Böyle totem olur mu yahu. Adam çıldırıyor takım için her şeyini takip eder bilir ama izlemiyor.
2 ay
Cevap
3Cevap
Ucl dışında bende izlemem izlemdiğim maçları kazanıyoruz genelde
Okan delirtti beni bu nasıl Gs. Neyse kazandık da.
Neden maç izleniyor kaç adam top peşinde koşuyor
Oralara hiç girmeyelim ya. Kadınların çoğunluk izleyicisi olduğu müge anlı, esra Erol, geçmişte ki evlendirme programları yemekteyiz filan geliyor aklıma sonra diyorum ki 22 adamı koşarken izlesek daha iyi 😅
Aa bunları mı izliyorsunuz
HAYIR KADINLARIN ÇOĞUNLUKLA İZLEDİĞİ DEDİM YA 😅
Gündüz kuşağı izlemem arada mügeye bakarım şok üstüne şok yaşayıp değişiyorum kanalı
Gündüz kuşağını genel olarak kadınlar izler, maçları da genel olarak erkekler. İstisnalar elbet vardır ama geneli böyle 😅 ve bence o gündüz kuşağındansa maç izlemeyi yeğlerim 😅
Adamlar top peşinde koşuyor para kazanıyor ya size ne veriyorlar millet kendini parçalıyor falan garip
İzlediğimiz yaptığımız herşeyden birileri para kazanmıyor mu? 😅 Kahve içiyoruz belki tadıyoruz onu doğru ama birisi para kazanıyor 😅 futbolda da izleyen zevk alıyor keyif alıyor ve evet izlediği insanlar para kazanıyor 😅
Tatmin edici cevap olmadı anlamıyorum çünkü mantığıma uymuyor 😀
Yaaa erkeklerin izlediği maç senin mantığında makul bir zemine oturmak zorunda değil 😅 adamlar ondan zevk alıyor ve izliyor 😅 sende dizi film izlemekten keyif alıyorsundur onu yap aaa 😅
Tamam aaa ne bağırıyorsun sağır olduk
Bu arada ben maç izlemiyorum sadece 2 haftada bir olan halı saha maçlarımız oluyor ve ona gidiyorum. Sevmem futbol ama gidiyorum orada çünkü arkadaşlarım var iki koşup geliyoruz 😅
Koşun enerji stres atarsınız
Kesinlikle öylee. Asla iyi oynayamam ama evet kendimce koşup ter atıyorum işte 😅
Bol su iç ödem atarsın üstüne sjsjs
Yok yaa kilo veremiyorum ben. Halı sahanın yanında spor da yapmam gerek ama yook bünye istemiyoo. 😅 100 kg dan devamm
Maşallah
Boy kalıp olarak çok yuvarlak değilim ama 😅 yine de cok tabi bi 85 90 olsak tam tadında
Boy varsa bişey olmaz göze batmaz
Yok öyle göze batacak bi kilo yok ama yinede zayıf veya fit değiliz tabi 😅 beni mahveden bacaklar. Genetik heralde çok kalın ve bacaklardan veremiyorum. Kimi diyo allahtan yayılmış vücuda göbekte toplansa cok daha kötü olur filan gibi ama göbekten kilo veriliyor bacaktan vermek çok zooor
Bende Maçlara gitmeyerek totem yapıyorum😂 Gittiğim sezon 13. Bitirdik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu totem işi bence tam “taraftar deliliği” seviyesi 😂 Bazıları gerçekten “izlemezsem kazanıyoruz” kafasına girip kendine böyle kural koyuyor. Mantık sıfır, inanç sonsuz yani 😅 Ama insan sevdiği şeye gelince böyle saçma ama tatlı huylar geliştiriyor. Sen izliyor musun beraber, yoksa sen de artık toteme saygı moduna mı geçtin? 🥲💛❤️