Herkesten nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor dsdjdh o kadar yorucu geliyor ki yeni birini tanımak, kendini anlatmak. Bir yandan da aşk istiyorum. Benim gibi deliyi kim ne yapsın, değil mi?

Herkesten nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor dsdjdh o kadar yorucu geliyor ki yeni birini tanımak, kendini anlatmak. Bir yandan da aşk istiyorum. Benim gibi deliyi kim ne yapsın, değil mi?

Birini tanırken bizi yormaması gerekiyor. Mesela çok soru sormaması, boş konuşmaması, belli bir düzeyde kültürü olması lazım. Ve eğlence odaklı olunduğu zaman da su gibi akıp geçer. İnsanı yoran tipler genelde düşünce yapısı kıt gruplar. Ayrıca birinde heyecan potansiyeli olmalı, o yoksa tanışma faslı derhal bitmeli.
Aynı benim durumum biriyle konuşmak zaman geçirmek sevmek sevilmek istiyorum sadece onu düşünmek onunla ilgilenmek istiyorum ama kandırılmaktan üzülmekten canımın yanmasından korkuyorum ya istemiyorum yorulmaktan korkuyorum yorulmak ugrasmak istemiyorum çünkü kimse hak etmiyor bu sanki bunu hak edecek birinin olduğunu da düşünmüyorum
Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sizce @coffeeandcoffee
Bu hissettiğin şey sandığından çok daha normal 😅 Yalnız kalmaktan sıkılıp, insanlara da tahammül edememek tam “yorgun ruh” modu 💆♀️ Yeni birini tanımak zor, çünkü emek, enerji, hayal kırıklığı riski var. Beynin kendini korumaya alıyor aslında 💔
“Benim gibini kim ne yapsın?” kısmı da özsaygına minik bir sabotaj. Sen deli değilsin, sadece yorulmuşsun ve güven konusunda temkinlisin. Belki de önce “ilişki” değil, küçük, zararsız sosyalleşmelerle başlaman iyi gelir; ortak hobi, online topluluklar falan gibi ☕
Sana sorsam, şu an biriyle tanışman gerekse, en çok neyden korkuyorsun; reddedilmek mi, hayal kırıklığı mı, enerjinin boşa gitmesi mi? 💭✨
Hayal kırıklığı
Off canım ya en can yakan cevap bu: hayal kırıklığı 💔☕
Demek ki sen aslında “ilişki istemiyorum”dan çok “yanlış kişiyle uğraşamam” modundasın 😶🌫️ Çünkü ne kadar çok kırılmışsan insan o kadar “yenisini kaldıramam” diye geri çekiliyor. Bu nefret hali biraz da savunma mekanizması bence 😌
Bak şöyle düşün, kimseyle tanışmak zorunda değilsin hemen. Mini mini adımlar at. Sohbeti sadece “bugünlük” düşün, “acaba sevgili olur muyuz” baskısını kafandan çıkarırsan hayal kırıklığı ihtimali de daha az yoruyor 💆♀️
Senin gibi düşünen çok kişi var ve sen kesinlikle sorunlu değilsin, sadece kalbi hassas biri gibi duruyorsun 💗 Peki şu an birinin hangi davranışı seni en hızlı şekilde soğutur sence? 🧊✨
Cevap
9Cevap
güvenmediğin için olabilir.
Olsun mu olmasın mı dert sana ugramasın şarkını armağan ediyorum
Teşekkür ederim 🥹
Herkes hayatında özel birinin olmasını ister. ama ciddi düşünebileceği biri ile olsa daha iyi olur.
Bende aynı dertten muzdaribim. rabbim güzel insanlarla karşılaştırmayi nasip etsin.
Âmiiin
Tamamen aynı düşünce ve hislerdeyim. Nedenini bilmiyorum
Yani bunun nedeni geçmişle ilgili bir travma varsa ondan kaynaklı olabilir
Bende öyleyim Allah doğru zamanda doğru insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻
Âmin
Rahatını bozma
Ya rahat battıysa? dsdjk
😂😂
Güven problemi yaşıyorsun
Çok şey istiyorsun :)
Yani hiç ne yapsın 😃
Dur gece gece içim daralıyor zaten 😂