Annem beni kıskanıyor mu ya cok doldum?

annem günlük hayatında da çok fazla dedikodu yapar, gerçekten güzel olan kızları falan hep eleştirir, yok işte yapay güzel yok iy miyminti zaten çirkin dimi falan diye sorar kendini tatmin etmeye çalışır yani. eskiden o da gençiliğinde çok güzel bulunurmuş. herkes onunla ilgilenirmiş şimdi 40 yaşını geçti yaşlandı ve bu güzelliğini kaybettiğinin farkında. ne yaşlandığını kabul edebiliyor ne de benim büyüyüp güzelleştiğimi. beni de sürekli eleştirmeye başladı. dışardan da söylendiği gibi annemden çok daha güzel ve alımlıyım. herkes ne kadar güzelsin falan diyince bakıyorum annem bozuluyor konu değiştiriyor.
gözleriyle beni kontrol altında tutmaya çalışıyor sürekli. fazla mimik yapma insanları tahrik ediyosun, kıvırtarak yürüme herkes sana bakıyo, niye açık giyiniyosun dikkat çekmeye mi çalışıyosun falan. herkes tarafından güzel bulunan biriyim annem de bunun farkında ve bundan çok rahatsız oluyor. ve bunu saçma sapan şeylerden çıkarmaya çalışıyor.
giyiyime karışıyor ki o da yaşına göre açık giyindiği oluyor. bana hep kendini mi göstermeye çalışıyosun falan diyor ki o kadar açık giymememe ramen. yani bu tepkileri bişeye bağlamaya çalışıyor kısacası ama bu sefer de beni çok sıkıyor çok doldum çok bunaldım kaç kez anlattım anne çok rahatsız oluyorum böyle böyle düşünüyorum bu sefer bana ben seni mi kıskanıcam, anladık en güzel sensin hep sen ol zaten falan diyor böyle bişey iddia etmememe ramen. çok sıkıldım ya ne yapmalıyım bilmiyorum.
Annem beni kıskanıyor mu ya cok doldum?
Cevapla