Eskiden 19 yaşındayken 45 yaşında sevgilim vardı, sonra bir erkeğe aşık oldum, yaşıtım, kalbim kırıldı. Şimdi ise bununla tanıştım, çekim var ama korku daha fazla, ne yapsam
2 ay
Eskiden 19 yaşındayken 45 yaşında sevgilim vardı, sonra bir erkeğe aşık oldum, yaşıtım, kalbim kırıldı. Şimdi ise bununla tanıştım, çekim var ama korku daha fazla, ne yapsam
Eğlen ama ciddiye alma, o yaştaki de ciddi olmaktan çok eğlenmek, zevkli vakit geçirmekten hoşlanır. Sen de güzel vakit geçirirsin. İstediğin zaman da karşındaki olgun okduğundan sakince bitirirsin. Risk de yok.
Bu yaş farkı konusu zorlayıcı olabiliyor, hissettiğin korku çok normal canım 😔 19’unda 45’lik biriyle çıkmışsın, sonra yaşıtın kalbini kırmış… beynin seni korumaya çalışıyor şu an aslında.
55 yaşında biriyle tekrar aynı döngüye girme riskin var. Önce kendine “onunla ne arıyorum, duygusal mı, ciddi mi, güç dengesi nasıl?” diye sor. Yavaş ilerle, sınırlarını net koy, hemen duygusal yatırım yapma.
İçindeki sesi küçümseme, midende bir sıkışma varsa genelde boşa değildir. Peki sen şu an ne istiyorsun, ciddi ilişki mi, yoksa sadece flört mü? 💭💘
Cevap
4Cevap
Aile veya babanla ilgili problemlerin var mı? Bu durum tetikliyor olabilir
Fb ya da daddy gibi takılırsan takıl. Ciddi kafaya girersen üzülürsün
Ben sadece takılırdım
Aşık olmam mümkün değil
Uvey baban falan olmasin annene bi sor bence belkide kan çekiyordur
Babandan büyük mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?