Aşk İlişkileri Sarışın erkekler, esmerlere göre daha mı sadık olurlar? kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Esmerler çapkınlık yapmaya daha yakınlar o yüzden sarışın erkekler daha sadıktır 😃 Güncellemeler+1 yıl Diğer sorular tamam da bu sorunun süper seçileceğini sanmıyordum ajdhja Sarışın erkekler, esmerlere göre daha mı sadık olurlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Namuscubasi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Saçmalamayın. Memlekette ne erkek ne kadın kaldı. Bulduğunuzun da rengine bakmayın. Geçen bir erkek de " büyük popolu kadınlar daha mı sadık?" diye sormuştu. 0 0 Yorumla
poisonᴠᴇɴᴏᴍ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sarışın hiç sevmemEsmer erkekler bal gibi shshs 0 22 Yorumla kanya_ +1 yıl Esmerler çikolata sarışınlar bal sjmd Yorumla hhangoverr +1 yıl Yürü bee işte bak gördün mü ahhannsns 😂 Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Sen hariç ama Yorumla hhangoverr +1 yıl Tamam :d Yorumla kanya_ +1 yıl Dur o zaman bişey sorcam sen esmersin konuşmalarından anladığım kadarıyla sjdj Peki ya çapkınlık yapıyor musun :d Yorumla hhangoverr +1 yıl Yapmıyorum çapkın gibi görünmeyi seviyorum :d Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Ya Allah aşkına yapsa nolur eşsşflsisşdö Yorumla hhangoverr +1 yıl Sen bana niye laf atıyorsun şimdi 😂 Yorumla kanya_ +1 yıl Ahah ya sjjdjakjska Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Boyda en fazla 1.60 eşsşfçaö Yorumla hhangoverr +1 yıl Beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun boyum 183 :d Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Hadi ya kısalar egolu oluyorda genelde o yüzden şey ettim 😄 Yorumla kanya_ +1 yıl Boyun 190 olsa nolur sjjdjs kıllı kıllı lazer bile işe yaramaz sende skfjkka Yorumla hhangoverr +1 yıl Egolu olmayışımdan boyumun uzun olduğunu anlaman gerekirdi işte 😅 Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Hahahahahaha ulan kanya 😂 Yorumla hhangoverr +1 yıl Lazer işe yarıyor sakal üstlerinde yaradı misal 😂 Yorumla kanya_ +1 yıl Bu alınan haliyse sjhdjak ayy ben susuyorum 😂 Yorumla hhangoverr +1 yıl Sakal üstü diyorum sakalll 😂 Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Alt tarafa da noel şapkası emojisi yapmış disifiwislföa Yorumla hhangoverr +1 yıl Evet 😂 bi espriler bi gülüşler mutlu noeller kızlar iyi geceler ✌ Yorumla poisonᴠᴇɴᴏᴍ +1 yıl Teşekkürler kız Yorumla kanya_ +1 yıl Ayy saol jskd Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ten rengi ile alâkalı olduğunu sanmıyorum ama sarışın tercih etmek daha mantıklı 😇🤣 0 3 Yorumla kanya_ +1 yıl Neden mantıklı sjjd Yorumla Helix8233 +1 yıl Daha yakışıklı oluyorlar fkfkfk Yorumla kanya_ +1 yıl Orası öyle sjkx Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence olmazlar. Esmere sarışana bakmıyor sadık olma mevzusu. Karaktere bakıyor. 1 0 Yorumla
GaradenizliGız23 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sadakat sadakattir sac rengi ile alakasi da sifir bebeyim 1 0 Yorumla
Hjajsjsjsjsj Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kadinda sarışın erkekte esmer daha çekici olur. Ama sadakat ayrı bir konu 0 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Kadınlar hangisi daha az çekici buluyorlarsa o daha sadık oluyor... 0 0 Yorumla
Janelski Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sadakatlı olup olmadıklarınını bilmem de daha hot oldukları kesin 🔥 0 0 Yorumla
Dkjdjdkdkdkej Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dış görünüşe göre mi karakter değerlendirmesi yapacağız jrnsns 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ee beni aldatan sarışındı ya 🙄 tez çürüdü kızlar dağılabiliriz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen annem babamın saçlarını sarıya boyuyor her hafta sadık kalsın diye 0 1 Yorumla kanya_ +1 yıl Nekagusel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ulkedekı konum sahıplerının örnegı bir mentalıten var. Şaşırmadm 😅 0 3 Yorumla kanya_ +1 yıl Sjdj anlicagim dilde konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkurler hala sasırtmıosn Yorumla kanya_ +1 yıl Niye :d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence birazdaa tiple akalı bi durum buu 😅ben sarışın seviyorum zatenn sorun yok. 0 0 Yorumla
Ahmetcann54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha uysal, sevecen olurlar. 0 4 Yorumla kanya_ +1 yıl Dimi ya nsjd Yorumla Ahmetcann54 +1 yıl Evet :)) Yorumla kanya_ +1 yıl Kesin sen sarışınsın o yüzden doğruladin 😂 Yorumla Ahmetcann54 +1 yıl Profil resmime bakabilirsin :) Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl renge göre karakter analizi olmaz herhalde. 0 1 Yorumla kanya_ +1 yıl Yoo oluyo sjjd Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Olmazlar hatta sarışınlar daha fırlama oluyor 0 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Sanmam. Erkek hepsi aynı 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu çok saçma bi çıkarım 😏 0 2 Yorumla kanya_ +1 yıl Hiç te bile sjjd Yorumla hhangoverr +1 yıl Saçmaaaa hepiniz michel morrone hayranısınız ama ne hikmetse. 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sadakatin saçla alakası yok 0 0 Yorumla
aponiia Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tiple ne alakası var yahu 0 1 Yorumla kanya_ +1 yıl Çok alakası var sjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Saçmalamayın. Memlekette ne erkek ne kadın kaldı. Bulduğunuzun da rengine bakmayın. Geçen bir erkek de " büyük popolu kadınlar daha mı sadık?" diye sormuştu.
Sarışın hiç sevmem
Esmer erkekler bal gibi shshs
Esmerler çikolata sarışınlar bal sjmd
Yürü bee işte bak gördün mü ahhannsns 😂
Sen hariç ama
Tamam :d
Dur o zaman bişey sorcam sen esmersin konuşmalarından anladığım kadarıyla sjdj Peki ya çapkınlık yapıyor musun :d
Yapmıyorum çapkın gibi görünmeyi seviyorum :d
Ya Allah aşkına yapsa nolur eşsşflsisşdö
Sen bana niye laf atıyorsun şimdi 😂
Ahah ya sjjdjakjska
Boyda en fazla 1.60 eşsşfçaö
Beni gaza getirmeye mi çalışıyorsun boyum 183 :d
Hadi ya kısalar egolu oluyorda genelde o yüzden şey ettim 😄
Boyun 190 olsa nolur sjjdjs kıllı kıllı lazer bile işe yaramaz sende skfjkka
Egolu olmayışımdan boyumun uzun olduğunu anlaman gerekirdi işte 😅
Hahahahahaha ulan kanya 😂
Lazer işe yarıyor sakal üstlerinde yaradı misal 😂
Bu alınan haliyse sjhdjak ayy ben susuyorum 😂
Sakal üstü diyorum sakalll 😂
Alt tarafa da noel şapkası emojisi yapmış disifiwislföa
Evet 😂 bi espriler bi gülüşler mutlu noeller kızlar iyi geceler ✌
Teşekkürler kız
Ayy saol jskd
Ten rengi ile alâkalı olduğunu sanmıyorum ama sarışın tercih etmek daha mantıklı 😇🤣
Neden mantıklı sjjd
Daha yakışıklı oluyorlar fkfkfk
Orası öyle sjkx
Bence olmazlar. Esmere sarışana bakmıyor sadık olma mevzusu. Karaktere bakıyor.
Sadakat sadakattir sac rengi ile alakasi da sifir bebeyim
Kadinda sarışın erkekte esmer daha çekici olur. Ama sadakat ayrı bir konu
Kadınlar hangisi daha az çekici buluyorlarsa o daha sadık oluyor...
Sadakatlı olup olmadıklarınını bilmem de daha hot oldukları kesin 🔥
dış görünüşe göre mi karakter değerlendirmesi yapacağız jrnsns
ee beni aldatan sarışındı ya 🙄 tez çürüdü kızlar dağılabiliriz
Aynen annem babamın saçlarını sarıya boyuyor her hafta sadık kalsın diye
Nekagusel
Ulkedekı konum sahıplerının örnegı bir mentalıten var. Şaşırmadm 😅
Sjdj anlicagim dilde konuş
Teşekkurler hala sasırtmıosn
Niye :d
Bence birazdaa tiple akalı bi durum buu 😅ben sarışın seviyorum zatenn sorun yok.
Daha uysal, sevecen olurlar.
Dimi ya nsjd
Evet :))
Kesin sen sarışınsın o yüzden doğruladin 😂
Profil resmime bakabilirsin :)
renge göre karakter analizi olmaz herhalde.
Yoo oluyo sjjd
Olmazlar hatta sarışınlar daha fırlama oluyor
Sanmam. Erkek hepsi aynı
Bu çok saçma bi çıkarım 😏
Hiç te bile sjjd
Saçmaaaa hepiniz michel morrone hayranısınız ama ne hikmetse. 😂
Sadakatin saçla alakası yok
Tiple ne alakası var yahu
Çok alakası var sjd
Ne alaka
Yalağnnn
Ahah hiç sanmıyorum