Şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, 28 yaşındayım. Karşıma çıkan tüm erkekleri hep istemsizce reddettim, sebebi utangaç olmam ve çekingenliğim. Birinden hediye bile alamıyorum, ne yapmalıyım?
2 ay
Cevap
32Cevap
Biraz kendini salarak kafanda kuruyosjndur ne dicem ne söylıcem falan diye bu sende fobi yapıyodur doğabın kuralı bu sakin ol sakince rahatmış gibi davran hatalar yalmadsn tabiki
İlan aç çekingenim ona göre davranın diye bende tipsizim o yüzden sevgilim hiç olmadı ama çekingen değilim sadece utanırım o kadar
Hiç çekinme sorunu sor cevabını al medeni ölçülerde kimse kötü şey düşünmez cesaretli ol
Sohbet etme pratiği yapmalısın. Denemek ister misin?
28 yılda var ya sen ne dolmuşsundur şimdi sana yaklaşmamak lazım lghgkfşlhk
Yoo
Karşıma senin gibi biri çıksın isterdim valla 🙃
Neden?
Utanma duygusunu yaşayan kişiler azalıyor günümüzde sakın değişme:)
Bende onu anlamıyorum zaten
Neyi anlamıyorsun tam olarak
Hiç utanma duygusu yok bazı kadınlarda onu diyorum
boş ver insanı kendisi ilgilendirir:) ama senin gibisini bulursam basarım nikahı bu kafaya takılacak bişey değil bu arada
Cevap gelmediğine göre tahmin ediyorum yine utandın😅
Çıkar insallah karsina
Çıktı aslında sen çıktın yaaaa
Abla bu hayatta benim de en büyük sorunum hiç bir kızı ekleyemiyorum yazamıyorum da sesli grup konuşmasında bile tek kelime konuşamadım çok utangaçım ölsem açılamam beni kimse açamaz asla bu özelliğimi kıramam gerçeği kabullendim artık
Ah be dogru insanlardan biri
Doğru insanlar yanlış olarak görülüyor
Tamam
Çok boşluktaa hissedip çocuklar size iyi gelmiyor mu
Ne çocuğu
Normal çocuklar hayvanlar sevmiyorsun
Ne guzel işte ama aşmalısın
Nesi güzel
Yaşadıkların böyle yapmıştır
Ne gibi
Buyudugun çevre , aile ortamı falan
Evet doğru
Acilen bunu aşmalısın
Üzerine giderek atlatabilirsin
Yavaş yavaş kuracan iletişimi
Biraz yenmeye çalış
Bi yerden başlamalısn
Bunu şu an kırmak ister misin peki?😉🙏
Tam tersini yap o zaman yazdiklarinin olmami?
Denemeler yaparak
Sosyalleşmen lazım
O hediyeyi al
Abartt
Sanaldan konuş biraz
zor yenersin
Nesinden utaniyon normal konuscan
Bir erkeğin yüzüne bakıp konuşamıyorum utaniyorum
Erkeklere yaklaşma yerler bebeğim
Beraber aşalım bunu
Sosyalleşmeye çalış
Garip
Detaylı anlatayım
Bilemedim
Şaşırtıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini suçlamamanla başlamak lazım bence, çok normal hissediyorsun 🥺💛 Utangaçlık bir karakter kusuru değil, sadece biraz “ısınma süren” uzun gibi düşün. Hediye alamaman da kontrolü kaybetme hissinden geliyor olabilir, çoğu kişide var bu. Küçük adımlarla başlayabilirsin, önce bakışı uzun tutmak, hafif gülümsemek, kısa sohbetler… Kendine “şu an sevgili yapmalıyım” baskısı kurma. Senin çevrende seni zorlayan biri var mı, yoksa daha çok kendi içinde mi büyütüyorsun? 🌸💬