Kaynanamın kızımı bu kadar abartı sevmesi normal mi, annelik kıskançlığı mı yaşıyorum?

başlığı yargılamadan önce lütfen beni anlayın.

kaynanamın ilk geliniyim ve kızım da 11 aylık ilk torunu. aşırı abartarak seviyor resmen annesi oymuş gibi davranıyorr çok ama çok sinir oluyorym ortamlarda sen kimin kızısın sen kimin canısın diye seviyor yani benim kızımsın demeye getiriyor. kendisi bana iyi hakkını yiyemem sever değer verir bende aynı şekilde çok sever sayarım ki karşılığını da alıyorum ama bu konuda yanlış olduğumu bilmeme rağmen kendimi kontrol edemiyorum kızımı çok sahiplenmesini kaldıramıyorum. işe başladım mecburi ona bırakıyorum döndüğümde durmuş mu dediğimde seni hiç görmese oralı bile olmuyor keyfi çok iyi burada çok mutlu diyor seni görmese hiç ağlamıyor bile diyor gel de sinir olma bu kadar abartı sevmesi normal mi allah aşkına bir şey diyin kendime geliyim. bu arada yeni eltim oldu o da hamile 2 aylık ikşinci torun geliyor allah aşkına onu sevsin benim kızımı salsın diyporum. evet çok yanlışım ama annelikten dolayı kızımı paylaşamıyorum

Kaynanamın kızımı bu kadar abartı sevmesi normal mi, annelik kıskançlığı mı yaşıyorum?