Annem beni kıskanıyor mu?

Artık bunaldım ve annemden soğudum. Gerçi kendi yüzüne de söylemeye başladım. Sebebi annemin benim her dediğime sinirlenmesi, ben muhabbet etmek isterken benimle doğru düzgün konuşmaması vs. Babam bana bişey aldı diyelim ki "Ne gerek vardı?" veya "bana da birşey alıcaksın o zaman, hep çocukların mı (yoo kendisi de gayet kendine birşeyler alıyor ve benden daha fazla kıyafeti var)". Babam bana centilmenlik mi yapmak istedi hemen"sen zaten bana böyle yap, şöyle yap. Beni düşünen yok zaten vs. Demeye başlıyor. Babamla benşm aram kötüydü, küçükken pek ilgilenmedi. Şimdi sanırım şirinlik yapmaya çalışıyor ama annem içine ediyor. Babam yiceği birşeyi bana ikram ediyor annem "dur daha ben de istiyorum, tek o mu var?" diyor kendisi bol bol o şeyden yemişken. Sürekli didişiyoruz! İyice sinirlerim bozuluyor ya daha birsürü şey var da çok uzayacak. Sürekli beni eleştiriyor, gelecek hayatım hakkında abuk subuk yorumlar yapıyor. Yok arkadaşsız kalacakmışım bilmemne ki çok arkadaşım var aksine. Yok böyle olucan, şöyle olucan. Allah görüyor ya birşey demiyorum. Onu bunları dediğine utandırıcam gına geldi artık. Hep ben hep ben diyor, babam onunla da artık ilgileniyor üstelik. Bunları yaptığı yetmezmiş gibi her haltıma da karışıyor
Annem beni kıskanıyor mu?