Soru gayet açık...
Fanatik biriyse üstelik...
Sevdiğine işaret sayılır mı?
Fanatik biriyse üstelik...
Sevdiğine işaret sayılır mı?
Hiç sevmediğim erkek tipi. Bir yandan arkadaşlarını birakamazken, bir yandan da hatunlara yazmaya çalışır. Maçta gol olur, göremez. Goremedim diye kafa ütüler. Oyun sırasında durdurur oyunu kalan 3 kişi mal gibi bunu bekler. Bir de çok önemli diye agiz yapar. Ağzına şişeyle vurmadigimiz icin böyle oluyorlar.
Sevdiğine isaret değildir. Adam herkese yazabilme kapasitesine sahiptir.
ezik gibi barcayı alır bunlar hep
Barcayi alir, gelir yine dört yer. Kol bozuk diye kola bok atar sonra.
Bu tipler en çok markete bira almaya gönderilirken işe yararlar
Onda da telefonla kapının önünde saatlerce konuşup içeride bira bekleyen kitleyi birasiz biraktiklari görülmüştür.
Elbette, önemsemezse keyfini bozmaz bir erkek kolay kolay ancak bu durum illaki birşeyler hissediyor anlamına da getirilmemelidir. Karşınızdaki erkek eğer saygılı biri ise herkese aynı davranabilir. Sadece bu durum üzerinden sevdiğini söyleyebilmek zor.
benimkide fanatik beşiktaşlı olmasına rağmen maçı canlı izlemeye inönüye gidince bile cevap veriyo basıcam nikahı :D
belki sadece mesaj yazmayı seviyodur. neden herşeyi üstüne alınıyorsun?
mesaj yazmaktan nefret ettiğini söylüyordu da ondan.
sen trip atma,beklenti içinde olma diye öyle demiştir belki?
ben niye trip atayımm :) aksine diyorum ona bırak maçı izle rahat rahat sonra konuşuruz kaçmıyorum diye
atıp atmayacağını bilemez ki. sen nasıl böyle genelleme yapmaya çalışıyorsan (maç izlerken mesaj atarsa seviyor mudur? diyerek) o da mesajlarına cevap yazmazsam triplere girer diye düşünüyordur belki.
Cevap
11Cevap
Ortamda elinde telefonu düşürmeyen tipler, hiç sevmediğim şey...
hemen kapat onu numunelik o cam fanusta sakla nesli tükendi onların :D
Kendimden örnek verirsek evet fener maçı varken bir kıza cevap vercem he ? deseler ki dünya yanıyor yinede izlerim :D
sewdiğini göstermez kesinlikle..
Mesajı yazarken küfrediyor mu bilemezsin :)
susayım mı diyorum sakın diyor ama
ilişkide değiliz ki
kesın asık o ya da masuk
sevgi yasaklanmalı artık...ölçülerine bakssanızaaa
sevgi ölçerleriniz bir harika..
evlen onunla
Evlenebilirsin.
Önemsiyor işte
direk evlen derim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar