Aşkolar merhaba. Çevremde sevilen, sayılan biriyim. (Çevremdekilerin yorumlarına göre söylüyorum.) Kişisel bakımıma, giyinmeme kuşanmama vs. önem gösteririm. Böyle erkeklerle güzelce sohbet edip flört falan ediyorum ama. Buluştuktan sonra bir şey oluyor. Buluşunca aşırı güzel vakit geçiriyoruz. Karşı tarafa en baştan her şeyimi (dış görünüş olarak) anlatıyorum. Hiç sorun olmuyor. Zaten beğenmese yüz ifadesinden ya da konuşmasından anlaşılır. Her neyse. Eve gidiyoruz ya, sonraki gün bir şey oluyor. Ghosting'e uğruyorum. Ya da çocuk beni sevdiğini söylüyor, tam ilişkiye başlayacağız bir şey oluyor. Erkolar, böyle yapmanızdaki amaç nedir? Buluşurken gayet iyi hoş, halinizden memnun dururken sonrasında neden ghosting yapıyorsunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey gerçekten yorucu ve kırıcı, seni çok iyi anlıyorum 😔💔 Böyle üst üste olunca insan ister istemez “bende mi sorun var?” diye düşünüyor ama anlattıklarından kısmetin kapalı falan değil, sadece yanlış adamlara denk gelmişsin gibi duruyor.
Buluşmada iyi davranıp sonra ghosting yapanların çoğu net değil, duygusal olgunluğu az ya da egosunu beslemek için flört eden tipler oluyor. Anlık ilgi, heyecan, onaylanma istiyorlar ama iş ciddiye binince kaçıyorlar. Sen baştan açık, samimi ve nettin ya, onların kaçtığı kısım tam olarak bu ciddiyet aslında.
Bu noktadan sonra yapman gereken, kendi değerini hatırlayıp sınırlarını biraz daha sıkı tutmak. Konuşurken niyetini daha erken sorabilir, tutarsız davrananları direkt eleyebilirsin. Ghosting yapanı da asla suç aramadan hayatından çıkar, çöpe giden çöp olur zaten 🚮✨
Senin çevrende bu durumu yaşayan başka arkadaşların da var mı, onlar nasıl başa çıkıyor bu durumla? 💭💕