Gizli Üye(18-24)1 aySen istersen evlenme herkes denkine kitap okumayanları böyle yerip mükemmle mi olacaksın. Sanıyorsun ki kitap okumayanlar önünde dizilmiş sıra olmuş senden kabul bekliyorlar bırak bu egonu da kendine denk kitap okuyan birini bulup büyü olgunlaş biraz ki şimdiden doğru kişi profili oluşturuduysan önce kendine yönelip kendini tanıma yolculuğunu tamamlaman ve iyice olgunlaşman lazım çünkü olgun insan böyle ego tatminiyle uğraşıp kendini üstte görmez
26 Yorumla
Soran1 ayBen kimseyi yermedim her soruyu bu kadar kişiselleştirmeyin bence
Cevap sahibi1 ayKıyamam ya kişiselleştirmedim ki ben sorunla kişiselleştiemişsin ve soruna karşılık cevap bu anlamayıp kişiselleştiemeyin demwn ve beni yanlış anlaman üzdü bakış açın çok sığ ve o yüzden kitap okuyan birini bul dedim o kadar. Yani at gözlüğüyle bakıyorsun ya da kiyap okuyan birini doğru bulmanı anlarım ama bu kişiselleştirip kitwp okumayanları başkalaştırman sığ olduğunu gösterir onları böyle çok yanlış gösterip sanki kitap okumayanlar seni çok istiyor gibi gelip böyle yargılıyırsan daha gelişmemişsin demek olıyor bu. Demek okuyır ki kitap okumak geliştirmiyor kitap okumakla alakasız insan kitap okumasına rağmen sığ kalabiliyor adına üzülsem mi bilemedim ama ben neyseki kendimi geliştirmeyi seçtim
Soran1 ayHerkesin hayattan beklentisi, önceliği farklı olabilir ve bu çok normal. Benim kitap okuyan birini istemem, okumayanları değersiz gördüğüm anlamına gelmez. Senin bu kadar sert ve genelleyici yaklaşman abartılı. İnsanların tercihlerini hemen egoya bağlamak yerine biraz daha sakin ve anlayışlı bakmayı öğren bence. Gereksiz yere alınganlık yapıp üsteledin şu an.
Cevap sahibi1 ayAlınganlık yapmadım merak etme ve yazdıkların tam. olarak ne biliyor musun. Baktıpjn benim. ama. gördüğün sensin. Genellemw yapan da sensin ve anlayışlı ve ve sığ olmadan bakmayı öğrenmeai. gereken sensşn bana söylemeden önce bak. da. raz geliştir kendini. Kştap okuyıp kiyap okumayanları cahşl kendini. gelişriememiş insanlar olarak bakıp bi. yol katetmeden kitap okudukça daha da. sığlaşan insanlar örnek alınası gerçekten. Kensşne bakıp kştap okumakla gelişmeyeceğini anla ve öğren insan ilerlemeli değişmeli dönüşmeli. gelişmeli yoksa aynı yerde sekip durur bi yol katetmez
Soran1 ayÜslubun gerçekten fazla sert, sığ bakış açısı sende olabilir mi? . Ben kimseyi cahil ya da yetersiz olarak görmedim, sadece kendi hayatım için ne istediğimi söyledim. Bu kadar genelleme yapıp beni etiketlemen doğru değil. Fikirler farklı olabilir ama bu şekilde saldırgan bir dille konuşmak kimseyi geliştirmez. Şimdi al bu saldırgan tutumunu uzaklaş, kendini ifade etmek yerine zırhını kuşanıp gelmişsin. Beni ne kadar tanıyorsun da sığ diyebiliyorsun? Bu görüşünle sığ olan sen olmuş oldun, bunun bile farkında değilsin.
Cevap sahibi1 ayGenelleme yapan sensin bana genelleyici deyp duruyorsun çok ifade edici konuşuyorsun maşallah sığsın bana bunu yöneltmen hiçbir şey değiştirmez bebeğim. Alınganlık yapan da sensin şu an ben sana genelleyci olma demek istedim sadece de neyse anlamayacakson belli ki herkesin tercihi farklıdır tabi. Nispet yapar gibi kitap okumayanları başkalaştırıp paylaşan sensin ben bunu yanlış buldum ve tepkim onaydı ifade etmek yerine zırh giymek falan bu ifade biraz masalsı bi ifade oldu ama neyse başkasının farkında olmadıklarını konuşmak yerine önce kendi farkındalıklarınla ilgilen bu seni geliştirir daha fazla üstüne gelmim yoksa ağlarsın şimdi neyse
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ah be canım adam olsunlarda kitap okumasından vazgeçtik djdnj
24 Yorumla
Soran1 ayAhahahahah
Soran1 ayRica ederim 🧡
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayGöstermelik kitap okuyanlar gördü bu gözler ne okuduğunu anlamayan sadece kitapta yazan sözcükleri dudaklarıyla tekrar Edip geçenler kitabı anlayabilen görebilen önemli bir amacı gayesi yaşam biçimi olmayan kitapların içerisinde ki ruhu hissedemeyen birisiyle evlenilmez çünkü konuşacak bir şeyin olmaz
20 Yorumla
1 ayOkumuş olsun ya o kadar da değil
164 Yorumla
Soran1 ayOlsun 🙄
- 1 ay
En azından bi dersimiz Atatürk okumuş olsun yanii
Soran1 ayGenel olarak kitaplar gelişime katkıda bulunduğu için okumuş olsa güzel olur 🙄
- 1 ay
Gelişime insanın kendi içinde ki duyguları katkıda bulunur ama tabi ki kitaplar da duyguları kontrol etmemize aracı olabiliyor o yüzden okuması net iyi olur güzel olur 🙄
Soran1 ayEvet, haklısın 🙄
- 1 ay
Yukarıda ne var boynum tutulcak nereye bakıyon sen 😅
Soran1 ayDüşünerek konuşuyorum şurada
- 1 ay
Bana daha çok yukarı bakıyorsun gibi geldi senin yüzünden ben de bakıyorum he 😅
Soran1 ayGökyüzü çok güzel işte ona bakıyoruz 🙄
- 1 ay
Ben dışardayım ama yağmur yağıyor gözümün içine hep damla kaçtı pıt pıt senin yüzünden kendime gök yaşı eklettim 😅
Soran1 ayOlsun, sayemde güne iki kere yüzüne su çarparak uyanmış oldun bak 👀
- 1 ay
Berrak su iyidir iyi şikayetim yok 😏
Soran1 ayYareppi şükür dediğini duydum zaten
- 1 ay
Yalnız bana gelen snaa da geliyo he
Soran1 ayNe alakaaağğğğğsı vağaar
youtube.com/shorts/FlUcbtvS9EI?si=KjMOAMA6raWC3jN9
Soran1 ayyoutube.com/shorts/_97LEeZKw5I?si=-KnW8Hpl7DyRV0XH
Başladı bizim mesai, bağımlılık yaptı arsız gibiyik sadfdsa- 1 ay
youtube.com/shorts/P9ljQ4kK6ew?si=d5pRIWTFhcHgEpmF
Bu bağımlılığa asla hayır diyemiyorum kopamıyoruz da sjdjffj
Soran1 ayBen bir bayğanım nezaketen pes et çıldırttın adfgds
youtube.com/shorts/ero8HzvKd08?si=5IBium8Ofi7_5RC3- 1 ay
youtube.com/shorts/AwWm3KM8sSs?si=Xe5CYhraxAxHLy6b
Devam durmak yok sjdjff
Soran1 ay- 1 ay
youtube.com/shorts/vRcGbN2-4NU?si=9lqVQuB05lZ1_0tQ
Hepiizee bi dekmükkk sjdjf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/ESGIT2b_Shs?si=mp7qD2vrix-IeuXM
Krizler krizler sadfg- 1 ay
youtube.com/shorts/TeUwoQc0RzU?si=M1Rol-DL1D4b1XZa
Başaramadık sjdjff
Soran1 ayyoutube.com/shorts/VTQi98hm6MU?si=aHJJk_gpjlPgv33o
Bu benim kaderim asdfgfsa- 1 ay
youtube.com/shorts/VS5KZ3a7s-M?si=yDceBfuYxIp9Nt7g
Garibin yüzü gülür mü agunagum sjfjf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/DIfdHuhYDPY?si=mnpstgf_xpFPk4MN
Bırak inadını adfaafqa
Soran1 ay- 1 ay
youtube.com/shorts/tDArFD5Dg80?si=aItbob0H6tbKPDul
Ajdjdjfj direkt bu çıktı 😅
Soran1 ay
Soran1 ayyoutube.com/shorts/wW6BT2KAITk?si=gX7GrR4Q5ma7oSen
Al sana bırakmeycam- 1 ay
youtube.com/shorts/M_V7cAi1o0A?si=UphkkV4G11PXhE-Q
Ben de sana bırakmam
Soran1 ayyoutube.com/shorts/T2nH7h5Tfww?si=G3SibI3g5r1ntcx0
Pisleniyoruz asdfgh- 1 ay
youtube.com/shorts/Npu-8ytORZc?si=MX08gKWXk6AvcfGN
Sen ne diyosun ya sjdkf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/BbWW5lPbgi8?si=AM_LRQJBIP_Wd-dV
Benim tahammül asdfghj- 1 ay
https://youtu.be/6ehCCot1dU0?si=gbpFcJE1ddtd3Xbz
Bu da benim tahammül sjdjdjff
Soran1 ayyoutube.com/shorts/bOyuxmF-oX0?si=7QTr6-taLco_rY_6
Zirvesi budur kabul et asdfffa- 1 ay
youtube.com/shorts/l8KynXsjmAQ?si=ifx5YzF6anPgww6O
Asıl zirve bu vallahi 😂😂😂
Soran1 ayyoutube.com/shorts/Wg1R4EAM950?si=wLrZp62Zu05tnGZ0
Zirve budur yanlış bilin asfggfa- 1 ay
youtube.com/shorts/_aOJwAXvyq8?si=NSbRBeaoOq29obvz
Bu da zirve sen yanlış biliyorsun sjfjf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/PK-Euj3GKFg?si=3JvUxAc9JPuxUCgk
Konumuz ekonomi asdfggf- 1 ay
youtube.com/shorts/qEqajc0cp7o?si=K-yZtD0KgBwEJmRw
Konumuz biraz da tarih sjfjfjg
Soran1 ayyoutube.com/shorts/9EVeKgH4WCw?si=lS-Q9v6shn-spEFC
Biraz da din kültürü ve ahlak bilgisi ekleyelim asdfgg- 1 ay
youtube.com/shorts/ujhJJIEBusY?si=XqLzp2qQuEQEeD9w
Birazda ortaya karışık ajdkffjf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/_cmHRh9096Y?si=Hx4HT64SnDLazICS
Öfke krizlerim geldi asdfgs- 1 ay
youtube.com/shorts/QJ4CrckPSoM?si=Q3ohJYUg2xs1LGJM
Yanlış anlama perilerimmwjddfkff
Soran1 ayhttps://youtu.be/bjWiV8UWp5I?si=-QaXOMPw0SeMWIH1
Şu şekil isyanım var asdfgg- 1 ay
youtube.com/shorts/Xt1QWEqSHXc?si=a09HA-e8OPZ0bSxE
Sana piyano çalayım mı ajdjdjjff
Soran1 ayyoutube.com/shorts/zO5swDploXE?si=bsfA8VFCd5NvEDYs
Oynak bir şey çal asdnsm- 1 ay
youtube.com/shorts/v_153Z3Fruk?si=4YBeRACaRcC-VcF1
Akskdkfkf bu daha iyi sjff
Soran1 ayyoutube.com/shorts/ps3zCGuijOo?si=TqZQZtT3e7F2d4d4
Konudan bağımsızlığım asdfs- 1 ay
youtube.com/shorts/fXZZQWB4CEA?si=_yZ3bu4GYHHQVYVu
Ortamda şöyle bilirim böyle bilirim dedikten sonra benim işten sıyrılış sjdjfjf
Soran1 ay- 1 ay
youtube.com/shorts/txm6nOSEOBE?si=XcOoQmbG62MT41pV
. d. d. d sjdjf
Soran1 ayyoutube.com/shorts/jbxDcaxQ11I?si=aqe7BoTZoVQPcbQk
Bu yarışın döneceği hal asfghd- 1 ay
Error verdi açılmıyor link haha kural ihlalinden kaybettin 😂😂😂
Soran1 ayOfff
- 1 ay
2.0 mı oldu 🤪
Soran1 ay😒😒😒😒
- 1 ay
Vahhh kıyamam sjdjdj
Soran1 ayKıydınnnnnn
- 1 ay
Memnuniyetle hem de haha
Yapay Zeka Cevapladı
Duvar yazısı kalbimi kazandı ama konu evlilik olunca tek kriter kitap olmasın be güzelim. 😂 Kitap okumayan ama öğrenmeye açık, sohbeti keyifli, değerlerine saygılı biriyse yürür o ilişki. Senin okuma alışkanlığına laf ediyorsa orada dur derim. En güzeli, sen okurken yanında sessizce duran partner. 📚💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç kitap okumamış biriyim yok bence çünkü herkes en az okuma ve yazma biliyor bunun içinde okumak herekiyot 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 ayOlur evet sorun etmem.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur. problem değil.
Ben üniversite mezunuyum, roman gibi şeyleri değil ama ilgim olan bilimsel veya tarihi konuları bol bol okurum. Karşımdaki kişinin ise eğitim durumuna veya herhangi bir konuda birşeyler okuyup okumadığına bakmam.
Çok okuyan ama karşısındaki erkeğe huzur vermeyen tipler de gördüm, gayet cahil olduğu halde erkeğine mutlu bir hayat veren kişiler de.
Yani kısacası, kitap okuyan kendine okur. Bu beni mutlu eden bir husus değil, ve kriterim de değil.10 Yorumla
1 ayEvlenmeden evvel Evlilik hakkında en az 5 kitap okunmalı bence sağlıklı bir evlilik nasıl olur Vs için ve evlenmeden evvel birçok faydalı iş yapılmalı kendini geliştirmeli insan yapabildiği kadar evliliyin sağlıklı yürümesinde faydalı olur kendin geliştirmeyen insanların evliliyi boş ve mutsuz olur kanaatimce mesela işten eve göbekli sürekli sosyal medyada kaydıran eşiyle ilgilenmeyip hiçbir yararlı iş yapmayan insanla tabi evlilik olmaz...
10 Yorumla
1 ayBen pek okumuyom ama internetten araştırma yapıp yazı okuyom sayılır mı? Dehb var da odaklanma sorunu yaşıyom bazen skdkdjdj. Çok sefdiğim bi kitabı 2 3 günde yalayıp yutuyom o ayrı
12 Yorumla
Soran1 ayBunu ihtiyaç olarak görmekten bahsediyorum aslında ben, okuma ihtiyacı duymayan biri kendine ne katmış olabilir
- 1 ay
Ha anladıım. Sen okuma ihtiyacı diyosun ben merak diyom. Zaten kendini geliştiremeyen biriyle bisey konuşamazsın. Böylesiyle arkadaş bile olunmaz ki. Ben olamiyom şahsen
1 ayHayatı eğer kitap okumaya müsaade etmiyorsa yani zamanı yoksa olabilir
32 Yorumla
Soran1 ayDünyanın en meşgul insanı bile kendini ayırabilecek bir zaman yaratabilir diye düşünüyorum
- 1 ay
Olabilir tabi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Okumus ile ourmu peki? ben okudum biliyorum sen bilmiyorsun vs diye sorunlar cikmayacak mi ablacim
22 Yorumla
Soran1 ayEğitim seviyesinden bahsetmiyoruz değil mi? Genel olarak kendini geliştirmek adına okumaktan bahsediyoruz
1 aySoruyu yanlış anlayanlar, kitap okumayanları yerdiğini düşünüp savunmaya geçenler... Bence bu soru tam bir turnusol olmuş. Verilen cevapları okumaktan, kendi vereceğim cevabı unuttum ve doğaçlama yazıyorum şu an bir şeyler. Yazık gerçekten bu insanların kafasına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 ayKimilerinde dikkat eksikliği var, konstantre olamıyor, çabuk sıkılıyorlar. Kitap okuma özellikle sürekli okuyanlar için bu bir hobi, keyif alma biçimi ama hiç okumayanlar için biraz zor. Onları sürükleyici bir polisiye/gerilim kitabı ile biraz alıştırsanda o istek yoksa dikkati çok dağınıksa hayatta odaklanamaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Kesinlikle o adamın ruhu ve bilgisi görgüsü oluşmaz bence
11 Yorumla
Soran1 ayKatılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. ne kitap okumuş cahiller var kitap benim için bir kriter değil
30 Yorumlaİslam hukukunda denklik diye bir kavram var çok alim çok cahille , çok zengin çok fakirle , çok güzelde çok çirkinle olmuyor maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. İnsanlık tarihi boyunca kitap okumayanların evlendiği çoook oldu.
20 Yorumla
1 ayDergi okusa konferanslara gitse video izlese olmaz illa kitap olacak
20 Yorumla
1 ayYok ya sıkılabilirim, en azından benimle beraber göz atsın baksın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayBen okumam evlilikte olur kitapla ne alakası varki bunun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Ya Allah aşkına yapmayın etmeyin. Kitap okuyan ne okuyor? Okuduğundan ne anlıyor? Yemin ederim 2 kitap okuyup alim kesilenden bin kat iyidir okuma yazması olmasa da edebini, haddini bilen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
1 ayBelli bir bilinç ve IQ üzerinde olmayan bireyler ürememeli. Evlensinler ama üremesinler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz yani. Ortak okunulan kitaplar üzerine sohbet etmek güzel olabilirdi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayEvlilik düşünmediğim için şu olursa evlenmem ya da bu olursa evlenirim dediğim bir şey yok.
10 Yorumla
1 ayOlur neden olmasın aa birde evlilik oldumuydu hergun de 1saat kitap okuma saati yaparsınız oldubitti
40 YorumlaSadece kitap okuyan bilir kanısı teknoloji çıktığından beri rafa kalktı. Kitap okumasa bile kendisini çok iyi geliştirmiş insanlar var. Kitap okumak tamamen zevkle alakalı bir şey. Kendisini bilen her insanla olur. Kitap okuması şart değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kitap okuyanları cebimden çıkarırım
Kitap okuyan bi sadistle evlenceme inşaatta çalışan ameleyle evlenirim
Daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 ayokuduğu kitapta önemli ama. ismini vermeyeyim ama bir yerde saçma sapan okuyacağı bir sürü kitap e-kitap var öyle okuyorsa uzak bile durulur :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Derim demisligim var kitap okuması kriter değil ben de çok okumam ama okumayı da sevmem değil okumaya değer bir şey bulursam direkt gömerim şarap gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 ayOlur. Çok ama boş kitap okuyandan iyidir
24 Yorumla
Soran1 ayNiye🙄
- 1 ay
Hayatı boyunca kitap okumamış birini "Sadece Şeyma" gibi 2000 kitap okumuş birine tercih edebilirim. Okuduğu kitapların içeriği önemli.
Soran1 ayAhahah haklısın
- 1 ay
Hiç değilse zihni kirlenmemiş olur daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
1 ayBen okumuyorum mesela sen okuyorsun ikimizin ne farkı var karsilastiralim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 ayOkuyan biri ile de çok kötü olabilir her şey. Büyük konuşmam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
1 ayMaalesef çok yanlış düşünce kitap okuyup ne piskopatlar var.. önemli olan insan olmayı bilmesidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Benim gibi DEHB'si olup da gelişime açık biriyse evlenirim şahsen
00 Yorumla
1 ayOkuduk Ne olduk söylesene ya okuduk ne olduk boktan bir adam olduk işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Niye olmasın? Yeter ki beni kitap gibi okusun benim için önemli olan o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBizim millette kitap okuma alışkanlığı yoktur
12 Yorumla
Soran1 ayOlsa keşke
- 1 ay
Görgü kurallarını öğrenmeleri lâzım ilk önce
Gizli Üye(25-29)1 ayLa siz kadınlar iyice saçmalamaya başladınız. Kitap okumakla ahlaklı olmak aynı şey değil. Kendinizi bu kadar kasmayın
00 Yorumla
1 ayOLMAZ çünkü cahil olur (biraz kaba konuştum ama olmaz)
10 Yorumla
1 ayTürkiyede yaşayan insanların % 50 si yılda 1 tane kitap bile okumuyor 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Beraber kitap almaya gitmeyeceksek
20 Yorumla
1 ayOlur neden olmasın. Once sahaftan aldığı kitapları koklayacak, sonra elini vücudumda mı gezdirecek :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
1 ayUf olur ya abartmayin lutfen her seyi😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz tez kellesi vurula
10 Yorumla
1 ayOlur hepiniz ilber ortaylısınız sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayOlur, illa kitap okumasına gerek yok, Nasrettin Hoca fıkralarıda kitapta yazıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayKitap okumak degil. Gezmiyprsa evlenme
10 Yorumla
1 ayBiraz saçma soru olmuş tek dinamik kitap okumak olmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kitap okuyup geri olanda var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBen istemem kulturlu olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
1 ayOlur bende okumam sıkıcı geliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Kendisi de okumuyorsa olabilir.
Bence olmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayNe alaka ya bende okumam zaman kaybı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
1 ayEvlenmem zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Tek okuduğum kitap kuranı kerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Eğerki kendimi geliştirmişse neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Yanlış. ÖĞ-REN-Mİ-YOR-SA
00 Yorumla
1 ayOlur evet
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz doğru demiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayMümkün değil ya,
10 Yorumla
1 aykitap şart değil olur
10 Yorumla
1 ayolabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem