Gizli Üye(25-29)5 ayErkeklerin ghostlamadan hemen önce aşırı ilgili davranmasının nedeni çoğu zaman sanıldığı gibi “oyun planı” değil içsel bir çatışmanın dışa vurumudur çünkü bu dönemde erkek gerçekten ilgili gibi hissedebilir mesaj atma sıklığı artar seni merak eder iltifat eder planlar yapar hatta gelecekten bahseder ama bu ilgi derin ve sağlam bir bağdan değil yoğun bir duygusal yükselişten beslenir yeni birini tanımanın verdiği heyecan beğenilme hissi egonun beslenmesi ve kontrol duygusu onu kısa süreliğine çok motive eder bu aşamada erkek “an”da yaşar ileriyi düşünmez sorumluluk ihtimalini hesaba katmaz fakat ilgi karşılık bulup sen de bağlanmaya başladığında işin rengi değişir çünkü bağlanma beklenti sorumluluk ve süreklilik demektir tam da bu noktada birçok erkeğin içindeki kaçınma mekanizması devreye girer özellikle duygusal olgunluğu düşük ya da bağlanma problemi olan erkekler için bu durum tehdit gibi algılanır bir yandan seni ister bir yandan özgürlüğünü kaybetmekten korkar bu çelişkiyi açıkça konuşmak yerine kaçmayı seçer çünkü yüzleşmek duygusal cesaret ister aşırı ilgi çoğu zaman bu kaçıştan önceki son yoğunluk gibidir sanki bilinçaltı “son kez iyi hisset” der gibi davranır bir başka neden kararsızlıktır erkek seni sever ama hayatına almak istemez seninle vakit geçirmek hoşuna gider ama seni seçmeye hazır değildir bu ikilik onu bir süre çok ilgili yapar sonra kendi içinde geri çekilir ve bunu dürüstçe ifade edemediği için sessizliğe gömülür bazı erkekler içinse aşırı ilgi baştan beri bağ kurmak değil bağ kuruyormuş gibi yapmaktır karşısındakini hızlıca etkilemek elde etmek ve onay almak ister hedef gerçekleştiğinde ilgi doğal olarak düşer bu durum genellikle bağlanma korkusu ya da narsistik eğilimlerle ilişkilidir çünkü bu tipler için ilişki bir paylaşım değil bir tatmin aracıdır ghostlamanın ortak paydası şudur yüzleşmekten kaçış “istemiyorum” demek yerine yok olmak suçlulukla baş etmemenin en kolay yoludur karşı tarafın kafasının karışması onların iç dünyasında ikinci plandadır bu yüzden aşırı ilgiyle başlayan ama temeli netlikten çok hız ve yoğunluk olan ilişkiler risklidir sağlıklı ilgi istikrarlıdır bir anda patlamaz yavaş ilerler ve ani kaybolmaz çünkü gerçek bağlanma acele etmez kaçmaz ve açıklama yapmaktan korkmaz
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayTaktik böyle. Bu tipler başta ilgi alakanın cılkını çıkartırken senin tercih ettiğin şeyin kalıbını da alıyorlar. Sen de tam istediğin gibi biri olduğunu düşünüyorsun ama aslında değiller. Tespit etmenin en hızlı yoluysa istedikleri şeyi vermemek. İşte o zaman asıl renkleri çıkıyor ortaya. Profesyonel olanlar hele ki çok tehlikeli. Geçenlerde böyle bir tanesine denk geldim, türünü fark etmem 2 hafta sürdü.
16 Yorumla
Soran5 ayBende sınırlarımı baştan çekiyorum gidecekse vakit kaybettirmesin diye 1 ay beni oyaladı güya sınırlarıma saygı duydu beni rahatsız etmedi. Çok fena oynuyorlar anlamak çok zor valla
- 5 ay
Muhtemelen o sırada birkaç kadınla konuşuyordur çünkü düşünsene, hoşuna giden bir kişi olunca onunla samimiyeti geliştirmek için sabırsızlanıyorsun bırak onunla arana mesafe koymayı. Omurgasız çok kişi var maalesef.
Soran5 ayKesinlikle öyleydi, geceleri yazmıyordu hiç
Soran5 ayGece dediğim akşam ful yazmıyordu 8-9dan sonra
- 5 ay
belgesel okur gibi okudum 😃
- 5 ay
@bykamaimasen Biyografi de sayılır son flörtüm böyle bir tip olduğu için. 😂
5 ayBastaki o hryecan ve belirsizlik ucuz bir dopamin kaynagi ama karsidaki bir iki adim atsa bakti sorumluluk alacagi bir yere ilerliyor vınnnnnn
Ne istedigini bilmeyen , sadece ilgi pesinde olanlar yapar bunu.
20 Yorumla
5 ayErkekler? Kaç erkekle bunları yaşadın? 2 erkek hayatımın aşkısın, senden önce yaşamıyormuşum ben gibi sözleri duyup karşındakini kişilik karakter olarak tartmadan atlayıp kendini açtın ve kalbin kırıldı diye niye suçlusu bütün erkekler.
Bir çok düzgün erkek var ama evlenme aşamasına gelene kadar çoğu kişi onlara bakmıyor. Nerede fırlama ağzı laf yapan güldüren eğlendiren karaktersiz erkek varsa onun peşine takılıp düzgün erkeklere bakmayan kızlar için de ne diyelim biz de. Kızlar neden düzgün erkeklere bakmıyor mu? Bütün kızların öyle olmadığının farkındalığında olmalı insan ya da bütün erkeklerin.
Sırf siz insanları tartıp insanların ne halt olduğunu anlayamıyorsunuz diye suçlusu bütün erkekler değil.
Neden böyle yapıyorlar. Sen hiç yemsiz balık tutulduğunu gördün mü? 🙂)) Mesela bazen sahte balık ya da metal kullanılır parlaklığa gelsin balık diye 🙂)) neyin yem neyin yem olmadığını bilen balık mutlu yaşar 🙂))
Bu arada bunu yapan kızlar da var. Sorsan aşkı dünyaları aşar ama sanaldan gerçeğe geçmek istemez neden? Şimdi bütün kızları aynı kefeye mi koyalım. Çürük elmalar ile taze sağlıklı elmaları aynı kefeye koyana ne denir?12 Yorumla- 5 ay
Ne bütün erkekleri ne de bütün kızları aynı kefeye koymak gerçekçi değil zaten haklısın. Ama kaliteli insan oranının da cinsiyet farketmeksizin düşük oranda olduğunu maalesef kabul etmek gerekiyor
Soran5 ayBen bu şekilde davranan erkeklerin bu şekilde davranma sebebini sordum. Bu benim soruma bir cevap değil genelleme olayına takılıp konuyu saptırmak olmuş. Çevremde bunu yapan erkek oranı oldukça fazla kendi gözlemim. "Hepsi" ya da "tamamı" diye bir ibare kullanmamışım.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin şey inanılmaz sinir bozucu, seni çok iyi anlıyorum 😔 Ghosting zaten başlı başına saygısızlık, bir de öncesinde aşırı ilgi gösterip ortadan kaybolmaları ekstra yorucu.
Bunun adı tam olarak söylediğin gibi love bombing işte 😶🌫️ Bazı erkekler ilgi görmeyi, egosunu beslemeyi seviyor ama sorumluluk almaya gelince yoklar. O anki duygusuna göre davranıp, sonra sıkılınca da kaçıyorlar.
Buradaki sıkıntı kesinlikle sende değil, karşı tarafın duygusal olgunluğunda. Sağlıklı biri, artık konuşmak istemiyorsa bile bunu dürüstçe söyler. Özellikle “evlilik düşünürüm, çok hoşlanıyorum” modundan iki saat sonra anlık atıp yok olmak… Bu tamamen tutarsızlık ve duygusal olgunluk eksikliği.
Bundan sonra hayatına biri girdiğinde, sözünden çok davranışına bak bence. İlgisi stabil mi, yoksa hızlı başlayıp hızlı mı sönüyor… Bu tarz ani yükselip aniden kaybolanlara kalbini fazla açmamak en iyisi.
Senin daha önce de böyle love bombing + ghosting kombinasyonu yaşadığın oldu mu, yoksa bu ilk mi? 😶💫💬20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Derdim ki yanlış tercih yaptım yanlış biriyle oldun ama hiç alakası yok bazı insanlar ilgi delisi başta ilgiyi görüyor ve sonra hiç bir şey olmamış gibi gidiyor
61 Yorumla- 5 ay
Çok doğru maalesef
5 ayYa bu olayın adı çoğu zaman love bombing + kaçış ya da “son bi gaz verip kaybolma” olayı…
bazı erkekler en başta abartı ilgi gösteriyo çünkü:
seni hızlı bağlamak istiyo (sen bağlanınca kontrol daha kolay)
kendini iyi hissetmek istiyo (ego, ilgi, “ben hâlâ etkiliyim” kafası)
o an yalnız / canı sıkılmış oluyo sen iyi geliyorsun
bir şey elde etmeye çalışıyo (ilgi, yakınlık, temas, onay… neyse artık)
en kötüsü de şu: gideceğini biliyo o yüzden “son bi sahne” yapıp dramatize ediyo.
hani diyosun ya “2 saat önce anlık attı” diye… işte o da tam bu. adam düzgün bi veda bile edemiyo ama son dakika romantizm kasıyo çünkü: hem vicdanını rahatlatıyo (“ben kötü biri değilim ya bak ne kadar ilgiliydim”) hem de kapıyı aralık bırakmak istiyo (“ilerde canım isterse yine yazarım”)
gerçekten ciddi düşünen adam böyle yapmaz. ciddi adamın ilgisi tek gün tavan – ertesi gün yok şeklinde olmaz. daha sakin ama istikrarlı olur.
kısacası: evet üşenmedi love bombing’e, çünkü o ilgi sana değil… çoğu zaman kendi ihtiyacına.
sen de şunu unutma: ilgi = sevgi değil. istikrar sevgiye daha yakın.30 Yorumla
5 ayBazı erkekler, hayalet olmadan önce aşırı ilgili davranır; çünkü insan kalbi, gitmeden önce çoğu zaman en gürültülü hâlini alır. Bu ilgi, çoğu zaman derinlikten değil, geçicilikten beslenir. Henüz sorumluluk doğmamışken duyulan coşku, bağlılık ihtimali belirince yerini sessizliğe bırakır.
Aşırı ilgi, bazen bir niyet değil, bir tereddüttür. Kişi kalmakla gitmek arasında salınırken, kalıyormuş gibi davranır. Sözcükler bol, vaatler cömerttir; çünkü henüz bedeli yoktur. Fakat bağ kurma ihtimali ağırlaşınca, susmak konuşmaktan daha kolay gelir.
Hayaletlik, çoğu zaman sevgisizlikten değil, yüzleşememekten doğar. Gitmek isteyen ama gitmeyi açıklayacak cesareti olmayan, geride kalan için bir sessizlik bırakır. O sessizlik de çoğu zaman en yüksek cümledir.
Ve şunu unutmamak gerekir: Bu aşırı ilgi, kaybolacak olanın derinliği değil; kaybolmadan önceki yankısıdır. Gerçek ilgi kalır, acele etmez ve iz bırakmadan gitmez.20 Yorumla
5 aySenden de ilgi istedikleri için... Karşılık bulmuyunca "demek ki değilmiş... başkasına bakıyım en iyisimi" Kadınlar devamlı sürkülasyonlu bir şekilde ilgi istemiyor. Biz tutarlı düzenli istiyoruz aşırıya da kaçmadan.(Normal erkekler için geçerli) Siz ara ara özel hissettirilmek istiyorsunuz. Sıkıntılılar devamlı ilgi ve özel hissettirilmeyi bekliyor ilişkiden... Erkekler daha çok devamlı ilgiyi istiyor içten içe.
Kadınlar istediğinden ilgiye ulaşabildiğinden devamlı devamlı değilde ara da ilgi ara da özel hissetirilmek istiyor özünde ama konuşurken ilgi istiyorum gibi çıkıyor kadınların ağzından. ( dikkat Olgun erkek yorumu isabetlidir.😄)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Elde edince çoğu aynı davranışı yapıyor. Bunu bir psikolog arkadaşım şöyle açıklamıştı "fazla ilgi görmek ya da bir şeylerin başlangıcını yapıp, o şeyin olacağını bilmek erkekleri gerer. Yapıları bu..." Misal çocuk müthiş birisi diyelim, deli gibi aşık. Ama evlilik onu gerdiği için bundan kaçabilir ve düşük görünmemek içinde bunu kıza söylemez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayAnlık atınca ne oluyor ki neyi kanıtlar bu? Bence kendini çok beğenen sürekli övgü isteyen kendini çeker durur. Yazmayalı ne kadar oluyor bu arada? 2 saattir yazmadı diye mi kayboldu diyorsun yoksa 😂
16 Yorumla
Soran5 aybir hafta sürekli ve hergün anlık atıyordu ben hiç atmadığım hald e ve istemediğim halde 😂dediğin gibi ilgi istiyo birileri 😂
Soran5 aybir haftadır yazmadı demek istedim. Sürekli anlık atması bir aydır vardı virgül koymamışım 🤭
- 5 ay
boş ver yeterince pohpohlamamissin. Öyleleri zayıf karakterli olur..
- 5 ay
Artık bir ilişkiyi ilişki kurmak için istemiyor ki insanlar. Beni pohpohlasin ovsun seks yapalım vb bir çok sebeple ilişki kuruyorlar. Kurulan şey ilişki de sayılmıyor
Soran5 ayAynen öyle ciddi ilişki isteyen bir erkeğe denk gelmek çok zor
- 5 ay
Ne istediklerini bilmiyorlar bence. Ilk başta diyor ilişki istiyorum vs ama tanıştıkca değişiyor.. eğer o kadını istemiyorsa da söylesin. Kimse kimsenin duygularıyla oynayıp zamanını alamaz..
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayÖncelikle üzüldüğümü belirtmek istiyorum...
Bazı hemcinslerimde sabırsızlık var ciddi değiller çünkü belli
fakat bazıları ise istediğini alamadıkları zaman
sıkılıp hayalete bağlama durumu söz konusu
ama partnerine önce aşırı ilgili davranıp sonra kaybolması
bu yaptığı gerçekten çok ayıp adamlığa sığmaz.
Bundan böyle yapmacık ilgi ve yaklaşımlara aldanma
ve davranışlarına güvenip hemen kalben bağlanma kimseye
bundan sonrasında yapacağın tek şey aklınla hareket etmen10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayKimisi taktik deniyor, kimisinin eski sevgilisi dönüyor, kimisinin psikolojik rahatsızlığı var, kimisi de sadece istediğini alana kadar iyi davranıyor, kimisi yedekteki sevgilisine enerji harcamaktan sana verecek ilgisi kalmıyor, kimisi onca ilgiye rağmen seni kandıramayacağını fark edip gidiyor. Bu tiplerden sıkıldığım için ben de yoluma bakıyorum yeni insanlarla tanışıyorum. Çok fazla kişi ghostluyor ama bu bizden kaynaklı bir durum değil. Çünkü bu neredeyse herkesin çok başına geliyor artık.
10 Yorumla
5 ayMuhtemelen elde edemeyeceğiyle vakit kaybetmek istemedi
212 Yorumla
Soran5 ayevet sınırlarımı ne çizmiştim açıkça söylemiştim
- 5 ay
Doldur boşalt yapacak yer arıyor ırz düşmanı 😀
Soran5 ayBeni ilgilendirmezde neden benim vaktimi çalıyor. Ben en başında söyledim bunları. Düzgün veda edebilirdi. Aşık gibi davranıp ciddi rolü yapıp karabatak gibi kayboldu ergence
Soran5 ayNeyse bitti gitti amaan
Soran5 ay1 ay boyunca bende dedim mi 1 aydır benim sınırlarıma saygı duydu beni rahatsız etmedi galiba ciddi bu adam
- 5 ay
Sınırlarını söyledikten sonra seni gerçekten sevdiğine değer verdiğine inandırıp belki bi fırsat yaratır elde ederim zihniyetiyle yaklaşmış sonrasında geri çekilmiştir
Soran5 ayEvet bana bundan oldu
- 5 ay
Maalesef böyleleri yüzünden düzgün insanlara karşı bile mesafeli oluyoruz kimse kimseye güvenemiyor herkes yalnız takılıyor
Soran5 ayKaliteli yalnızlık daha iyi. Ben gayet mutluyum benim vaktimi çalmasınlar ona ifrit oluyorum. Artık birini daha tanıyıp bir kez daha yanılcak enerjim yok dediğin gibi.
- 5 ay
Valla yalnızlığa o kadar alıştım ki aşırı süper gidiyo hayatıma biri girecek gibi olduğunda da diyorum gerek var mı lan bi sürü tantana yaşamaya bak keyfine 😀 bir kere darbe yedi mi insan bi daha güvenemiyor bu saatten sonra gelenin işi çok zor beni ikna etmesi lazım
Soran5 aySize takip atan benim
- 5 ay
Bende takibe karşılık verdim 😂
5 ayGeri dönecek emin ol döndüğünde onunla oyna bence biraz dalga geç görsün goshtlamayı
11 Yorumla
Soran5 ayDönmesine dönmez bence yüzü tutmaz. İçimde ona dair bir şey kalmadı zorlasamda hissedemem artık
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. O yüzden ne yapıyoruz? Erkeklerin sözlerine inanmıyoruz 😂 ‘seni çok seviyorum, seni asla üzmeyeceğim, sen benim hayatımın aşkısın’ shdjdk aynen kanka, öyle mi olmuş yaa, vay anasını bee. Laf değil eylem görelim canım, reklamları geç 🤓
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
5 ayŞöyle bir erkek çabalar koşer peşinden senden bir ışık alamayınca, çaba göremeyince, o'da şunu düşünür yıllardır peşinde koşacağım bana değer veren cabalamak biriyle olurum der, o'da sana böyle yapmış, sıkılmak değil sen çabalamadın diye.
12 Yorumla- 5 ay
Hayır buna manipülasyon deniyor. Hiçbir sağlıklı insan ilk tanıştığı zamanlarda lovebombing yapamaz. Önce bir tanışırsın, insan gibi sohbet edersin, arkadaş gibi konuşursun iyice tanımak için, hiçbir şeyi aceleye getirmezsin. Ama böyle yapmayıp aşırı romantik davranan erkeklerin asla temiz bir niyeti olmuyor ya da çok saftirik oluyorlar ama saftiriklerde çabucak gidebilen kişilerden biri. Çünkü kolayca kapılıyorlar, anlık yaşıyorlar her şeyi ve bu yüzden kimseye bağlanamayıp, sadık kalamayıp en ufak soruna çekip gidiyorlar. Kaçmak için ya tartışıp sorunu karşı tarafa yıkmaya çalışıyorlar, ya kötü davranıp görmezden geliyorlar ya da tamamen ortadan kayboluyorlar.
- 5 ay
İlginç.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü çoğu erkeğin amacı köprüden geçene kadar ayıya dayı demeleri, yani istediklerini aldıktan sonra illaki hayalet olup kayboluyorlar, çoğu kızda erkeklerin sözlerine inanmakla hata yapıyorlar
22 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(36-45)5 ayHic casper olmadim ki
11 Yorumla
Soran5 ayNumarasını vereyim sana öğretsin.
Abi kendine çekmek için
Merak et , peşinden koş istiyor. Enerjini sömürmek için. Takıntı yaptıracak sana, sende ona istediğini vereceksin kendini ona aşık zannedip.. sonra vınn ortada yok.
Aldı ve kaçtı.
Akıllı ol, kanma.
Bunlar hep taktik.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Şahsen ben lovebombing, ghosting, flört v. b bilmem ben doğrudan eski tip ciddi ilişki arayan kafamın gönlümdekini bulur evlerim ama bulamadım henüz
#Hükümdar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
5 ayAhshss kızlar hak ediyor çünkü. Böyle tiplerin ağzının ortasına HİÇ olduklarını vurmazsanız daha çok beklersiniz telin başında.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayYa gönül bağ kurmaya hazırdır korkup kaçmıştır ya da istediğini alamamıştır bir ihtimal daha var o da ölmek mi ders… hayır 😁 ya da başka biri vardır
10 Yorumla
5 ayİstediklerini elde edene kadar ilgi sevgi yalan dolan avcılık taktikleri olmayacak seyi oldururlar sonrada hevesleri fıss
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü gitmeden önce iz bırakmak isterler, belki de kendilerini affettirmeye çalışıyorlar. Ama genelde bu ilgi kısa sürer, sonrası sessizlik olur.
10 Yorumla
5 ayÇıkarlarına uygun habitat bulamayınca hayalete bağlayıp kaçıyor erkekler. Gerçekten sağlam karakterli adam olan sabırla bekleyebilmeli.
10 Yorumla
5 aySorun sizde yavrum. Adam olanları yanınıza yaklaştırmiyorsunuz kibirinizden ama nerede bir it kopuk var peşine düşünüyorsunuz. Hele bir de tipi parası falan da varsa. Dibiniz düşüyor.
07 Yorumla- 5 ay
Sağlık olsun
Soran5 ayHiç de it kopuk değildi. Gayet eğitimli, kendini geliştirmiş dışarıdan saygı duyulan adam gibi duran biriydi.
- 5 ay
Onu ilk gördüğünde kalbinde oluşan his neydi
Soran5 aybi his oluşmadı
- 5 ay
Kalbinde bir ısınma ya da bunda bir tuhaflık var düşüncesi hiçbir şey oluşmadı mı kalbinde Onu ilk gördüğünde
Soran5 ayTuhaflık var hissi hep vardı ama kendi güvensizliğimden bildim
- 5 ay
O zaman senin iş olmaz hatun
Kalbinde bu tuhaflık hissi oluştu ise eğer ilk başta...
Senin için doğru kişi değil o
Hiç üsteleme
Peşine de düşme
Yanlış kişi bu senin için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayyıldızların enerjisi biterken son bi parlama olur ya öyle düşün ashd
20 Yorumla
5 ayAdam her yolu denemiş karşılık olmayınca geri çekilmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aysevilme arzusu ve dengesizlik işte altında büyük bi neden arama gittiyse hepsi çöptür döner dolaşır geri gelir ama umarım yüz vermezsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Bir kartal misali avina sinsice yaklaşir sonra birden kapar yuvasina götürür o yuvadada zaten ilgi gostermeye gerek yokdur cunku elindedir yani öyle düsünebilirsin😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİnsanlarin asil niyetlerini anlamak gercekten cok zor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Belki de bir anlık duygu yoğunluğu yaşadı 😄 Şaka bir yana, bunu yapan bir insan ya zarf atıyordur ya da aşırı tutarsızdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kızlar onu masum seveni umursamayıp, şeref takıntısı olan erkeklerin peşinden koştukça bu sorunlar devam edecek. Hata tek taraflı değil
00 YorumlaLove bombing yapan insanlar genelde yüzleşmeyi beceremez. Düzgün bir veda suçluluk demektir. Kaybolmak Ben kötü biri değilim sadece uzaklaştım algısıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayDengesiz ne istediğini bilmeyen biri yapar ancak bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende bunu bir kere yaşadım 15 gün yazmadı 15. Gün hiç bişey yok muş gibi yazdı hasta 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Belki yapistiririm diye baska aciklamasi yok
22 Yorumla
Soran5 ayBurdan bana ekmek çıkmaz dedi çünkü sınırlarımı çok net belirttim
Gizli Üye(18-24)5 ayAyrılırken üzmeyeyim diye iyi davranıyor sonra ayrılıyor. Ayrıldıktan sonra en azından arkamdan kötü konuşulmasın, iyi insandı desinler diye yapmış olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
5 ayHayalet erkek nedir yakisilililarin biktigi durum mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayİlgiyi hak etmediğiniz için hayalet olduklarını hiç düşündün mü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybak sana bi ornek vereyim 2 ay boyunca sevgilimi bebek gibi sevdim ama seviyormudum kor kutuk asıkmıdım hayir ama o kızla cok guzel bir uyumumuz vardi sonuc bişiler yasadik ve birden senden sıkıldım dedi simdi diyorum ben yatim kalktim vurdum kaçtimi oldu
04 Yorumla- 5 ay
2 ay neden o kadar da sevmediğin birine ilgi sevgi gösterirsin ki, dozunu kaçırınca böyle oluyor.
Cevap sahibi5 ay@EndlessHorizon gitmesin diye zamaninda birine tam olarak sevgimi gosteremedim gitti şimdi gosterdim gine gitti :) bence kadinlara kızlara sevgi gostermek ayip değil içimde nasil geliyor ise ole davrandim sadece biraz fazla gelmiş olabilr ama karşilikliidi
- 5 ay
Senin için iki kötü deneyim olmuş. Hiç yoktan dengelemeyi öğrenirsin bundan sonra, dert etme.
Cevap sahibi5 ay@EndlessHorizon yok ya yenisi var :) COK sukur tip iş yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. cinselliğe yol yapıyordu umudunu kestiğinde işi de bitmiş oldu ne diye veda meda etsin.
00 Yorumla
5 ayher şey mükemmel gibiyken belki de bi yandan sebepler üremektedir
00 Yorumla
5 ayÇünkü hayalet olmak kolaydır sorumluluk gerektirmez, başka sebepleri de olabilir, dikkat etmek lazım 😊 garip bir konu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAşkım unutma ki hızlı gelen hızlı gidecektir hızla geliyorsa birinden kaçıyordur veya kaçmaya çalışıyordur
10 YorumlaKlasik erkek davranışı love bombing şaşırtmadı
10 Yorumla
5 ayNe istediğini bilmeyen korkak ergenler.
10 Yorumla
5 ayBazı erkekler aptal
10 Yorumla
5 ayErkek milletti işte ne bekliyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBizi hayal edin diye 😁
10 Yorumla tam olayı anlat be kadın
11 Yorumla
Soran5 ay😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayKesin bisiy olmustur
02 Yorumla
Soran5 ayYoo ilk ertesi gün her şey yolunda dedi.
Soran5 ayDomuz gibi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayZalımlıklarından.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ay31 patlattı hevesi kaçtı durum bu 😅🤣
00 Yorumla
5 ayKendine bağlamak için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. kendilerine bağlamaya calisiyorlar
00 YorumlaÇünkü kadınlar buna düşüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBırakın artık şu ergenleri. Biraz buyuyun yahu...
00 Yorumla
5 aymerak edip peşinden koşun diye bağlanın diye
10 YorumlaErkekler hayalete mi dönüşüyor?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Peşinden koş istiyor
10 YorumlaAmacı farklı çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayüşenmedi
10 Yorumla
5 ayDeğişik bı yaratık onlar çünkü
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım