Annem beni kıskanıyor?

Arkadaşlar evet konu başlığı saçma gelebilir ama maalesef bazen bazı anneler kızlarını kıskanabilir bu gerçekten öyle. Tıp öğrencisiyim, notlarım iyi, maddi durumumuz vs da iyi Allah’a şükür. Annem eskiden gençliğini yaşayamamış ve eskiden ben lisedeyken (ve tabii hayvan gibi ders çalışırken) hep, ben yaşayamadım, sen yaşa derdi. Şu an üniversite öğrencisiyim ve artık kendime bakıyorum, instagramda erkeklerle iletişime geçiyorum ve illa buluşuyoruz veyahutta telefonda konuşuyoruz vs vs. Annem mesela, sen yaşa gör herkesle gez toz öyle gönlüne birini bulursun hemen ilk önüne gelene bağlanma diyor e ben de tabii o kişiyi tanımak için görüşüyorum buluşuyorum, konuşacağım mesela, annem bir konu hakkında kavga yaratıyor sonra moralim bozuluyot konuşamıyorum, birkaç saat sonra da hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. Birisiyle buluşucam mesela, kavga yaratmaya çalışıyor, odasına gidip uyuyor el yüz ediyor iyi eğlenceler falan demiyor. Kendisi instaya foto atıyor, ben makyaj yapınca güzel kıyafetler giyince kime hava atıyorsun acaba diyor. Mesela güzel manzaralı bir restorana gittiğimizde ondan benim fotomu çekmesini istiyorum o an çekiyor sonra eve gelince bir kavga yaratıp ben meraklı değilim senin fotonu çekmeye diyor. Güzel giyiniyorum saçımı güzel yapıyorum anneannem aaaa güzel torunum ne güzel olmuşsun diyor annem ha güzel diyor. Yani kısacası, hem git toz eğlen erkek arkadaş yap diyor hem de sonrasında bir kavga yaratıyor
Annem beni kıskanıyor?