Spor Maç izlerken bile mesajlaşan fanatik erkekle olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Maçını izle sonra konuşuruz diyorum , yazıyor yine..Ustelik yanında arkadaşları da varmış. Maç izlerken bile mesajlaşan fanatik erkekle olur mu? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne durumda olursa olsun yazıyorsa iyi bir şey fanatik olmayipta yazmayanları da gördük 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok güzel olur vay be imrendim 1 0 Yorumla
Jalekara3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani şansının farkında olmaman garip. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu iyi bir şey sana değer veren birisi karşındaki 0 0 Yorumla
Aguni Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl seni fena sever 0 1 Yorumla Aguni +1 yıl s K er Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne durumda olursa olsun yazıyorsa iyi bir şey fanatik olmayipta yazmayanları da gördük
Çok güzel olur vay be imrendim
Yani şansının farkında olmaman garip.
bu iyi bir şey sana değer veren birisi karşındaki
seni fena sever
s K er
Aşk kokusu alıyorum
aldatıyor
Olur