Acaba söylemeli miyim ben çok seviyorum gittikçe daha batırıyorum gözünde daha kötü oluyorum hep🥲?

Sevgilime fake hesaptan takip ediyordum, bir kadından şüphelendim, ona farklı bir hesaptan yazdım. Kadın deli çıktı, kıyameti kopardı, sevgili değilim tanımıyorum dedi, takipleşmesine rağmen akrabası mısın dedim yok dedi. Bak ikimizi kandırıyor olabilir dedim, yalan söyler oynar bizden dedim, bana açık ol ben de sana açık olacağım dedim. Ona yazmış seni soruyorlar diye, kakmış tüm konuşmaları, savcılığa şikayet edeceğim demiş. Bugün beni aradı, sen misin dedi, yok değilim dedim ama korktum, kız kim dedim tanımıyorum dedi. Halbuki kadın kendisini takip ediyordu, sakladılar, evli hem de. Bu adam herhalde eşinden korktu, kadın da biliyor o yüzden reddetti. Ben de ilişkiden sonra öğrendim evli olduğunu, çok ayrıldım, bırakmadı tehdit etti beni. Bu adam bana çok kötü davrandı, bana tavrı bu, günlerdir yazmıyordu ama dönen hep o oldu, ben hiç gitmedim. Cevap vermiyor, ayrılmıyor da. Konuşalım, görüşüp dedim tamam dedi. Acaba söylesem mi, ne yapsam, çok yoruldum. Ben unutmaya çalışıyorum, o dönüyor, kabul etmediğim halde zorladı hep 🥲 psikolojimi bozdu, bana bir zarar verebilir mi, ona söylesem mi benim olduğumu, onda da bana hasta muamelesi yapacak, kız da sevgililer ama kabul etmedi. Ne yapsam, çok kötü durumdayım.
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar gittim görüştüm gerçekten vermiş savcılığa o biliyorum sensin dedi ben kabul etmedim ama inanmadı çok kötü oldum gözünde düştükçe düşüyorum herşeye bir bahane buluyor ben suçlu oluyorum 😢
Acaba söylemeli miyim ben çok seviyorum gittikçe daha batırıyorum gözünde daha kötü oluyorum hep🥲?