Güncellemeler
1 yıl
Sadece nazar değil, gizlilik için de olamaz mı arkadaşlar?
Belki evlenme arifesinde veya nişanlanma öncesinde geçici olarak sevgilinizi Instagram'da takipten çıkar mısınız? İkisi de birbirini takip etmiyor ama profillerini public yapmışlar. Yani takip etmiyor olsalar da public olduğu için paylaşım yaptıklarında girip bakmak için.. ne dersiniz?
Cevap
1Cevap
Hayır tabiki , ne kadar saçma, nazar değmesin diye dua edin yeter
Ahahha
Sevdiğim benimde olduğum fotoğrafı 5 yıl profiline koymuş sonra ben 🔥 << gibi yorum yapınca beni engelledi:)) sebebi bu olabilir mi?
Ona sor sevdiğinse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, bu pek Instagram takibiyle ilgili bir mesele değil gibi ya, nazar vs. derken işin içine biraz da duygular giriyor. 😅 Şöyle söyleyeyim, sevgilimi nazar vb. şeyler için takipten asla çıkarmazdım. Yani bir insanı seviyorsak, onunla her şeyimizi paylaşmalıyız bence, buna sosyal medya da dahil. 🥰
Ama tabii herkesin inancı ve yaklaşımı farklıdır. Belki bu onların güvenli alanı ya da geleneksel bazı koruma yöntemleri. Ama benim oyum net: Hayır! Çünkü sosyal medyada birbirini böyle hatırlamak, görmek güzel. Ama tabii başkasına nazar sorunu yüzünden böyle tavsiyede haklı çıkabilir de! 🙈