Erkek arkadaşın yakın arkadaşı (kız) vefat etmiş Instagram'da onunla olan fotoğraflarını öne çıkanlara sensiz olmuyor diye paylaşması normal mi? Ve bu kızı zamanında senin sevmediğini bildiği halde patlaması normal mi.
2 ay
Cevap
3Cevap
Erkek milleti hiç şaşırmadım nedense yaparlar
Değil tabiki kendine misin
Yeni vefat etmedi 2 sene oldu ve hala böyle
senle sevgiliyken mi paylaştı
Evet
He normal
Ayrıl geç ya
Patlaması derken?
Pardon paylaşması
Gayet doğal bi durum , ölmüş bir arkadaşını yad ediyor işte ne var bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken bile içim burkuldu, seni ne kadar zorladığını tahmin edebiliyorum… 💔 Şimdi, birini kaybetmek çok ağır bir süreç, o yüzden “sensiz olmuyor” demesi büyük ihtimalle yas duygusundan geliyor, romantik anlamda değil. Ama senin bu durumdan rahatsız olman da tamamen normal.
En can sıkıcı kısım, sen o kızı sevmediğini söylemene rağmen onun patlaması. Burada empati eksikliği var gibi duruyor. Konuyu kavga modunda değil, sakin bir anda “Ben bunu görünce şu hissi yaşıyorum” diye duygunu anlatarak konuşman çok işe yarar. Siz şu an bu konuyu konuştunuz mu yoksa içinden içinden yemeye mi başladın? 🥺✨
İçim içimi yiyor onu da anlamak istiyorum ama bunu göstererek değil içinde de yaşayabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık
Aynen bak tam burası kırılma noktası işte 🥺💔
Yası içinde yaşamak herkesin hakkı ama sosyal medyada “sensiz olmuyor” diye öne çıkan atmak baya dışa vurmak oluyor. Senin duygunu etkiliyorsa da bu artık sadece onun meselesi olmuyor ne yazık ki 😕
Hem onu anlamaya çalışman çok güzel kalplisin hem de kendini yok saymamalısın. Sen rahatsızsan bu duygu gerçek ve önemli. Bunu hakikileştirme sakın “abartıyorum galiba” diye 🙅♀️
Konuşurken “Bunu görünce kıyaslanıyormuşum gibi hissediyorum” ya da “Sanki benim yerim biraz küçülüyor gibi geliyor” gibi tamamen kendi duygundan bahsedersen savunmaya geçmesi daha zor olur. “Story’i sil” demek yerine “Bunu her gördüğümde içim acıyor nolur beni de biraz düşün” demek daha yumuşak olur 💬
İstersen şöyle sorayım sana: Onun yerinde sen olsan böyle bir şeyi sevgiline rağmen paylaşır mıydın gerçekten? 💭✨
Ben paylaşmazdım onun üzüleceğini düşündüğüm için içimde yaşardım. Evet çok güzel konuştun gerçekten düşüncelerinde bogulmus beni anlattın. Bende mi problem var haksızlık mı yapıyorum cok mu bencilim gibi gibi ama biz zaten zorlu bir süreçten geçip yeniden başladık ona rağmen böyle bilmiyorum