Ben birileriyle beraber olmak istemiyorum. Yani sevgilim olmadı hic. Bunu istemedim. Teklif edenler oldu, cabalayan erkekler oldu reddettim.
Ben kendi halimde oldukca mutluyum. Yani diger kizlar gibi ayh erkek arkadasim olsun, seveyim, sevileyim gibi bir derdim olmadi bugune kadar.
Tip olarak begenilen de biriyim. Yuzum, fizigim düzgündür. Kendime fazlasiyla bakarim, sporum, cilt/vucut bakimlarim eksik olmaz. Yuzumde guzeldir, beğenilir. Zaten gunumuzde kimse dış paketini begenmezse yanina, gelmiyor, boyle cikma teklifleri de olmuyor tipin pek iyi degilse.
Ben neden boyleyim? Bu eksiklik mi? Arkadaslarim falan seninde sevgilin olsun, yaşa bu duyguyu falan diyorlar. Ben eksiklik hissetmiyorum ki. Kendi kendime mutluyum.
Yani kendime şundan baska aciklama bulamiyorum. Demek ki sevmedigim erkegin yaninda olma durumum yok. Belki beni etkileyen biri olsa onunla olmak, sevgili olmak isteyebilirdim. Boyle biri cikmadi karsima. Bu bir ihtimal olabilir.
23 yaşındayım sevgili eksikligi hissetmedim. Hatta bazi beyleri reddettigimde olan tavirlarini gordukce de erkek cinsinden sogudum bile diyebilirim. Hayir dememe ragmen rahatsiz edenler de oldu cunku.
Yani herkesin sevgilisi, sevdigi var. Eksiklik hisseden de var. Ya şöyle sevilsem, şöyle bir erkek olsa yanimda diyenlerde var. Ben boyle degilim. Sevgilim olsun demedim bugune kadar, eksiklikte hissetmedim.
Biri neden kimseyle beraber olmak istemez? Kendi icimde birkac tahminim daha var ama detay uzamasin. Sizin goruslerinizi de merak ediyorum bu konuyla ilgili.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer