Öncelikle merhaba 1,5 yıllık evliyim ve 15 günlük bir kızım var , ben eşime karşı her zaman sevgi dolu , kıpır kıpır , espirili , şakacı , çok konuşkan , çocuk ruhlu bir kadınım , eşimi bakımlı bir şekilde kızımla kapıda karşılarım, daha sezeryanlı olmama rağmen hem ev işi hem çocuk idare ediyorum çayını hazırlar önüne veririm , sürekli sohbet etmek isterim karı koca konuşalım diye ; ama o bana sürekli bi sus bi dur yeter sus , aynı konuyu 10 kere konuşma diyor sürekli beni azarlıyor , mesela bugün iş yemeğine gittti bana hiç Kadın yok dedi ama Kadın varmış bende neden söylemedin diyince benim kulağımı çekti ve itti bıktım senden diye kucağımda çocuk varken , Doğum yaptım bir çiçek dahi almadı bende asla istemedim , mesela o bana bir konuyu 20 kerede anlatsa ben genede sesimi çıkartmadan dinlerim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ay çıldırcam yorumlarıni okudumda kız sende ilgini alakani kes bir kelime konusma bebeginle ilgilen o sadece birsey derse yap ama normalde yuz verme yemegini koy kaldir ama yakinlasma yaninda oturma cekil odaya cocugunla ilgilen telle konus bakimlida ol sonra hala ayniysa cocugunun bir kirki ciksin toparlan git siginma evine kndini toparla is bul eve cik yaparsin bu nedir ya kendilerini vazgecilmez saniyorlar cocuk olunca hangi sehirdesin
Olsun birşey olmaz, evlenmeden önce beynin çalışmadıysa tanıyacak kadar ömür boyu böyle yaşa ve buna rağmen de çocuk yapmışsın aferin.
Lohusa kadına böyle kaba şeyler soyleme zaten sıkıntısı var ne bilsin evlenene kadar gizliyorlar kendilerini hem insan bu karpuz değil ki içini açıp bakasın almadan
Canım 10 yılda sevgili olsan aynı evde yaşamayınca huyu çıkmıyor
Hep aynı zırvalıklardan gına geldi, erkeksizlikten bir an önce evlenmek, sırnaşıp etkilemek dışında başka amacı olmayan kadınların sonu hep öyledir.
Hadi git kadının sorusundan kime içmeliysen nefretini oraya kus.
Isteklerini belli et ona gerekirse söyle ayrıca cocuk gibi davranma o zaman oda seni ciddiye alir belki
Lohusa döneminde olduğun için biraz hasas olabilir misin peki kanka
Kanka önceside var
Ve emin ol lohusalığımı bilmedim 4 günlük ameliyatla dayak yedim
Eyvahlar olsun biraz kendini toparlayana kadar korumaya çalış kendini sonra bir iş bul kanka seni çaresiz ve kimsesiz gördü bide çocuk olunca ona mecbur olduğunu düşündü ( eğer bir şey yapicaksanda ona mecbur olmadığını göster ona )
Biran önce vücudunu sağlıklı bir şekilde toplarla kuaföre git bakımlarını yap güzelce giyin o eve gelmeden prensese dönüş ama asla ona pas verme biraz havalı dur ( ama bebeğini asla ihmal etme anne sevgisi ve bağ kurma becerisi ilk zamanlar daha çok önemli ) bide dini inancın ne durumda kanka ona göre bir tavsiye daha vercem
Ne desem bilemedim ki... Ben şahsen böyle bir insan ile yapamazdim.
Umarim düzelir hersey 🙏🏻
canım herşeyin farkındayım aöa kimsem yok
Yorumlarda dayak yediğini de okudum... Ben senin yerinde olsam kadın sığınma evine gider bu - afedersin- soys*zun yanında bir dakika durmazdım
uzak dur asalak heriften, şöyle insanlardan neden çocuk yaparsınız ki aw
Ama başka kadınlara çok kibar
Fazla müsaade etme böyle şeylere çocuğunda al baba ocağına git az bir kal da görsün gününü
Geçmiş olsun. Zor durum.. Eşin seni sevmiyor mu? Görücü usülü mü evlendiniz?
Çok iyi eşsin öncelikle sorunlarını çözerek aşabilirsin
Çok üzüldüm abla, Evlilikte çocuk için Bi müddet beklenmeli işte, Herkes gerçek yüzünü başta göstermiyor
Meslegi nedir is stresi olabilir ya da odemelere yetisemiyordur. ya da tas firini erkegim kalibjna girmis olabilir. Ama sakin ol her evlikte boyle seyler yasanir sorumluluklar altina hic girmemiste olabilir oda etkiler
Ne yapıyorsan ona davranıyorsa bu defa tersininyap
Nasıl davranayım peki?
Soyledim ya
Seni sevmiyorsa neden çocuk yaptı ki senden
Çocuğuna çok düşkün
Ama bana değiş
Sende ilgi gosterme süslen ama yüz verme belkide ilgiyi hep senden gördüğü için sıkılmış
Kendini geri çek yine ayni evine bağlı ol ama eşine mesafeli ol bakalim tepkisi ne olucak isten gelince konuşma o bisey anlatinca dinleme
Sende onun kulağını çek
Soğuma olmus sanki sırf bu yuzden cocuk yapmcam
Seni dovdu mu
Cocuk doğduktan sonra mı deyisti
Kesinlikle alttan alma
Elinde kendi paranı kazanacağın bir mesleğin var mi?
Eğer sana el kaldırıyorsa bu bacım çoğu tekidir
Kocan öküzün teki onun için
Kulak cekmek ney ya
Al karşına konuş
Bişi deme tek kelm etmek suskunluğunu koru
Saygı işte hep derimmm
sana gurban olsun