Erkeklerin sarışını ‘eğlence’, esmeri ‘ciddiyet’ olarak görmesi sizce gerçek mi yoksa klişe mi?

Erkeklerin sarışını ‘eğlence’, esmeri ‘ciddiyet’ olarak görmesi sizce gerçek mi yoksa klişe mi?

Sarışın ya da esmer diye ayrım yapan buna göre seçen kim varsa boş olduğunu düşünüyorum. renge göre insan seçilmez önemli olan karakteri. acaba iyi bir sevgili olacak mı? bu soru sorulmalı her şeyden önce yoksa 10 ton boya yapıp boyatan da var.
Evet 😕
Bir kadın fedakarlık yapmıyorsa bir ilişki için... geçici ilişkidir... kadının güvenmesine gerek yok. Erkek kadından maddiyat beklemiyor. Maddi bir zararı olmıyıcak her türlü. En kötü sevişirler hepsi bu... Zevk alır. Aldığı zevk yanına da kar kalır kadının. Çünkü 2 saat sonra testisler gene doldurucak içini. Erkek zararda gene. kadın güven ve fedakarlık yapmalı ciddi ilişki ve evlilik istiyorsa. Buna göre erkek karar vermeli ciddi mi olucak yoksa geçici mi... Sonuçta gelin evi kapısı açılmıyıcak... Erkek vericek para... duvağı açılmıyıcak erkek vericek para... kadın güven sağlamalı boşa harcanan bir para olmıyıcağını. İyi bir yatırım aracı olucağını erkeğe göstermeli. Evlilik istiyorsa. Kadının riske attı bir şey yok Fb ya da evlilik ilişkisi sıfır risk. %100 kar garantisi.
Bence söylenti bu.
O zaman tüm esmerlerin görüştüğü kişiyle evli olmasi gerekmez mi?
Bu saç maç mevzusuna cok takılmayın.
Şu da var ki geçmişte bir söz duymuştum.
Evlenilecek kız
Eğlenilecek kız diye. Sanırım bu doğru. Evlilik herkese göre değil. Erkeklerde de durum aynı herkes baba olamıyor.
Esmer gelin giderkeeeeeen
Liyan der ki , görmedik biz böyle sarışın, sen teksin bu neyin yarışı 😂
Erkolar neden az yaşar adlı belgeselini izlemektesiniz şu an. Önce kalbi güzel olanı bulsunlar, gönül verdikleri hatunlar sarıya da boyar siyaha da kendini.
😅😅
Cevap
60Cevap
Erkekler ne sevdiklerini kendileride bilmiyor aslinda. Ben kendim sarısın severim. Ama kismet tabi bu işler.
Elbette dkkf
Ciddi iliskilerde kumral tercih edilir anacım djdnfndnd
Vay vay sjdj
Yok ya çok alakasız erkekler ailesine topluma uygun kadın ile evlenir diğerinin ise hayaliyle yaşar. İş sarışın esmer işi değil yani
Kimmiş bunu isteyen erkek 😅😅 değişik ne sarı ne esmer karakteri olsun yeter ✍️
Ben çok saçma buluyorum bu düşünceleri insanın karakteri kafa yapısını ten ve saç rengi mi belirliyor gerçekten böyle düşünenler var mı
Ee varmış
Araştırma
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ilişki ciddiyetini renk belirlemez. O zaman kızılları hangi kefeye koyacağız 😊
Abla bir boy küçüğün yok mu ya kuzenin falan. Senin çeyreğin kadar güzel olsa da olur. Şu güzel kardeşine bi iyilik yapsan da artık evlensem.
Ohoo benden çok var 😄 teşekkürler. Bul da evlen kardeşim ya inşallah.
İnşallah
Abla bu bilgileri kim veriyor sana üst düzey bilgiler, area 51 den falan mı geliyor
İnstada gördüm
Geçici ilişkilerde açık ciddi ilişkilerde kapalı isterler :D
O da başka bir konu tabii
Valla bence bütün erkeklerde var şu sarışın takıntısı. Ciddi, geçici ayırt edildiğini düşünmüyorum
Evet biraz var gibi
Saç rengine göre ciddi, takılmalık ilişkiler yapan mi varmış
Varmış, bunların bir araştırmanın sonucudur
İlginç bir kıyas.
Erkekler tene saça bıyığa koşullanmış olmazlar genelde. Sarışınlık Rus veya Litvanya'lılardan kalmış gibi.
Geçici ilişkilerde kolay olanın, evlilik işlerinde ise gönlüne hoş gelenin peşindeyiz.
Kim uydurmuşsa totosundan sallamış resmen.. 😕
😕 İnsan bir acaba mı diyor kendi kendine djfj
Dersin sen, beklemezsin de.
Sarı saçlarımı süpürge etmeye gerek yokmuş kolay gelsin esmerler
Ahahahah bal ya :D
😎
Klişe böyle bir ırkçılığı reddediyorum shshhsgs
😅😅
Bunu kim neresinden uydurduysa orası kopsun msmdndnsn
Bir araştırma diyor 😅
Bom boş bir araştırma bom boş nsnsnsns
Bence de djdj
Bence büyük bir klişedir. Çünkü dış görünüşle alakalı bir şey değildir. Eğer kendileri zaten ciddi adam olursalar, dış görünüşe bakmayacaklarına gayet eminim. Dış görünüş ile yargıdan gerçekten nefret ediyorum, önyargı onlardaki
Klişelerle yaşayanlar için belki öyledir ama vizyonu olan bir erkek için rengin önemi yok. Biz zekaya duruşa ve samimiyete bakıyoruz gerisi sadece paketleme.
Olay saç rengi değil ten rengi aslında. Çoğu erkek beyaz ten sever. Esmer ten erkeğe maskülen enerji verir çekici gelmez
Ben erkeklerin tercihlerine anlam veremiyorum öyle saçma tercihleri var ki😅
Ciddi ilişkiler kime göre ciddi?😂😂Ciddi ilişkim deyip aldatan, ayrılınca çirkinleşen insanlar tanıyorum.
Böyle olduğunu düşünmüyorum yani birisine eğlence diğerine ciddiyet demek için gerekli kriter ten ve saç rengi değil karakterdir.
Ben esmer seviyorum diyen sarışına, sarışın seviyorum diyen esmere aşık olabiliyor. Teoriler pratiğe yeniliyor.
Sarışınin adı esmerin tadı demisler de öyle kategorize etmem ben sahsen neye sarışın eglenilecek neye göre esmer evlenilecek
Herkesin zevki ayrı da esmer sarışın diye ayırmak saçmalık bence kendimi kalbinde hissettigim kişiyle mutlu olurum ben
Saç rengine göre seçilmez boya kiloya göre sevilmez senin sevdiğin kişi güzel olur olay kalple alakalı 🤓sarı saçla siyah saçla değil🫠
Bana güzel olsun yeterli
beyaz tenli esmer kumral sarışın farketmez
Ne alaka? benim kız arkadaşım sarışın ve ömür boyu birlikte olacağız :D
İlişkide ten rengine bakmam ama beyaz ten bana cazip geliyor nedense..
Onlar bile ne istediğini bilmiyor. Biz nereden bilelim.
Orjinalse işin rengi ciddi olur bu durum da
Yatakta sarışın olsun doğru esmer lokumdur ömür boyu
Alakası yok hemcinslerimin yeni bahanesi bunlar. Ben niye hiçbirini istemiyorum
Diş gecirebildikleri kontrol edebildiklerini seçerler genelde
Ciddi ilişkide kapalı geçici ilişkide sunroof ya da platin
Kalp, severken sarışın esmer diye bakmıyor ki. Mantık devre dışı kalıyor gerçekten sevdiğin zaman
Her gün farklı bir tercih muhabbeti çıkıyor valla artık ben de şaşırdım.
Sarıyı siyahı bilmem kalbime kim hitap ediyorsa sultanım o kadındır
Klişe bence shsjdk seven için sarışın esmer fark etmiyor
Saç rengi bu kadar önem arz etmiyordur yaa daha çok hal harekete göre seçiyorlar.
Niye ki ben evlilikte farklı saç renkleri denemek isterim seven erkek renge takılmaz
Katılmıyorum, seviyorsa böyle şeylere takılmaz
Benim için geçerli değil, aşık olduğum kız hangisi ise onu seçerim.
Alakası yok. Ama şu benim için geçerli sarışınlar daha kolay vazgeçip aldatıyor
Kim uydurmuş
Ama öyle djdj
Erkekler ayrım yapmaz
Uyum daha önemli
Kumral nerde kumral 😱😱
Komamışlar onları hep unutuyorlar ya
Hay Allah tüh 🥲🥲
hay ben o erkeklerın
Kapansınlar jddj
hahah evet
Kumrallar ne hali varsa görsün zaten 😂
Araştırma öyleli djfj
Yok yavrum klişe karakter önemli
Bence de
Ne alaka? Tam tersi olabilir bence :d
😅😅
Baktık işler ciddiye binecek boyatıyoruz
Ahaha 😅 yuh
Erkeklere nefes alsın yeterli sjdjjsks
Nefes alan sarışın esmer diye ayırmazlar dimi sdjdjs
Hıc alakası yok bence
Tamam sence alakası yoksa yoktur djd
Ahaha kincii
geçicilerde saçtan cok başka yerler önem kazanıyor🙂
Sarışını elde tutamıyorlar sonda esmere razı olmak zorundalaar
Olma olasılığı yüksek. Esmerler oturaklı kadınlardir sarılar çok abuk sabuk
he gezmeye kumral aksam yemegine siyahi sira ile gidiyoruz :)))
Erkekler net değil bu konuda ne olursa ona gidiyor
Duyduğum en saçma tespit.
Katılmıyorum bence oyle degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?