29 yaşındayım öğretmenim yabancılara Türkçe öğretiyorum.50 yaşında bir öğrencim bana aşık olduğunu söyledi. Asla mümkün değil dedim. 1 yıl geçti kontrol etmeme rağmen uzak durmama rağmen aşık oldum. Onsuz yapamıyorum. çok mutluyum. Beni dünyanın en güzel kadını gibi hissettiriyor. Bunak moruk bir yaşlı değil çok çalışkan bir CEO.. çok kibar çok romantik. Beni çok mutlu ediyor. Birbirimizle çok vakit geçirdik. Ve ailemle konuşmak istiyor. Ne yapmalıyım. . çok korkuyorum işin içinden çıkamıyorum. Tek bildiğim şey ona aşık olduğum ve onunla mutlu olduğum gerçeği. Ama yaş toplum aile çevre lütfen beni anlayarak fikirlerinizi söyleyebilir misiniz. Sizin başınıza gelse ne yapmalısınız. İki gün içinde cevap vermem gerekiyor. Sonsuza kadar uzaklaşmak mı kalbinin sesini dinlemek mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu, senin için önemli bir karar. Bu kararı vermeden önce, bazı şeyleri düşünmelisin. Öncelikle, bu ilişkinin senin için doğru olup olmadığını düşün. İkinizin de aynı değerlere ve hedeflere sahip olup olmadığınızı düşün. İkinizin de birbirinize saygı duyup duymadığınızı düşün. İkinizin de birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olup olmadığınızı düşün. İkincisi, bu ilişkinin çevrendekiler için uygun olup olmadığını düşün. Ailenin ve arkadaşlarının bu ilişkiyi nasıl karşılayacağını düşün. Bu ilişki, iş hayatını veya sosyal hayatını olumsuz etkileyecek mi? Üçüncüsü, bu ilişkinin uzun vadede sürdürülebilir olup olmadığını düşün. İkinizin de aynı hayat hedeflerine sahip olup olmadığınızı düşün. İkinizin de aynı değerleri paylaşıp paylaşmadığınızı düşün. İkinizin de birbirinize aynı şekilde bağlı olup olmadığınızı düşün. Bu kararı vermeden önce, bu soruların hepsini cevaplamalısın. Bu ilişki, senin için doğru ve sürdürülebilir bir ilişkiyse, onunla devam edebilirsin. Ancak, bu ilişki, senin için doğru veya sürdürülebilir bir ilişki değilse, ondan uzak durmalısın.
31 Yorumla
Soran+1 yılBu soruları sormama olanak verdiğin için teşekkür ederim. Katkısı olacaktır. Vakit ayırdın çok sağol
En İyi Cevaplar
Sizinki aşktan ziyade bağlanma sevgi, ilgi ve sahiplenme duygularının yaşattığı bir bağlılık durumu. Buna aşk da diyebilirsiniz. Yaş ile ilgili durum tamamen biyolojik sebeplerden ötürü eleştirilebilir. Şu anda size cazip gelen 10 yıl sonra gelmeyebilir. Buna hazır mısınız? Kaldı ki evlilik teklifi için verilen 2 günlük süre böyle bir karar için oldukça kısa. Acele etmeyin, elbette sevdiniz, ilgi gördünüz ama bu durum sürdürülebilir mi sizce? Siz 39 yaşındayken o adam 60 yaşında olacak. Hayatı yaşarken size ayak uydurabilecek mi? Bu durumları düşünüp kararınızı doğru bir şekilde vermeye çalışın.
40 Yorumla
+1 yılOlmaz bence vazgeç derim. Henüz yaşın çok genç 50 yaşındaki adamı ne yapacaksın baban yaşında adam. Bence gençliğine yazık etme derim. Koskocaman adam ile ilişki ilerlemez hem ileri zamanda cok pişman olursun. O yüzden önceden iyi düşün bence seninki aşk değildir seninki sadece küçük bir hoşlanmadır diye düşünüyorum ben ya.
10 Yorumla
Henüz gençsiniz aranızda az bir yaş farkı yok. Böyle fazlasıyla yaş farkı olan insanlar bir yerde tıkanıp kalıyorlar illa ki aşkın gözü kördür derler bir de o pembe hayalleri aralayıp gerçekleri görmek lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yoklukta mısın 50 yaşındaki adamın ilgisine düştün
31 Yorumla
Soran+1 yılYooo çok insan çıktı karşıma. aşk hiç beklemediğin bir anda beklemediğin kişi de kendini bulmaktır bence. Birini bulmak değil meselem birbirini bulmaya inanıyorum. Herhangi biriyle evlenenler bizim evlenemediğimizi zannediyor. Herhangi biriyle herkes evlenir.
+1 yılKalbinin sesini dinle tavsiyesini belki mantikli bi durum olsaydı verebilirdim ama 20 yas da az degil be abla 😬 okurken kore filmi izliyomus gibi hissettim o kadar olağanüstü geldi acikcasi oluru yok gibi. Her türlü ayni sonuç çıkıyor. İlerisini dusunmen lazim bu cok kritik bi hareket. En iyi senaryo evleneceksiniz ama kafaniz uyusmayacak cunku arada bayagi jenerasyon farki var baba kiz iliskisi gibi bi sey. En kötü senaryo da yakin bi zamanda yanından ayrilma ihtimali var ve mirasi sana kalacak mutlu olur musun bilemem bol şans
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk 2-3 yıl iyi güzel ama sonrasında sıkıntılar olmaya başlar. Sen daha gezmek eğlenmek isterken o yoruldum diyecek, arkadaşlarınla aile yemeği olsa o masada herkesten ayrı kalacak herkesin babası gibi duracak. Seni kendi yaşıtlarıyla kendi arkadaşlarıyla olan bir yemeğe götürse bu sefer sen masadan uzak kalacaksın. O yüzden sağlıklı görmüyorum. Benim yorumlarıma bakarsan ben de 50ye kadar diyorum ama evlilik değil güzel bir ilişki olabilir bi kaç yıl. Çünkü ben de arkadaşlarımla aile yemeğine katılsam o kadın masadan uzak kalır. Evlilikte bunlar sorun olmaya başlar ve son bulur. Adam CEO diyosun aşk değil de rahat bir yaşam için desen hadi onu anlarım sugar daddy gibi ama aşk evliliği sağlıklı uzun sürmez. Biraz da tecrübe ile sabit daha önce buna benzer bir evlilik yaşadım. Olan sorunları istersen anlatırım buranın dışında
10 YorumlaŞimdi buna yüreğin karar verecek.
Komuta onda çünkü.
Yüreğini şekillendiren ise çocukluğun.
Nelere muhtaç büyüdüysen, şimdi o eksikleri tamamlama peşinde yüreğin.
Bu yüzden sevgiyi seviyorsun, ilgiye aşıksın, gördüğün değere meftunsun...
Yaşadığın zor günler, darda kalanlara elinden geldiğince yardım etme isteği uyandırıyor senin içinde.
Ve O adam şu an eksiklerini tamamlayabilecek, yürümek istediğin yolda sana yoldaş olabilecek insan profiline tam olarak uyuyor.
Yüreğinin peşinden git; o ve sen ayrı yollara gidemezsiniz.
Ama bundan 10 yıl sonrasını da hayal etmeyi ve planlamayı ihmal etme.
Adam 60 olacak, sen henüz 39...
30 YorumlaNe desem bos, o seninle genclesmek isitiyor, sen onun ilgisini istiyorsun yani iki tarafta birseyler istiyor, yas cooook fazla ama bunlar bence coooook problem degil gibi, hayatta hersey mukemmel degil, ya tersi olsaydi, sen CEO, 50 yasinda bir bayan, o ise caliskan 30 yasinda bir erkek... birbirinizi seviyorsaniz gerisi cok onemli mi? Bazilarina gore onemli, ama sanki siz sizi seven birini ariyorsunuz, ilgisi vs. Zaten 1 yildir mutlusunuz gibi. Zor karar olsa da, bugune kadar kimse cikmamis karsiniza ya da cikanlar kalmamis artik hayatiniza, hic olmamasindansa sans verilebilir gibi. 2 gun icinde karar verme meselesi bence yanlis, ne bu ucak mi kaciyor, sizin hayatiniz soz konusu, o bolum haric sanki ok.
28 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü adını koyamağımız bir şey var. Birbirimizi sevdiğimizi bile yeterince söyleyemedik her zaman kontrol ettik. Ailemle defalarca konuşmak istedi hazır hissetmedim. Ne olacak sonuç ne olacak diye sızlandım bu defa o zaman 2 gün düşün ve ailenle konuşmama izin ver dedi. Artık zor gelmeye başlıyor ilişkim var sevgim var ama ortada bir şey yok gibi yani bir ilişkiye dönsün istiyorum günaydın sevgilim demek istiyorum bana ait olduğunu bilmek istiyorum
- +1 yıl
Madem bu kadar ilgin var, izin ver tanissinlar, sonra ailenle konus, ama, cekincen sadece yas olmamali bence, baska detaylari goz onune al, burdan yazip sharp olmak istemem ama 2 gun yetmez yani, bana 1 hafta ver de, biraz dusun ailenle konus iyice, duygularini ifade et onlara, baska sevdigin insanlara da sor ne dusunurler (herkese degil), kalbin tamam diyor, aklin soruyor, ozelden yazarim isterseniz, hersey acik acik yazilmiyor burada.
Soran+1 yılYazabilirsiniz teşekkür ederim.
Soran+1 yılKarşıma çıkan çok insan oldu hala da var. Ama hissedemedim denedim olmadı. İstediğim şey değil bu. Bu adam bana ben olma şansı veriyor. Karşıma çıkan her insan beni değiştirmeye çalıştı. tahmin edersin açıksan kapan. Kapalıysa açıl gibi vs vs. Ben bu adamla o kadar özgür ve huzurluyum ki. O benim evim gibi.
Soran+1 yılO zaman yazmayın boşverin. 😂
- +1 yıl
Neyse ben yazayim bari :)
Evet, yaş farkının 20 yıl gibi uzun olmasi cok problemi ortaya cikarabilir:
1. Fiziksel sağlık sorunları: İlerleyen yaşla birlikte sağlık sorunları ortaya çıkma olasılığı. Genç partner, yaşlı partnerin sağlık sorunlarıyla başa çıkmak zorunda kalabilir veya bakım görevlerini üstlenmek zorunda kalabilir.
2. Farklı yaşam aşamaları: 20 yıl yaş farkı, partnerlerin farklı yaşam aşamalarında olmaları demek. Örneğin, O emekli olabilirken siz kariyerinin dermisiniz? Bu, farklı hedefler, zamanlama ve öncelikler arasında çatışmalara neden olabilir.
3. Ortak ilgi ve deneyim eksikliği: Farklı nesillerde yetişen insanlar farklı kültürel referanslara, müziklere, filmlere ve deneyimlere sahip olabilirler.
4. Sosyal çevre ve kabul: Toplumda ve sosyal çevrede, büyük yaş farkına sahip çiftlere yönelik olumsuz bakis. Aileler ve arkadaşlar da bu duruma karşı tepki gösterebilir ve kabul etmekte zorluk yaşayabilir. Arkadaslariniz? Gorustugunuz aile sayisi ve kalitesi, yarin cocuk olunca onlarin gorusmek istedigi kendi yaslarindaki cocuklar ve sizin goruseceginiz aileler? Zor mesele.
5. Gelecek planları ve hedefler: Farklı yaşlardaki insanlar, gelecek planları ve hedefler konusunda farklı bakisa sahip olabilirler.
6. Yaşam kalitesinden beklenti, cocukluluk durumu vs, cok onemli bir mesele. Cocuk olunca hayat esinizden destek cok azalir, yasam kaliteniz duser.
Bu gibi problemler, 20 yıl gibi uzun yas farki, sonra 20-30 yillik bir süre boyunca ortaya çıkabilir ve ilişkiyi etkileyebilir. İlişkinin sürdürülebilirliği ve mutluluğu için, bu faktorler düşünülmelidir bence.
Alanim karar verme ve insan pisokolojisiyle yakindan ilgili oldugu icin uzun yazdim. Karar sizin. Yazayim dedim 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalbinin sesini dinlediğinde, sana bir kaç yıl sonra yanlış tercih yaptığını söyleyecektir. Genç görünmesi, zengin olması, yakışıklı olması bir erkekte tercih edilen özellikler olmamalı. Özendiğini ve cinsel çekim hissettiğini düşünüyorum açıkçası, aksi takdirde bir kaç yıl sonra menapoza girecek biri için gençliğini yakmak bana anlamsız geliyor. Her şey evlenmek de değil çünkü, asıl önemli olan devam ettirebilmek. Anlattığın kişiyle devam edebileceğini ya da ettirebileceğini düşünmüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekler andropoza girer yalnız...
+1 yılYaş farkı çok fazla.. Sana her anlamda uyum sağlayabilecek mi? Özellikle cinsellik konusunda seni tatmin edebilecek mi? Sen gençsin, en güzel çağlarındasın. İlerde çocuk isteyeceksin, onların sesine tahammülsüz mü olacak yoksa ilgili bir baba mı olacak bunları düşündün mü?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalbinin sesini dinle ama bazı şeyler de yaş sebebiyle sorun yaşıyacaksın bunu da göze alman gerekir en basitinden senin enerjinin olduğu gezip eğlenmek istediğin zamanlarda koltukta uyuklayan bana dokunmayın diyen bir kocan olabilir ve bu onun elinde değildir yaş sebebiyle insan bir yerlerde tükenmeye başlar bunun için ona kızmaya da hakkın olmucak göze alıyorsan yürü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eğer soru fake değilse şakamısın sen 50 yaş böyle biriyle mutlu olacağını düşünmüyorsun heralde..
27 Yorumla
Soran+1 yılFake değil biliyorum çok saçma. Benimle evlenmek istiyor. onunla mutluyum sonrası için bir fikrim yok. Nasıl oldu anlamadım ama ona aşığım.
Soran+1 yılBelki de. Ama bir kadın başka ne ister bilmiyorum. Hissettiğim her neyse çok mutluyum onunla. Arkadaşlık dostluk aile her şeyi onda çok hissettim. Onun ilgisini kaybetmek istemiyorum küçükken ailem tarafından çok sevilmesiysem belki 😂muazzam bir ilgi karşısında başım dönmüş belki de 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Zaten küçüklükten ilgi ve sevgi açlığı yaşayan insanlar genelde bu tarz ilişkilere ilgi duyar bunu yaşayan sadece sen değilsin senin gibi çok tanıdığım var... baba sevgisi yaşamamış ilgisiz yaşamış sonra karşısına ilgili biri çıktığı zaman seninde tabirinle başın dönmüş yani... ama huzur başka bir şey onunlayken huzurluysan tabiki deneme diyemem.. hem seni mutlu edebilecek vasıflarıd avar finansal olarakta iyi durumda buda ilişkilerde önemli.. ama en önemlisi iç huzurunu sağlayabiliyor olması yakından tanıyınca değişmeyeceğine inanıyorsun... bu yaştaki insanlar birazda birini elde edebilmek için asıl kişiliğini gizlerler yakınlaştıkça tanırısın ama buda aynıdır demiyorum...
Soran+1 yılHipnotix yorumların çok nesnel çok güzel ve sana katılıyorum. Elbette ailemi çok seviyorum ama ilkokuldan beri yatılı okumak zorunda kaldım evimiz köydeydi falan filan. ister istemez aile bağım herkes gibi olamadı şimdi onlara gül gibi bakıyorum. Adama gelince sadece bana karşı davranışları değil insanlara davranışını gördüm garsona karşı personellerine karşı çevrende vardır muhakkak. Çok saygılı saygın çalışkan insanları kırmayan olgun biri
Tam böyle biri. Mesela fakirlere yardım ettiğini gördüm ismini gizleyip yardım ettiği bir çok aile oldu Türkiye de hepsini beni etkilemek için yapamaz. Hepsine ben aracı oldum. Fakir aile tespit ettim. Okul hastane dernek tespit ettim. Ne bileyim bir film gibiydi yaşadıklarım.
Soran+1 yılAdam gözü eğlenmek oynaşmakta olsa çevresinde çok fazla kadın var. Yıllar sonra kalbim seni gördükten sonra titredi dedi. Seni anlıyorum saygı duyacağım kararına dedi. Ama seni çok seviyorum. senin için herşeyi kabul edeceğim dedi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim öncelikle...
Bir çok insan bu durumu tabiki yaşıyor aileden uzak kalmak zorunda oluyor ve yeterli aile sıcaklığını göremeden çocukluğu bitmiş ve büyümüş oluyor... insan zamanı durduramıyor en başta... ailene bakmanı gerçekten takdir ettim bu zamanda bir çok evladın yapmadığı şey... ailesine bakmayı bırak hala ailesinden götürme derdinde...
Eğer anlattığın gibi biriyse gerçekten on numara birisi bence dört dörtlük... şöyle düşünelim.. diyelim kendi yaşında biriyle beraber oldun ama sana gerçek sevgiyi ilgiyi huzur sağlayamadı bu çok ağır bir durum.. burada önemli olan senin onda gerçek anlamda huzuru ilgiyi sevgiyi hissetmen.. hem yaptıklarıda oldukça güzel şeyler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantığı bırakıp aşkın peşinden koşunca, mantık pusuda bekler ortadan kalkmaz yani. Kendi zamanını bekler ve küçük bir acaba dediğin anda çıkar pusudan. Tüm gerçeği, kendi ikna etmeye çalışırken göz ardı ettiğin tüm handikapları ve bunların ne kadar muhtemel olduğunu vurur yüzüne. Bugünü değil, p günü düşün...
10 Yorumla
+1 yılÇok çalışkan bir Ceo. Olayın özeti bu aslında. Kendisinden önce onda sizi çeken kariyeri ve gücü. Bu yüzden yaşa olabilir gözüyle bakıyorsunuz. Ama 10 yıl sonra neden olmaması gerektiğini anlarsınız.
20 YorumlaPeygamber efendimiz Hz Muhammed o da 25 yaşında iken 40 yaşındaki Hatice ile evlendi. Onların aralarında 15 yaş vardı. Önemli olan anlaşmaktır. Bilmiyorum aranızda 20 yaş var fazla baya ama yinede senin kararın adam 10 yıl sonra 60 olucak öyle düşün. Hadi yaşı 40 olsa olurdu
31 Yorumla- +1 yıl
60 da erkek anca gölge olur
+1 yıluzak dur.. Çok yaşlı.. Çocuk olayında çocukla ilgilenemez. Ama zenginse her şey mükemmel olur. ama adamın senin zenginse sonradan aldatmayacağını garanti etmen lazım. Yoksa senin ve çocuğunun hayatı kabusa döner.
10 Yorumla
+1 yılBence ailen pek yakın bakmaz bu olaya 50 yaşındaki adam 10 sene sonra seni mutlu edemeyebilir şu an iyidir ama ilerde seks hayatın bile kalmaz her şey seks olmasada bunlarda ilişkinin içinde olan bir şey
10 YorumlaHayatı gelişi güzel yaşayacaksan ve kuralların yoksa şans ver derim. Şimdiden yaş olayına takılmışsın belli. Sen 40 yaşında o 60 üzeri olacak. Hayat sadece göz göze bakıp tatlı söz söylemekle geçmez bunu biliyorsundur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. CEO bence hiç kaçırma millet için hayatini yasamiyorsun kimsenin garantisi de yok yaş 50 olduğu için mezarlıklar 20 yaslarla dolu
24 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana parası en son düşündüğüm şey şu an yurt dışında yaşıyorum iyi para kazanıyorum ama aşkı bir daha bulabilir miyim bilmiyorum daha önce hiç evlenmedim.
Soran+1 yılNeden hep böyle olmak zorunda her şey. İnsan gerçek aşkı bu kadar zor bulmasa keşke. Teşekkürler Eray yorum için
+1 yılSeviyorsan kalbinin sesini dinle.. bazen aynı yaşta ki insan seni anlamiyor ve senin hislerine karşılık gelmiyor. Ama aile kavramı sıkıntı. Nasıl söylemen gerektiğini bilmiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evli mi bu adam, çol çocuğu var mı, işi ne maaşı ne, hangi ülkede, niye yabancı dil öğreniyor, aşık oldum derken evlilik mi teklif ediyor,?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil. Parası işi falan her şey iyi. Türkiye de tanıştık. yabancılara Türkçe öğretiyordum. bu şekilde tanıştık. Adam Dubai Türkiye arası çalışıyor. Evet evlilik teklif etti. 2 gün düşünmek için zamanım var. Çıkmazdayım. Eğer izin verirsem ailemle konuşacak.
Soran+1 yılSürekli engel oldum ailemle konuşmak istediğinde hazır hissetmedim çünkü ailem bilmiyor durumu. Şok olurlar ne tepki vereceklerini bilmiyorum. Ailem onu tanıyor ama bana karşı ilgisini bilmiyorlar
- +1 yıl
Ben yaşa takılmıyorum. Çevreden illaki eleştiri gelir. Onları boş ver. Kararı sen vereceksin. Bence konuyu önce ailene aç, sonra bir karar ver. Vereceğin karara aile saygı duyar. Yaşa takılma.. Odaklanacağın konu nasıl bir hayat sen bekliyor olsun. Şu iki gün meselesini anlamı değilim. Niye 2 gün. Kurs mu bitiyor ya neyse.. Naçizane fikrim.
Soran+1 yılHayır artık bir sonuca bağlamak için 2 gün mesele değil ben onunla tanıştığım gün ailemle nasıl konuşacağımı düşünüyorum. Sürekli hayatında biri var mı neden evlenmiyorsun soruları var ama hayatımda olan kişiye tepki ne olacak gerçekten bilmiyorum. Sadece senin için herşeyi yapabileceğimi gör istiyorum dedi. Bir karar ver dedi ailenle konuşayım
- +1 yıl
Kaderimizi tercihlerimiz belirler. hayatımızın yönünü biz tayin ederiz. Buradan biriyle evlendiğinde seni nasıl hayat bekliyor az çok tahmin edebiliyorum. Ama yeni yerler ve yeni kişiler bence daha heyecan verici. Bazen kendini dalgalara bırakmak lazım. Bakalım su bizi nereye götürecek. Yine de önden nasıl bir yaşantın olacağına dair bazı ufak tefek sorular sormalısın. Her şey dediğin gibiyse seni mutlu edeceğine inanıyorum. Bu adamla evlenebilirsin.
Soran+1 yılÇok güzel ifade etmişsin. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için haklısın bazen dalgalara akışa bırakmak gerekiyor. Umarım Allah’ın hepimiz için iyi planları vardır.
Aramizda yaş farkı çok kalbinin sesini dinler derdim ama busefer dinleme mutlu olabilecegini sanmıyorum
10 YorumlaBenim de eşimle 7 yaş fark var ama 21 biraz fazla gibi. Ama ben her zaman derim eğer sevgi gerçekse engeli de yoktur, olmaz
10 Yorumla
+1 yılAhh şu paranın gözünü seveyim ya. Nasıl da ihtiyara aşkım dedirtiyor 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılParaya ihtiyacı olan birine ben aşkı nasıl anlatayım be kardeşim. Olum param var lan yemin ederim. Parası için aşkım demedim. Aşık olduğum için dedim. Parası için olsa limitsiz kredi kartım derdim. Ondan bir gün para istemişliğim yoktur. Aşığım ama gurursuz değilim
- +1 yıl
Bilmiyorum çok sıkıntılı bir "aşk " . Yaş uçurumu çok fazla. Ailenden çok büyük tepkiler almaya ve onlarla aranı açmaya razıysan sorun yok.
Soran+1 yılAnladım haklısın.
kalbının sesını dınle ama ıllerde sakın pısman olma aılende konus bu konuyu
14 Yorumla
Soran+1 yılAnneme konuyu açmaya çalıştım Esra
. Bu adamın bana ilgisi var gibi hissediyorum dedim. Saçmalama sana öyle gelmiştir baban yaşında senş kızı gibi seviyordur. Kapanış :))
Soran+1 yılYorum için teşekkür ederim Esra vakit ayırdın sağol 🙏🏼
+1 yılAşık olmanda CEO olmasının bir etkisi var mı merak ettim
18 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana yok. Ama iş yerine gittiğimde o gücü tabi ki beni çok etkiledi. Toplantılarda o ciddiyeti o dev kadroyu kontrol etmesi. Hem saygın hem başarılı hem romantik. Sanırım böyle şeyler kadınları etkiliyor. Ama dediğim gibi parasına ihtiyacım yok yırt dışında çalışıyorum iyi para kazanıyor aileme bakıyorum. Türkiye de ki ekonomiden haberlerim var
Soran+1 yılBir erkek aşkta iyidir işte iyi değildir ya da aşkta kötü işte iyidir falan ya bu adam herşeyi çok iyi yapıyor planlı programlı. Dürüst beni çok eğitti. tecrübesiyle ondan çok şey öğrendim. Benim genç olduğumu bildiği için yanında sıkılmamak için defalarca konsere gittik yurt dışında seyahatlere gittik. Arabada bangır bangır müzik dinleyip dans ettik. Ondan hiç sıkılmadım. Onu çok özledim görmediğimde. En ufak bir şey olsa hemen ona anlatmak fikrini almak istiyordum. komik aynı zamanda çok güldük çok eğlendik. mevzu evliliğe gelince işin içinden çıkamadım işte.
- +1 yıl
50 yasinda hiç evlenmemiş mi?
Soran+1 yılBelki bunları yaşımdan dolayı isteklerimi bildiği için yaptı sıkılmamak için. Yani kısacası doğru insan yanlış zaman gibi bir şey
Soran+1 yılDaha önce evlenmiş kadın bütün parasını almış gitmiş yani bildiğin evlilik değil ortaklık gibiymiş farkettiği gibi ayrılmış evlenmemeye söz vermiş. Yıllarca yalnız yaşamış sadece iş yapmış.
- +1 yıl
Peki 50 yasinda adamdan cocuk yapamiycaksin biliyorsun dimi? Onu göze aldın mı
Soran+1 yılMümkün değil mi 🙄 kadınlar da 50 yaşında çocuk olmama ihtimalini düşünmüştüm.
- +1 yıl
Sadece o değil tabiki diğer yönden de sıkıntı olabilir. Cocuk istiyor musun sen
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. 20 yaş fark var baban yaşında kesinlikle ileride çok sıkıntılı olur birçok örneğini gördük çevrede
14 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkür ederim. Muhtemelen haklısın.
Soran+1 yılKadın isteyerek mi evlendi. Aşk var mıydı.
Ne zamandan bri birliktesiniz. İlk zamanlar herkes herkese iyi davranır.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldan daha fazla oldu
Abla ceo dedin konu orada kapandı al evinin direği yap sen yapmıyosan bana yolla instamı veriyim özelden
00 Yorumla
+1 yılBence iyi düşün 50 yaşında etkiliyor aşık olabilirsin ama ilerisini düşün çocuk oyuncağı değil
10 YorumlaAşkın yaşı olmaz ama bi 10 15 yıl sonra onın genç bakıcısı haline gelebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBir kaç yıl sonra ben ne yaptım diye pişmanlık yaşarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasından etkilenmişsin, para karşılığı adamlarla yatarak daha çok kazanabilirsin aslında, o sana o kadar yedirmez belki
12 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışında çalışıyorum yeterince param var kendisinden bir kuruş aldığım yoktur. Ön yargınızı anlıyorum ama samimiyetime güvenin.
Cevap sahibi+1 yılAşağıda sende yazmışsın parasından gücünden çok etkilendim diye, ayrıca ailen kabul etmez bence 20 yaş büyük adamla evlenmeni, büyük ihtimalle seni ret ederler evlatlıktan
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Hayatını ziyan etme derim kendine yazık edersin yaş farkı çok fazla yapamazsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Aklını kullanıp pişman olmaktansa kalbinin sesini dinleyip mutlu ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver, devam et git tanış. Samimiyetine inandıysan devamını getir ne diyelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada 20 değilde 10 yaş olsa gözünü kapat git derdim ama 20 yaş gerçekten fazla. Yine de sen bilirsin. Adamın sevgisinden çok eminsen bir adım daha ileri taşıyabilirsin ilişkiyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmis olsun bence vazgec bu sevdadan 50yasinda birinden ask mask olmaz çünkü cok yasli :/ hadu yasin 42 45 olur, iste o zaman tamam derdim ama olmaz
118 Yorumla
Soran+1 yılBeni 45 e ışınlayamaz mısın onunla çok mutluyum. keşke yaşadıklarımın linkini paylaşsam da izlesen
Cevap sahibi+1 yılAh ah keske isinlayabilsem,
benim de kendimden yasca buyuk erkeklerden hoslandigim oluyor- +1 yıl
olgun ıyıdır de fazlassı zarar herseyın
Cevap sahibi+1 yılEvet bence de
- +1 yıl
kadın kendını 35 den sonra buluyo ama erkek 50 den sonra sessızlık sakınlık arar kutup tutmaz
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
sen de en fazla kac yas farkı oldu
Cevap sahibi+1 yılBen 23yasundayim en fazla 35yasinda hoslandigim oldu ama sevgili olmadik platonikti
- +1 yıl
hıı 35 de sıkıntı kafalar uyusmaz
Cevap sahibi+1 yılNasil, kafalar uyusmaz derken? ne ister ki, 35yasinda ki bir erkek?
- +1 yıl
senın enerjık zamanların onun durgunlasma sen gezme tozma clup falan o sakın yer ıster
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama benim cluble falan isim olmaz cluble takilanla da isim olmaz
- +1 yıl
hıı sende sakın moddasın o zmn
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
o zmn uyar adam da sakin modda dısarı ıstemez sureklı sende olur
Soran+1 yılUmarım arada çok büyük uçurum olmayan biriyle denk gelirsin
Soran+1 yılKesinlikle yanında nasıl hissettiğine başlı. Büyük bir uçurumda yokmuş. Kıymet bilene denk gelesin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kazara onunla evlenirsen 10 seneye kalmaz aldatmaya başlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası 28 yaşındayım ve sevgilim geçen gün 50 yaşına girdi ve 8 yıldır sevgiliyiz ve mutluyuz. Umarım sen de mutlu olursun. Kimseyi değil kendi kalbini dinlemelisin. 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla ama asla pişman olacağın bir karar verme hayatının baharindasin ve aranızda 20 yaş farkı var avantaj ve dezavantajlarıni bir kağıda yaz ve karşılaştır hangisi ağır basiyorsa onu yap.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama yaşlı o seni tatmin edemez pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılYaşa takılmam ben normal karsıladım mutluysan devam etme kimseye fikrini sorma
00 YorumlaArada bir yaş farkı yok olgun erkekler kadının değerini dahha iyi biliiyor bence bir şans ver canım insalalh mutlu olursunuz
228 Yorumla- +1 yıl
Arada bir yaş fark yok mu. 50-29=21. Benim matematikte mi sorun var. Ben 21 yaş farkı var diye hesapladim 😅
- +1 yıl
21 yaş farkı var ve arada bir yaş farkı yok demişsin nasıl takmayayim 😅 yaş farkı olması için kadının 30 adamın 80 filan mı olması lazım. 29 yaşındaki insanlar yeni yeni iş başı yaparken 50 55 emeklilik yaşları. Arada koca bir çağ varken yaş farkı yok demek tuhaf 😂
- +1 yıl
Kadının hayatı da 50den sonra pek önemli olmaz. 70 yaşında birini bulsun kız 30lardayken ölsün adam. Hayatını yaşar miss
- +1 yıl
Kendinden küçük alsın demedim ki. Fakat 21 yaş biraz fazla büyük değil mi?5 sene sonra kadın en enerjik yıllarını yaşarken adam acillerde dolasabilir. Enerjisine yetişebilir mi adam bu yaşta kadının?
- +1 yıl
Benle yaşıt zaten kız. Yaşım doğru değil
- +1 yıl
Zenginlik nereye kadar ya abartmayın. İnan bana benzer senaryoda kaç kişi gördüm maks 3 yıl sonra afedersin itten pişman. Sadece parayla olmuyor. Ha 10 15 yaş olsa eyvallah ama 21 yaş da birden abartı yav
- +1 yıl
Seninki yine normal sayılır. Ki sen bile ister istemez eksikliğini hissediyorsundur az da olsa. Kocanın 53 54 yasinda olduğunu düşünsene. Daha mı iyi olurdu?
- +1 yıl
Yav dediklerini yasiyorum diyorsun hak veriyorsun. Buna rağmen kendi kocanla olan yaş farkının 2 katına onay veriyorsun nerdeyse. Sonra da bana taktın diyorsun 😂
- +1 yıl
Uyum saglayamaman normal. Ki şükret 20 yaş yok aranızda. Çok siritmaz yaş farkınız
- +1 yıl
Ya erken ölmezse. Kadın 50 55 i görürse. O saatten sonra parayı napsin kadın 😂
- +1 yıl
Benim agirligim fazla bastırıyor eşime ama ya
Anlamadım ne demek istediğini - +1 yıl
😅😅 mesaj atabilir misin rica etsem. Cevabın hayırsa da iyi günler dilerim
- +1 yıl
Ya tamamen yanlış anladın beni. Yazar mısın lütfen
Soran+1 yılHahahaah
- +1 yıl
Ya bu kez neden engelledin? Engeli kaldırır mısın
- +1 yıl
@ahsen28
bence her şey duygu ve aşk değil mantık çerçevesinden de bakmalısın ilerde sıkıntı olabilir..
00 Yorumla
+1 yılBende çok yanlış bı ilişkinin icindeyim ailem tarafından bitirilmeye zorlandım dertleşmek istersen konuşabiliriz ikimizde birbirimize bu işin olmazlarini sayabiliriz çünkü aşık insan görmüyor :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an ayakların yerden kesilip kadın gibi hissettirir. Zamanla moruk deyip beğenmezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan 10 bilemedin 15 yıl sonra elden ayaktan düşecek
10 Yorumla
+1 yılBirbirinizi her konuda tamamlayabiliyorsanız güzel ama Sürdürülebilir olması önemli
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmediysen bence kendini yakma evdeki hesap çarşıya uymuyor ve günden güne eksiklik farkedersin ama evlenip ayrildiysan kalbinin sesine git kaçirma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Aşık olmana sebep olan nesi var? (Para dışında)
00 Yorumla
+1 yılTabiki kalbinin sesini dinlemelisin , yaşıtın biriyle mutlu olacağının garantisi var mı? Bulmuşken mutluluğu kaybetme
10 YorumlaUzaklaş derim ilerisi yok mantığınla hareket ettiğin zaman mutlu olursun emin ol mantığının kalbinin önüne geçmesine izin verme
10 YorumlaKalbini dinle ama sırf maddiyat için seviyorsan kalpsizliktir bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki maddiyat değil olsa düşünmeden kabul ederdim. Paramı kazanıyorum aileme bakıyorum. Ben onu seviyorum.
Mutluysan evlen sana kadin olduğunu hissettiriyor madem ailenin fikrini çok dikkate al her ayrıntısı çok önemli
00 Yorumla
+1 yılşu an için güzel bi kaç sene sonra böyle hissetmiceksn
10 Yorumla
+1 yıl40 45 den sonrası kuşak farkı ve ısteklerını karsılayamaz olur artık
10 Yorumla
+1 yılSayılar mutluluğa engel olmamalı bence
10 Yorumla
+1 yılEvlen en azından götü başı oynamaz prenses gibi sever seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılİyi biz de 18 lik gacılara bakalım o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılAşıksan olabilir diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Baba ilgisizliği
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana bunlar ful kurgu geliyo biliyo musun?
Geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılValla değil. Bana ulaşmak istersen kanıt görmek istersen yardımcı olurum
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsan öyledir madem. Soruna gelirsek ben düşünmezdim çok büyük sana göre çok yaşlı
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Burcun nedir acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılAkrep
Soran+1 yılOda boğa
- +1 yıl
Boğalar genelde para konusunda tutumlu olmazlar kıskanç olmazlar bugünün yarınını düşünmezler özellikle para konusunda çok sıkıntılar asla birikim yapmazlar eli sıkıştığında öfkelenir parayı çok severler başkalarına yedirip içirmeyi iyilik adı altında yaparlar, kendilerine karışılmasını yönetilmesini asla sevmezler bunlara hesap sorulmayacak bunlar yönetilmeyecek ve acayip derecede yalan söyleme potansiyeline sahipler oda şundan kaynaklı eğer kıskanırda özelini araştırmaya çalışırsanız oda bunu farkederse kıyameti koparır özel hayatına müdahale edilmesine asla müsade etmez eşinden de kesinlikle gizli tutar. Bide çapkındır bunlar.
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat