bu iki👁 👁 birinden etkilenmiyosa o birine niye bakıyo yani
kız çocuğa çocuk kıza bakıyo diyelim, kız da misal benim. adım atıyorum ghosting yiyorum. ulan bakma o zaman, mümkünse ba-na bak-ma.
bu iki👁 👁 birinden etkilenmiyosa o birine niye bakıyo yani
kız çocuğa çocuk kıza bakıyo diyelim, kız da misal benim. adım atıyorum ghosting yiyorum. ulan bakma o zaman, mümkünse ba-na bak-ma.
Adımlarınız anlaşılmıyordur belki. Ya da sizi taşıyabileceğinden emin olamıyordur? Ya da sadece sizin gerçekten ona bakıp bakmadığınızı merak ediyordur?
yüzeysel sordum ama iki defa da aynı hareket yapılmaz bence
1. netleşmek 2. onaylanmak içindi 3. ye izin vermedi sağ olsun
Nasıl adım attınız?
ağlicam niye sordunuz dkdjdhd
neyse
2. de dedim ki ben bu çocuğu bulmalıyım. sonra gidip olabileceğini düşündüğüm yerden geçerken tesadüfen aile dükkanını keşfettim. sonra üç gün üst üstte gittim ama çocuk orada yoktu. 3. günün akşamı instasını bularak mesaj ve istek attıp sıfır geri dönüşle geri çektim.
lütfen “kafanda kurmuşsun”demeyeniz ağlayabilirim teşekkürler
Ben bu yorumu farketmemişim. Diğer bildirim gelince arada kaynamış.
Mesajda ne yazdınız?
naber yazdım
Puahahahaha. Hocam ortalık kötü :D Güvenememiştir. Kim bilir altından ne çıkacak bu mesajın :P_
abiciğim sağ ol valla anksiyetemi beşe katladın HGIFOFPUFOUFPUFUPFUOFUOF
Bir iki bakışma üzerine hemen ekleyip mesaj attıysan bu ona çok hızlı gelmiş olabilir. Ya da dediğim gibi sana güvenememiş de olabilir. Belki ileride ortak bir konuşma/buluşma alanınız oluşur.
Cevap
6Cevap
Özgüven eksikliği bu yüzden öyle erkekleri asla takma.
allah razı olsun ama bu biraz geç gelen bi nasihat
Seni tanısam erken söylerdim de şimdiye nasipmiş
Saçma sapan ghostigler bilmem ne zımpırtılar vallahi bu z kuşağı ve yenilikleri beni öldürüyo. Ghosting atanın peşinden zerre koşmayıjn, ruh hastası dengesizler
baştan bilsek koşmayız da işi pişirip basıyolar ghostingi napalım abla biz de bıktık artık
sizin zamana ışınlarsan beni çok memnun kalırım
iyi insanı nasıl buluca peki ya da o bizi nasıl bulucak ruh eşi doğru bi kavram mı gerçekten var mı onu bile bilmiyoruz
hiçbir zaman iyi bir enerjim olduğunu düşünmüyorum. yani ben ayvayı azıcık da olsa yedim mi şimdi
O gözle bakmamıştır belki veya ilişki düşünmüyordur
o gözle bakmıyosa düğünde tır selektörü yakmicaktı üstüne bimde görünce de öküzün trene baktığı gibi odaklanmicaktı
oha erkeklerde mi yapıyomus ben sadece kızlar olarak biz yapıyoruz sanıyodum
tırınki gibi selektör basıp sonra ghosting atan herkese yazıklar olsun
bence sende yap
En azından dürüstsün. Teşekkürler. Böyle bir şey varmış yani.
@Lindorinand yalnız ben kızın dedigi gibi once selektor yapıp sonra ghostlamıyorum bana gelmeye calısanları ghostluyorum cunku kimseyi sevemiyorum
Hee tamam. Yine bizi muallakta bıraktın. "Acaba bu bakışmaları ben kendi kafamda mı kuruyorum..."
@Lindorinand o her kadına gore degisir ben 2.75 miyop oldugum icin baksam da gormuyorum kimseyi
Bu arada sevebilirsin. Kendine bunu telkin edip durmamaktan başla bence.
@Lindorinand ben bu dunyaya ait degilim dostum 💀
@eysantezcanatay Annene sorduğunda seni UFO'lar getirdi mi diyordu? Hepimiz bu dünyaya aitiz. Hep bunlar yanlış telkinler.
@Lindorinand i’m on mars
wattpad kızıyla realist erkek çarışmasının getireceği aşkı sezdim linçleyeni cimere şikayet ederim
watpad ne kanka
sizinki gibilerden doğan aşkın yazıldığı uygulamakta
Bizimki gibi eyvallah. O derece de eminsin. Karşımda bir ghost var. Ne yapabilirim ki. Tutsan tutulmaz. İçimden geçer o benim :)
@Lindorinand sus biliyorsun
@eysantezcanatay Anlamadım ama sustum, içime atar gibi...
Abartt
sen ne anlarsın qookhan
Ghosting ne ya
bir anda ortadan kaybolmak
Ghosting ne yaşlanmışım :(
Haklısın tatlım ama öyle şeyler olabilir bazen
o “olabilir bazen”ler ne kadar özgüven kırıyo bir bilsen
Ghosting ne peki
bir anda ortadan kaybolmak, hibir şey olmamış gibi davranmak
Anladım.
Sana bakınca sen de ona bakıyor musun
bakıyodum keşke bakmasaydım