yaşlandım fhdjdjdjdj
Nadir erkeklerden
Haberdeki dimi
Aaaa lütfen 😃
Kovalanmak kdxjdkd
Saklan skfks
kovalayamam ben benim yanlarım ağrıyo
Hele bahaneye djdj
De get numaracı
Dedooo:D
Haber gerçek mi ahshjs
ahaha gerçek sanırım 😂
Kovalanmak hoşuma gider hoşlandığım kişi tarafından tabikide
Erkekler av sürer gibi kovalamayı tercih eder genelde...
Yok kızlar 2 kere dennedi siz siz olun kovaltın kendinizi bunkara her şey müstehak.
Kovalanmak nereye kadar ya biz tavşan 🐰 mıyız
İlk adımı atmak
Haber gerçekse kadınları uzaylı sanmış garibim
Her ikiside hoşuma gider
İlk adımı atmam kimseye
Kovalanmak olabilir..
Ateşböceğiyim ben.
Adım atmaktan gocunmam
Seviyorsak kovalayalım ama çok da kaçıp yormasın.
İlk adımı erkek kişisi atsın
İlk adım atamıyorum asla
Güzelliğine bayılmış
hakeden biriyse ilk adım atılır
Senı sabaha kadar kovalardım. Ama ertesi gün işimin başında olmam lazım
@Tiryakin_ 😅
Ilk adimin bana atilmasi
Kovalanmak
Ikisini de sevmem
Adım atmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?