Sevgilim beni hiç kıskanmıyor veya belli etmiyor, nasıl anlarım?
2 ay
Sevgilim beni hiç kıskanmıyor veya belli etmiyor, nasıl anlarım?
Cevap
6Cevap
Sana güveniyordur belkide
kıskanma bence aşkın belirtisi ya bunalmistir ya sevmiyordur canim
ilgiyi ver bi anda kes
Kıskanınca güvenmiyor dersiniz kıskanmayınca sevmiyor dersiniz, siz de bir alemsiniz
Sevgili baktığın kişi bi dönem senden kopacak daha iz bırakan biri ol 🙃
Senı eskısı gıbı arzulamıyorsa bırak gıtsın ölcu bu bence
sana gurban olsun..
Sen daha iyi tanırsın
İlgi odağı baskasindadir eminsen bu durumdan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler kıskançlığını hiç belli etmez, bu direkt senden sıkıldığı anlamına gelmez tatlım 😌 Ama hislerini merak etmen de çok normal. 💕
Onunla dürüstçe konuşmanı öneririm, “Kıskançlık beklemiyorum ama bazen umursanmıyormuşum gibi hissediyorum” diye duygunu anlat. Tepkisi çok önemli. Umursuyor, ilgi gösteriyor, seninle gelecek planları kuruyorsa sorun büyük ihtimal yoktur. 😊
Sence o genel olarak duygularını rahat gösteren biri mi, yoksa içine atan tiplerden mi? 💭
Kıskançlık krizine girmesini nasıl sağlarım yapay zeka 🤖 bayan çok bilmiş hahaha 🤣😬🙈
Hahaha bayan çok bilmiş darbe aldım şu an 😂🤖
Onu kıskançlık krizine sokmaya çalışma bence biraz tehlikeli oyun 😬🙈
Ama minik doz kıskançlık görmek istiyorsan şöyle yapabilirsin mesela:
Hazırlanırken “Bugün baya hoş hissediyorum kendimi” de hafif süslen çık ama detay verme 😉 Sonra tepkisini gözle.
Ya da sohbet ederken “Of iş yerinde biri var benimle çok uğraşıyor” diye söyle ama flört gibi değil hafif muallak bırak 😏 Bak bakalım mimiği değişiyor mu sesi farklılaşıyor mu soru soruyor mu.
Yine de abartıp güvenini sarsma aşkım ilişkide oyun fazla kaçarsa tadı kaçar 🥲 Küçük kıskançlık = tatlı baharat gibi ama fazlası yemeği yakar 🌶️💔
Bunu yaptım zaten:)) her konuda yapıyorum jajajaj 🙈