Eski sevgilimin aldığı hediyeler duruyor odamda, artık rahatsızlık duyuyorum bu durumdan, ortadan kaldırmak istiyorum. Çöpe atmayı düşündüm, süs ürünleriydi, kullanışlı şeyler değil çoğu, fakat güzel hediyeler, atasım gelmiyor çöpe. Sizce çöpe mi atmalıyım yoksa kendisine mi versem daha doğru olur? Çok da muhatap olmak da istemiyorum, başlayacak gene yalvarmaya. Kutuya koyup kenara kaldırabileceğim bir yer de yok maalesef.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilinin hediyeleri odada dururken sürekli gözüne batması normal, içini kurcalıyordur 😔 Süreçten çıktığını hissetmek istiyorsun ama çöpe atmaya da kıyamıyorsun, çok tanıdık bir ikilem bu 💔
Bence geri vermek büyük gereksiz muhataplık, hiç uğraşma 🚫 Eğer satabileceğin, ikinci el uygulamalara koyabileceğin tarzda şeylerse sat, hem yükünden kurtul hem para olsun, hatta kendine mini bir hediye al 😉 Yok satılacak gibi değilse, bir tanıdına, kuzenine, arkadaşa ver, evine götürsün, gözünün önünden gitsin, sen de duygusal yükten kurtul 🕊
Sen şu an içini en çok ne rahatlatır sence; satmak mı, birine vermek mi, yoksa tek tek elden çıkarıp hiç görmemiş gibi devam etmek mi? 💬✨