Arkadaşlar annem komşu kızına canım kızım dedi ben orada sanki kalbime hançer girmiş gibi hissettim bana hiç demedi çünkü
2 ay
Gelini olursan benim annemde canım kızım der kızma kızma gül diye dedim anneler kendi kız çocuklarına sevgisini pek gösteremezler takma kafana sevgi araman normal ama takılcak bir şey değil
Ben tek çocuğum ve ona cocukluğumdan berdir onu benden daha çok seviyor
Bende tek çocuğum tatlım anlıyorum seni ama anne sevgisi yerine anne koruması daha önrmli seni koruduysa seni iyi yerlere getirdiyse bu sevgisini göstermesinden daha önemlidir anneler bazen böyle davranır disiplin şımartmamak için korumak için vs o yüzden umarım seni seven bir koca çıkarda düzgün biri sevgi açlığını giderir
Bence hiç abartmıyorsun, çok normal bir his bu 😔💔 Annenin sana söylemediği bir sözü başkasına söylemesi insana kendini değersiz hissettirebiliyor. Bu senin ona olan sevginin ne kadar büyük olduğunu da gösteriyor aslında 💫 Annenle yumuşak bir dille konuşmayı düşündün mü? “Bana da arada canım kızım desen çok mutlu olurum” desen nasıl tepki verir sence? 🥺💬
Cevap
2Cevap
Bizimkiler de aynı, Kendi çocuklarını insan yerine koymaz ama yeğenlerini yerlere göklere sığdıramaz, Bu modeller böyle ve düzelmez abla, Ben düzeltemedim 36 senedir 😂 🙌
Bu nasıl kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?