Nişanlanacağım sevgilim bana ayakçısın diye hakaret etti, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Aramız bozuktu sevgilim, sana geleyim otururuz dedi. Biraz yemek yapmamı istedi, hızlı hızlı markete gidip alışveriş yaptım. Yemek hazırlarken geldi, salonda uzandı vs. Sofrayı kurarken telefonumu aldı, 20 dk kadar kurcaladı. Ben de bir iş görüşmesi için dört gün önce bir adamla görüşmüştüm, ona da söylemiştim şu anki işimi sevmediğim için başka iş bakıyorum diye. Yeni iş buldum diye aradım bunu, direkt bana söyleme ben sıkıldım senin işlerinden dedi, telefonu kapattı. Ben de daha anlatmadım. Arama kaydında gördüğü adamla da bir kere iş görüşmesi için 2 dk kadar konuşmuşum. Bunu görünce masaya yumruk attı, ben sana istemiyorum demedim mi, ben evlenince seni çalıştırmam, sen ayakçısın oğlum dedi, ayakçının önde gidenisin dedi, bağırdı çağırdı çıktı gitti. Aşırı zoruma gitti, ben evimde işimde gücümde biriyim, ne akşam hayatım var ne arkadaş ortamım var, zaten evden çalışıyorum iş ortamım da yok, sosyal medya kullanmam, biriyle bir muhabbetim yok, kaşımı kaldırıp birine baktığım yok, bunları dedi ve bu ay içinde nişanlanacaktık.

Nişanlanacağım sevgilim bana ayakçısın diye hakaret etti, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?