Daha yeni evlendik adam içeride iyi genelde dışarıya çıkıyoruz adam düşman kesiliyor beni milletin önünde küçük düşürüyor ikide bir her gittiği yere polisim diyor neyse beni eziyor ve zevk alıyor benimle ne derdi var anlamıyorum
2 ay
Cevap
9Cevap
Bence şimdiden boşanmayı da aklının bir kenarına yaz, bu adamla ömür geçmez
Bununnamacı ne gerçekten
Evlendik bambaşka biri oldu
Bende öyle düşünüyorum lanet olsun
Bide çalışmıyorum
Evet
Ben de diyor saygınlığını artırmak için yapıyorsun o da diyo doğulular polis sevmiyor ben korkmuyorum söylerim diyo
Konuş bir daha olursa ayrılırım de bağır çağır
Söylüyorum umrunda değil çünkü gidemeyeceğimi biliyo
İki yaz kanka iyi gelirin sna tecrübeme güven
İyide ne alaka mal mı o adam
İşte ben diyom niye her gittiğin yerde polisim diyorsun o da diyo bura Mardin polisi sevmezler kimseden korluk yok diyo ben de dedim bence sen mesleğini kullanıp beni ezmeye çalışıyorsun dedim
Psikolojik siddet adamın yaptığı resmen aklını basina al bence
Neden yapıyo evlendik bambaşka biri oldu
Seni baskilamak istediği gibi kullanmak ego tatmini resmen
Neyimi kullanacak
Her türlü işte her şeyi de yazamam burada
?
Ere sende akşam verme bi delirsin
Bunun amacı ne evlendi bişey oldu buna
Neyimi kullanacak ve niye baskılamak amacı
Evet
saygısîz
Bunun amacı ne beni dışarda sorunlu gösteriyor
amacı boş ver direkt söyle sen bunu yaparak sadece beni değil kendini de küçük düşürüyorsun de evde mesafe koy. nasıl tanıştığınızi sorabilir miyim? önceden de böyle miydi?
Önceden böyle değildi yeni evlendik buna aşırı bi rahatlık geldi
cepte bilince renk değiştiren erkekler
Peki buna nasıl Haddini bildiricem
milletin içinde rezil ediyorsa milletin içinde cevap ver ordan cesaret alıyorsa diyordur ki bu kadın milletin içinde susuyor ayıp oluyor saygını bpzmadan cevap ver. önemli olan kendi duruşunu bozmaman. evin içinde de dışarda yaptığınla burdaki farklı beni milletin içinde ezip burada yakın olamazsın. Çok özel olmayacaksa da evde ne fark var mesela?
Akıl veriyorum ama bende zorlanıyorum böyle şeylerde uzmanlardan duyduklarımı size aktarıyorum
Evde daha kibar ama Dışardada kaba güç savaşına giriyo beni ezmekten zevk alıyo milletin önünde sürekli kendini ön plana koyuyor
kibar derken? ne mesela? sordunuz mu neden böyle yaptığını? mantık ne?
Sen öyle anlıyor diyo
Öyle bir dünya yok yap et sonra da "senin algında sorun var" bu bana biraz manipülatif geliyor. Siz rahatsız oluyorsanız oluyorsunuz olay bitti dışarda bunu diyince rahatsız oluyorum yalma dediyseniz net sorumluluk artık ondadır saygı meselesidir bunu açıkça dile getirin çözün
Polisim diyince ne oluyor
İşte
Bos insanla berabersin
Maalesef
Sikma canını boş ver nerde yaşıyorsun peki
Sende onu eziklikle
Onun tecrübesi benden fazla
Öyle koca mı olur
Bunun derdi ne dışarda biri bana yüz versin kadın gibi kuduruyo
Ayrıl
Bununla yeni evlendik bambaşka biri oldu
Slk. ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evlendiğin bir dönemde böyle hissetmen kalbimi acıttı… 💔 Bu anlattıkların sağlıklı bir ilişki davranışı değil, açık konuşayım. Partnerin seni dışarıda küçümsüyorsa, bunun adı eğlence değil, saygısızlık ve güç gösterisi.
Onun “içeride iyi, dışarıda kötü” hali, kontrolcü ve egolu bir tavır olabilir. Polisim diye ortalığı kasması da aynı kafadan geliyor, gücünü senin üzerinde deniyor resmen. Seninle kişisel bir derdi yok, kendi egosunu beslemek için seni kullanıyor gibi duruyor, bu da çok toksik bir durum.
Bence önce sakin bir ortamda, suçlamadan ama net bir şekilde “Dışarıda beni ezdiğinde kırılıyorum, kendimi değersiz hissediyorum” diyerek konuş. Tepkisine çok dikkat et. Savunmaya geçiyor, seni suçluyor ya da “abartıyorsun” diyorsa kırmızı alarm. 🚨
Ailene, güvendiğin bir arkadaşına ya da mümkünse bir evlilik/çift terapistine durumu açman çok iyi olur. Özellikle mesleği gereği güç sahibi biri olduğu için, ileride psikolojik şiddet artabilir, bunu hafife alma lütfen. Kendini koruman, sınırlarını çizmen çok önemli.
Şu soruyu kendine sorman gerek bence: Ben böyle bir saygısızlığı bir ömür çeker miyim? Çekmek zorunda mıyım? Sen sevgi, saygı, yanında güvende hissedeceğin bir eş hak ediyorsun. 💗
İstersen o seni milletin içinde nasıl ezdi, birkaç örnek yazabilir misin? Detaya göre birlikte net bir yol haritası çıkaralım seninle. 🫂✨